Premier League

Foci a Real Madridon túl...
Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. február 12., szerda 20:42

Az Arsenal nem elfelejtene,csak elg nagy az esely ra hogy a Bayern megy tovabb.

morientes,akik voltunk,tavaly es elotte is itt voltunk. :)
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

szilamer
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal

HozzászólásSzerző: szilamer » 2014. február 12., szerda 20:39

Nem tudom a premier league megnyeréséért mennyi pénz jár de szerintem több mint egy fordulóval több a bl--ben. Mert elődöntős tuti nem lesz.
In vino veritas.

"Varane, boss of Real defence"

Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 12., szerda 20:38

Ezt az elméletet felejtsétek már el...senki nem fogja a BL-t feladni,se az Atletico se az Arsenal, minden egyes tovább jutásért komoly pénzek járnak...
Megelőztél,de így van.Kis túlzással a nyolcba több pénz van,mint a bajnoki címben...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 12., szerda 20:19

szilamer írta: a bl-ből kiesnek (és ha van kis eszük fel is adják, mert ott 0 esélyük van) úgy hogy kicsit lazásabbak lesznek
Ezt az elméletet felejtsétek már el...senki nem fogja a BL-t feladni,se az Atletico se az Arsenal, minden egyes tovább jutásért komoly pénzek járnak...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

szilamer
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal

HozzászólásSzerző: szilamer » 2014. február 12., szerda 20:15

Lehet ha csak én vagyok idióta itt, de szerintem az Arsenal megnyerheti a bajnokságot is. a bl-ből kiesnek (és ha van kis eszük fel is adják, mert ott 0 esélyük van) úgy hogy kicsit lazásabbak lesznek. a keret gyenge de én azért még reménykedek. De ha már nem az Arsenal akkor a Chelsea. Nekem valahogy a City antipatikus.

Szerintem a mai meccs fontos lesz a bajnokság kimenetelével kapcsolatban. Ha vesztenek akkor szerintme a bajnokságot is bukták. Ráadásul ha nyernek akkor újra elsők lesznek.
In vino veritas.

"Varane, boss of Real defence"

Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. február 12., szerda 20:08

Még az Özil-témához egy érdekesség:
https://pbs.twimg.com/media/BgRP7d8CMAAIbhY.jpg

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. február 12., szerda 20:03

Nem kell sok pénz jó játékosokat igazolni, megfelelő posztra, csak kellő figyelem és ügyesség. Utóbbi 3-4 évben minden nyáron elköltöttek 50 millát és közben ugyan ennyiért eladták a kezdő szintű, kiváló játékosokat. Minden Wengeren múlik, nem kell a bullshit, hogy keretet szabnak neki.

A végkimenetelben hangyafasznyit még a BL is bekeverhet, ami alól könnyen lehet, hogy a City Arsenal kettős tehermentesül, a Chelsea pedig csak később.
Szóval szerintem versenyben marad az Arsenal, mert a kiscsapatok ellen hozzák, csak a végén lesz pár pont lemaradás.
3. hely elvárandó tőlük és szerintem a realitás is ez.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 12., szerda 20:03

Az Arsenal az emberek többségének szimpatikus csapat,
Nem is erròl beszélek,nekem se volt velük semmi bajom.Seaman,Tony Adams,Bergkamp,Henry,Viera...mind kiváló volt a maga idejében...
Én csak azt nem értem,hogy addig azok hol voltak,akik most keresztnéven becézgetig a senal futballistákat,mintha évtizedek óta bősz arsenal szurkerek lennének...:D
A maiakból pl Cazorla,Arteta,nekem tetszik amit csinálnak.Vagy Oxlade-Chamberlain,Theo Walcott kifejezetten jó szélsőknek tartom mind a kettőt,de Özilel középen,meg Giroud-al,Podolskival,Bendtnerel elől nem lehet...és nem hiszem hogy nincs elérhető áron ezektől jobb...mert van.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. február 12., szerda 19:56

Kezdők:
Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Arteta, Wilshere, Rosicky, Özil, Cazorla, Giroud
Kispad: Fabianski, Jenkinson, Monreal, Oxlade-Chamberlain, Podolski, Sanogo, Bendtner

De Gea, Rafael, Smalling, Vidic, Evra; Valencia, Cleverley, Carrick, Mata; Rooney, van Persie

Na hajrá! :zoldsalas:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 12., szerda 19:55

A nagy szél miatt elhalasztották a szerda este magyar idő szerint 20.45-re tervezett Manchester City–Sunderland angol bajnoki mérkőzést.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. február 12., szerda 19:54

Kaboul is back, Rose pedig végre csak a padon.

Team v NUFC - Lloris; Walker, Kaboul, Vertonghen, Naughton; Dembele, Bentaleb, Capoue, Paulinho, Lennon; Adebayor.
Subs at Newcastle - Friedel, Dawson, Chadli, Eriksen, Townsend, Kane, Soldado.

Nem gyenge pad. :coffee: COYS! :salute: :salute:

No, de ami több embert érdekel:
Arsenal team to play Man United: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Arteta, Wilshere, Rosicky, Ozil, Cazorla, Giroud.

United XI: De Gea, Rafael, Smalling, Vidic, Evra; Valencia, Cleverley, Carrick, Mata; Rooney, van Persie.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 12., szerda 19:47

Drake írta:Közel sem a 4. hely a realitás...Arról meg nem Wenger tehet,hogy itt megszabják az átigazolási plafont nem úgy mint a Chelseanál és a Citynél.Hidd el,Ő is igazolna jobbnál jobb játékosokat,csak évente 30 millából nem lehet...
Korábban, több évben is volt olyan hír, hogy x millió áll rendelkezésére, ennek ellenére nem igazolt normálisan. Vagy mert makacs volt, vagy mert a játékost nem érdekelte az Arsenal.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

HozzászólásSzerző: Drake » 2014. február 12., szerda 19:44

Közel sem a 4. hely a realitás...Arról meg nem Wenger tehet,hogy itt megszabják az átigazolási plafont nem úgy mint a Chelseanál és a Citynél.Hidd el,Ő is igazolna jobbnál jobb játékosokat,csak évente 30 millából nem lehet...

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. február 12., szerda 19:44

Amúgy visszatérve erre a divat Arsenal dologra... itt a fórumon főleg olyanok vannak, akik Real Madrid szurkolók, de követik a PL-t is, és nyilván a szívük odahúz egy csapathoz, aminek drukkolnak. Nem úgy, mint a Real Madridnak vagy bármelyik másik csapatnak, csak örülne, ha a PL-en belük az XY csapat lenne sikeres.

Az Arsenal az emberek többségének szimpatikus csapat, ezért lehet azt látni, hogy sok a divat Arsenalos. Eddig is volt, de mégis miről írjanak, amikor a csapat szarul játszott, sikertelen volt stb... Nem az első számú csapatuk, így ha sikertelen, akkor nem nagyon érdekli az embert, de ha ott vannak a tűz közelében, akkor nyilván beszédtéma lesz. Akkor vannak bajok, ha valaki mondjuk Chelsea drukker, de a sikertelen időszakban kussol, ám amikor jönnek a sikerek, akkor meg magasról pofázik.

Viszont, ha jól megnézzük, akkor ahhoz képest, hogy 2-3 évvel ezelőtt, hogyan viszonyultak sokan a Cityhez, most eléggé sokan drukkolnak nekik, mert Pelle, mert Agüero, mert Yaya...

Ugyanez a Chelseavel meg a Liverpoollal is, mert Mou, mert Suarez stb.

Semmi gond nincs ezzel, mindenki "szurkol" valakinek, és most az a helyzet adódik itt a fórumon, hogy az Arsenal szimpatizánsok vannak többségben. Csak mert...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Marci77
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. február 12., szerda 19:42

Azert bolt sporolas,mert eddig nyogte a csapat a stadionepitest ugymond. Identol van elvilegtobb zse.
Uj jatekosok kellenek,ez igaz.
Egy fecske nem csinal nyarat,foleg nem Ozil. Max CR vagy Suarez csinalna esetleg Ibra.
Ezt minden ertelmesebb szurkolo tudja/latja.

Klasszisokat nem tud igazolni,mert nem tud annyi penzt ajanlani mint a Chelsea,a City,a PSG,a Real,a Barca. Raadasul nem is olyan vonzo mint nehany csapat.
Azzal nem ertek egyet hogy a 4. a realitas. a 3. is realis.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 12., szerda 19:39

Talan a mostani szezon volt az egyetlen az utobbi evekben, amikor az Arsenal erosodott es nem gyengul
Hát csak az a baj,hogy az öreg elköltött majd egy százast,abból csak Özil volt 50,oszt ugyan úgy a 4. hely lehet a realitás,mint eddig...
Nekem gyanús hogy az öreg klasszisokat ugyan ki tud nevelni,de nem tud klasszisokat igazolni....
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. február 12., szerda 19:30

[quote="Marci77"A pad szerintem meg lenne,csak 4-5 jatekos legalabb serult mindig. Arra meg azer nincs penzugyi kapacitas szerintem hogy annyi jatekos legyen mint a Cityben vagy a Chelseaben. [/quote]
Az igaz, hogy nincs annyi penze az Arsenalnak mint a Citynek vagy Chelsea-nek, viszont minden evben olvasom a hireket, hogy az Arsenalnak mennyi penze van, mennyi profitot termeltek, de megse vasaroltak senkit. Nem tudom ennek mi az oka, Wenger nem akar kolteni vagy a tulajdonosok fogjak meg a kezet, de a lenyeg az, hogy van penz, amit nem koltenek el.

Minden ev arrol szol, hogy nyaron elmennek a csapat legjobbjai, az osz nehezen indul, majd november-december kornyeken kezdenek belejonni, majd januar - marcius kozott sorra serulnek le a jatekosok, talan 3 evvel ezelott volt az, hogy 10 nap alatt kiestek a BL-bol, a kupabol es a bajnoksagot is elveszitettek. Ev vegen persze a legnagyobb sztarok megelegelik hogy nem jon semmi erosites es elmennek. Talan a mostani szezon volt az egyetlen az utobbi evekben, amikor az Arsenal erosodott es nem gyengul. De senki se gondolja, hogy 1 Ozil majd megold minden problemat. Ritkan nezek Arsenal meccseket, nem is nagyon tudom hol szorulnak leginkabb erositesre a csatar poszton kivul, de ha akarnak valamit jovore, akkor a nyaron minimum kell egy uj csatar a kezdobe, es meg 2-3 szemely a keretbe.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 12., szerda 19:28

, de az, hogy idehoztak egy ilyen kaliberű világklasszis játékost,
:lol: :lol: :lol:
Ez most komoly??? :ozil: Szerintem valakivel összekevered... :lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Marci77

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. február 12., szerda 19:12

Bocs,csak nem engedte szerkezteni

Az igaz hogy keves a klasszis talan csak Cazorla az (es Ozil,de sokszor inkabb botranyos o szoval ezzel vitatkoznek,mig Santi miatt vitatkozni fognak velem...). A pad szerintem meg lenne,csak 4-5 jatekos legalabb serult mindig. Arra meg azer nincs penzugyi kapacitas szerintem hogy annyi jatekos legyen mint a Cityben vagy a Chelseaben.
Vermaelen,Monreal,Jenk,Arteta,Ramsey/Flamini,Ox,Rosicky,Poldi,Bendtner,Sanogo....
A baj a csatar poszttal van,oda kene a kezdobe valaki. Sanogo sajnos sokat serult igy nem tud a padon se lenni.
Diabyt nem is irom. Szerintem o mar tiszteletbeli orvos

Marci77

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. február 12., szerda 19:03

Jobb ez a csapat mint az elozo 2-3 evben. Osszeszokott a csapat. Es en Ozilt nem birom hogy szepen fogalmazzak,es nem orultem,mert tudtam hogy tulfizette Wenger,de olyan szempontbol kellet,hogy a jatekosok elhiggyek hogy klasszis(nak velt) jatkosok eljonnek a csapathoz,es egy moralis lokest kapott mindenki.(remelem jol fogalmaztam,talan igen)
Uj divat szurkolok meg mindig vannak ilyen eredmenyek utan.

Vissza: