Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. március 27., péntek 18:19

nmate írta:
dzsi91 írta:Nem is kell a részleteket tudja, az a zsák pénz amit még az átigazolás előtt kaptak viszont szerintem kiverte a szemét is.Vagy apu azt is elrejtette a mosógép mögé?
Ott a válaszom, amíg a kenőpénzből Neymar nem részesedett (márpedig úgy néz ki nem), akkor minek tiltanák el? Ne legyetek ennyire elfogultak ellene.
Én nem mondtam,hogy tiltsák el, leszarom mi lesz vele.Csak nevetségesnek tartom,hogy áldozatként van beállítva csak azért mert játssza a futball-t , meg mert néhányan nem tudják ki heverni ,hogy nem itt kötött ki. Messi az adócsalási ügyében valszeg sokkal ártatlanabb mint Neymar ebben, valahogy nem ilyen reakciókra emlékszek.De elfogadom a véleményeteket, én nem hiszek benne,tudta ő is pontosan,hogy mi van,ha nem is a legapróbb részletekig.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. március 27., péntek 18:18

nmate írta:Pedig hidd el nem tudott. Egyik focista sem tud semmit, ennyiből meg rengeteg focistát el kéne meszelni. Vagy akkor vegyünk egy példát, te kirúgatnál tízezer becsületes dolgozó embert, mert kiderülne a cég ahol dolgoznak kenőpénzzel szerezte meg a területet ahol az új gyár épült? Mert én nem. A melósok nem tudtak semmiről.
Azért ez elég rossz példa... Neymar faterja elég erősen benne volt mindenben, ment a pénz mindenfelé, de Neymar nem tudott róla? Na ne szórakozzunk már. Nem fogyatékos, hogy ne fogja fel mi történik körülötte még ha el sem mondták volna neki. De otthon fater biztos elmondta..

Én is bízok faterban, de pénzügyekben mindig megkérdezem mi mennyi volt, mennyibe fog kerülni, stb..

De ettől függetlenül nem büntetném meg, vagy ha igen, akkor úgy, hogy el kelljen igazolnia Madridba, ott játszhat :D :mrgreen:

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. március 27., péntek 18:17

tucsoki írta:Nyilvánvaló hogy Neymar tudott a dolgokról, nem egy vadidegen intézte a bizniszt, hanem az apja....
Ettől függetlenül mint korábban is mondtam, őt nem lenne fair bántani
Hát, hogy a vérbe ne tudta volna... Az átigazolás előtt pár nappal lenyilatkozta, hogy a klub elfogadta a real és a barca ajánlatát, és micsoda boldog nap ez a számára, hogy két akkora klub közül kell választania. Persze ekkor ők már rég tudták mi a döntés. Ez arra volt jó, hogy az sajtó még jobban hypolja + az, hogy toljanak nekünk egy fricskát, hogy őket választotta. Apuci és gyermekepedig dörzsölték boldogan a markukat, és köszönték szépen a kenőpénzeket... Én ezért is örülök, hogy nem ide jött a gyerek, mert az apja egy pénzsóvár köcsög mint az Özil apja, és az ilyenekből jobb nem kérni. Idén már nem lepne meg egy ùj szerződés pl... :lol:

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. március 27., péntek 18:16

Érdekes vízióitok vannak az apa-fiú kapcsolatról....

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2015. március 27., péntek 18:14

Én sem hiszem, hogy sokat tudott a bizniszről. Alapból biztos bízott a faterjában - jól rábaszott - másrészt nem tűnik egy IQ bajnoknak, a szerződés aláírásán kívül nem hiszem, hogy sok mindent csinált.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 27., péntek 18:14

dzsi91 írta:Nem is kell a részleteket tudja, az a zsák pénz amit még az átigazolás előtt kaptak viszont szerintem kiverte a szemét is.Vagy apu azt is elrejtette a mosógép mögé?
Ott a válaszom, amíg a kenőpénzből Neymar nem részesedett (márpedig úgy néz ki nem), akkor minek tiltanák el? Ne legyetek ennyire elfogultak ellene.

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. március 27., péntek 18:13

nmate írta:Részleteket biztos nem. Meglepődnék, ha ilyen infokat bíznának a focistákra.
Nem is kell a részleteket tudja, az a zsák pénz amit még az átigazolás előtt kaptak viszont szerintem kiverte a szemét is.Vagy apu azt is elrejtette a mosógép mögé?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 27., péntek 18:11

Részleteket biztos nem. Meglepődnék, ha ilyen infokat bíznának a focistákra. (kivéve ha ő maga akarja tudni, de ha pénzt ezért nem rakott el Neymar óriási baromság és elfogultság lenne azt állítani, hogy tiltsák el)

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2015. március 27., péntek 18:11

realistahuni írta:
Ne akarják eltiltani.Ő tényleg játssza a futballt,ne tegyék tönkre a karrierjét.
Ha jól játszik annak minden fronton a Real Madrid ihatja meg a levét, szóval inkább ne játszon jól.
És akkor ezért inkább tiltsák el? :roll:
Nagyon rossz gondolkodás.
Ösztönözzön az minket hogy ott vannak jó játékosok,ezért nekünk még jobbnak kell hogy legyünk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miro 2015. március 27., péntek 18:11-kor.
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. március 27., péntek 18:08

Nyilvánvaló hogy Neymar tudott a dolgokról, nem egy vadidegen intézte a bizniszt, hanem az apja....
Ettől függetlenül mint korábban is mondtam, őt nem lenne fair bántani

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 27., péntek 18:07

Mondtam, hogy van?

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. március 27., péntek 18:07

nmate írta:
Géci írta: mintha a barca egy zsák krumplit vett volna a Santostól
Azt mi vettünk a Tottenhamtől 2013-ban.
Csak azt nem tudom mi az összefüggés... :hmmm:

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 27., péntek 18:05

Géci írta: mintha a barca egy zsák krumplit vett volna a Santostól
Azt mi vettünk a Tottenhamtől 2013-ban.

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. március 27., péntek 18:02

nmate írta:Hát nem sok értelme lenne a játékos karrierjét baszogatni amiatt, mert a leigazolásakor a háttérben kenegették egymást a fejesek. Semmit tehetett ezekről.
Ő ugyan tényleg nem... :lol: mintha a barca egy zsák krumplit vett volna a Santostólt ezt ùgy mondjátok. :lol:

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 27., péntek 18:02

Pedig hidd el nem tudott. Egyik focista sem tud semmit, ennyiből meg rengeteg focistát el kéne meszelni. Vagy akkor vegyünk egy példát, te kirúgatnál tízezer becsületes dolgozó embert, mert kiderülne a cég ahol dolgoznak kenőpénzzel szerezte meg a területet ahol az új gyár épült? Mert én nem. A melósok nem tudtak semmiről.

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. március 27., péntek 17:54

Tetszik ahogy úgy írnak egy 23 éves felnőtt emberről aki egy másik kontinensen vállalt munkát, mint egy retardált kisgyerekről akinek a gonosz mostoha apja elveri az örökölt vagyonát... ja oké nem hibás mert játssza a futballt... bezzeg Messivel adócsalási ügyénél kevesen írták,hogy jaj ne tegyék tönkre a karrierét meg biztos nem is tudott róla.

Neymar nagy tehetség, még bármi lehet belőle, de szerintem az nonszensz ,hogy egy labdarúgó nem tudja mi folyik az átigazolása ügyében, akkor meg főleg ha az ügynök éppenséggel a fater.Nem az írom,hogy minden papírt bogarásszon át, de azt egy 10 éves is észreveszi ha nem kevéssel több lóvé áll a házhoz.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. március 27., péntek 17:53

Ne akarják eltiltani.Ő tényleg játssza a futballt,ne tegyék tönkre a karrierjét.
Ha jól játszik annak minden fronton a Real Madrid ihatja meg a levét, szóval inkább ne játszon jól.

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2015. március 27., péntek 17:46

realistahuni írta:Én Neymart eléggé utálom, és akkor finoman fogalmaztam, de ilyen esetben nem kéne szankcionálni a játékost is? Konkrétan eltiltásra gondolok. Soha nem leszek vele kapcsolatban objektív de azért pár véleményt elolvasnék.
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 27., péntek 17:45

Kétlem, hogy a részletekbe belemártották volna őt is. Annyit meg mi is tudtunk anno itt a fórumon, hogy az apja keveri valahogyan a szart.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. március 27., péntek 17:41

Ha jól vagyok informálva akkor az apja is benne volt bőven, nem?
Ezesetben én képtelenségnek tartom, hogy ne tudott volna pár kétes ügyletről. :hmmm:

Vissza: