OFF
Re: OFF
Hát ez nem, a "Ki nevet a végén?" ?

- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Multkor volt az a video amikor a jatekosok Munchenbe repultek, Isco-ek pedig jatszottak valamit. Sokan kerdeztek hogy mi a jatek neve, hat itt van.
- ___Samy___
"Pro Patria Electronics", hallott már vki erről a cégről bármit is?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Erről van szó, szép munka!pheco írta:Zsombor, jut eszembe, jól drukkoltál, kierőszakoltam egy 2-estMost jöhet 3 félév szenvedés a stat2-vel

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
A profiktól kérdezném, hogy/mivel lehet nulláról egy weblapot készíteni? Mivel érdemes? Hogy és hova érdemes feltölteni? Aki normálisan eltudná magyarázni, az PÜ-ben megtehetné. Fontos lenne...
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Hehe, ez egyébként nagyon betalált....mint a vodkás sör.Guti (Twitter):
"Ha bármilyen sz.rt énekelve is lehet Eurovíziót nyerni, akkor legközelebb induljon valaki a Barcelona vagy az Atlético himnuszával."
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Nagy nehezen megszoktam ezeket a kis betűs írásokat, hehe már a kezdetektől így nyomta szerintem, majd nagy mértékben jött Galacticos, most pedig nagyon sokan így toljátok. Én telefonról is muszáj vagyok használni az ékezeteket, nagy betűket, még szinte FB chaten is.
Egyébként egyetértek a fentiekkel, csodálatos ez az anyanyelv!

Egyébként egyetértek a fentiekkel, csodálatos ez az anyanyelv!

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ez az, csak úgy ismertem, hogy a "káromkodik 30 percet" helyett egy kb 20 szavas káromkodás van írva.
cifra nyelv a magyar.
de ha már egy kis nyelvészet a téma, én meg galacticos-tól tanultam el a kisbetűzést.

cifra nyelv a magyar.
de ha már egy kis nyelvészet a téma, én meg galacticos-tól tanultam el a kisbetűzést.

- h3x0r
Kihirdetnek egy világméretű káromkodási versenyt.'shutterisland írta:erre van vicc is, mikor káromkodási versenyt rendeznek a népek között, csak már nem vágom, hogy van.![]()
Bemegy az amerikai,káromkodik 15 percet.
Bemegy a német,káromkodik 20 percet.
Bemegy az egyszeri magyar ember, megbotlik a küszöbben,káromkodik 30 percet, majd megkérdi:
-Kezdhetem?
- 'shutterisland
inkább örülj, hogy lesz más is, aki majd a vébén egy neymar gólnál rajtad kívül még tapsolni fog.

erre van vicc is, mikor káromkodási versenyt rendeznek a népek között, csak már nem vágom, hogy van.A káromkodás meg sokszor inkább a hangsúlyt, a nyomatékosítást fejezi ki, vagy éppenséggel düht.
Nekünk erre meg nem kevés szavunk van.

Tanul a srác, tanul!hehe írta:mnj nnn t lnk gnsz ks brcsde szerintem egy fórumra nem valóak a trágár szavak.

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Szerintem is totál normális egy-két ilyen becsempészett szó. Mondjuk nem úgy, mint a cigók, hogy: "hallod g'ci, ezt nézd g'ci b'zmeg." Vonaton ma is ült tőlem nem messze egy ilyen fazon, kb. 5 ilyen szót ismert, de minden második szavát ezekből válogatta és úgy beszélt

Bámulatos nyelv a magyar. Ez tény.
Káromkodással sincs baj, még tényleg nem gyakorian fordulnak elő ezek a szavak.
Én napokban szórakoztam azzal, hogy úgy írok, hogy khgym mgnhngzkt z rmnybl. z drv h gy s mg lht rtn mt rk.
Nah ezért csodás nyelv a magyar.
A káromkodás meg sokszor inkább a hangsúlyt, a nyomatékosítást fejezi ki, vagy éppenséggel düht.
Nekünk erre meg nem kevés szavunk van. Ez is mutatja mennyire kreatív és gazdag az irodalmunk, nyelvtanunk, kultúránk, történelmünk stb. Tisztelet az ősöknek!
Káromkodással sincs baj, még tényleg nem gyakorian fordulnak elő ezek a szavak.
Én napokban szórakoztam azzal, hogy úgy írok, hogy khgym mgnhngzkt z rmnybl. z drv h gy s mg lht rtn mt rk.

Nah ezért csodás nyelv a magyar.
A káromkodás meg sokszor inkább a hangsúlyt, a nyomatékosítást fejezi ki, vagy éppenséggel düht.
Nekünk erre meg nem kevés szavunk van. Ez is mutatja mennyire kreatív és gazdag az irodalmunk, nyelvtanunk, kultúránk, történelmünk stb. Tisztelet az ősöknek!

- 'shutterisland
nyilván én is használok csúnya szavakat a való életben, de szerintem egy fórumra nem valóak a trágár szavak.
azért ez nem olyan, mint élőben, itt mindig van idő megfogalmazni a dolgokat, szerintem be lehet helyettesíteni az ominózus szavakat.
viszont hehének egyedülálló karaktere van, amit én (amíg nem engem oltogat
) bírok, szóval már megszoktam.
mondjuk ha mindenki úgy tolná, mint ő, ennyi káromkodással és ilyen stílusban, akkor pár óra alatt annyi lenne a fórumnak.
azért ez nem olyan, mint élőben, itt mindig van idő megfogalmazni a dolgokat, szerintem be lehet helyettesíteni az ominózus szavakat.
viszont hehének egyedülálló karaktere van, amit én (amíg nem engem oltogat

mondjuk ha mindenki úgy tolná, mint ő, ennyi káromkodással és ilyen stílusban, akkor pár óra alatt annyi lenne a fórumnak.
pontosan 1-1 ilyennel nincs baj szerintem, ha már 5. ilyen van benne egy kommentben az tényleg erős, de azért ez már nem szokott előfordulni szerencsére.h3x0r írta:Szerintem siman belefer 1-1 mondatba, annyira meg senki se beszel csunyan hogy csak karomkodasbol alljon a mondata.messideco írta:Csak engem zavar a f.sz, g.ci, k.va, p.csa stb szavak használata?
- h3x0r
Szerintem siman belefer 1-1 mondatba, annyira meg senki se beszel csunyan hogy csak karomkodasbol alljon a mondata.messideco írta:Csak engem zavar a f.sz, g.ci, k.va, p.csa stb szavak használata?