Természetesen igen, javítvafiore írta:Ez az idei szezon akart lenni, ugye?Szerinted ki volt a 2012/2013-as szezon meglepetésembere?![]()

HozzászólásSzerző: e.gergo » 2014. május 29., csütörtök 14:51
Természetesen igen, javítvafiore írta:Ez az idei szezon akart lenni, ugye?Szerinted ki volt a 2012/2013-as szezon meglepetésembere?![]()
HozzászólásSzerző: fiore » 2014. május 29., csütörtök 14:47
Ez az idei szezon akart lenni, ugye?Szerinted ki volt a 2012/2013-as szezon meglepetésembere?
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2014. május 29., csütörtök 14:39
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. május 28., szerda 19:48
Még "jó", hogy nem így közvetítette a Digi Sport, akkor lett volna itt is még nagyobb dráma + italozás. :ĐVictor írta:kár volt megnézni. csak én vagyok ilyen balf., hogy már a góloknál is könnyeztem, mikor meg megláttam casillast a földön sírni, akkor kikapcsoltam és mehettem zsepiért?![]()
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 28., szerda 17:20
HozzászólásSzerző: Victor » 2014. május 28., szerda 17:15
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. május 28., szerda 13:58
aki tudja nézze végig legalább a gólokat, mert más képeket vágtak be, mint ,amit mi láttunk a TVbenRealista24 írta:https://www.youtube.com/watch?v=SJkEavcvw_wR.M.C.F írta:Van valami egyszerű link a bl döntőt megnézni újra, mert szeretném "tisztán" is látni![]()
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 28., szerda 13:26
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 28., szerda 13:20
https://www.youtube.com/watch?v=SJkEavcvw_wR.M.C.F írta:Van valami egyszerű link a bl döntőt megnézni újra, mert szeretném "tisztán" is látni![]()
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 28., szerda 13:19
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. május 28., szerda 13:05
a Corvinus sem áll messze a habi suliktól.pheco írta:Azt hittem csak a habi sulikban végeznek az emberek ilyen hamar, de most írta ki egy Corvinusos haverom, aki mellesleg egyszerre tanul két szakon, hogy vizsgaidőszak kipipálva
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. május 28., szerda 11:27
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 28., szerda 11:21
fogd fel úgy, hogy neked lesz munkád és normális fizetésed évtizedekig, neki meg nemZsombor írta:megy a bohockodas mikozben ma volt a vizsgaidoszak 3. napja a bme-n. dufos haverom meg mar mult heten vegzett, 40 kreditet rantott negyes otosokkel. ezeket a dolgokat nem tudom hova tenni.Dupla D írta:örömmel olvasok olyan kiírásokat kedvenc közösségi oldalunkon, hogy "vizsgák pipa. jöhet a nyár.". a konkrét illető ezt még hétfőn rakta ki. nekünk még alig kezdődött el a vizsgaidőszak más már végzett.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. május 28., szerda 11:15
megy a bohockodas mikozben ma volt a vizsgaidoszak 3. napja a bme-n. dufos haverom meg mar mult heten vegzett, 40 kreditet rantott negyes otosokkel. ezeket a dolgokat nem tudom hova tenni.Dupla D írta:örömmel olvasok olyan kiírásokat kedvenc közösségi oldalunkon, hogy "vizsgák pipa. jöhet a nyár.". a konkrét illető ezt még hétfőn rakta ki. nekünk még alig kezdődött el a vizsgaidőszak más már végzett.
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. május 28., szerda 11:03
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. május 28., szerda 10:59
Na ja a neheze nekem is csak ezutan kovetkezik. A multheten harmat letudtunk, de jovoheten var ram ketto vizsga, majd ket het mulva ujra ket vizsga.h3x0r írta:Ne is mondd, nekem csak juni 10-en kezdodikDupla D írta:örömmel olvasok olyan kiírásokat kedvenc közösségi oldalunkon, hogy "vizsgák pipa. jöhet a nyár.". a konkrét illető ezt még hétfőn rakta ki. nekünk még alig kezdődött el a vizsgaidőszak más már végzett.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 28., szerda 10:18
Ne is mondd, nekem csak juni 10-en kezdodikDupla D írta:örömmel olvasok olyan kiírásokat kedvenc közösségi oldalunkon, hogy "vizsgák pipa. jöhet a nyár.". a konkrét illető ezt még hétfőn rakta ki. nekünk még alig kezdődött el a vizsgaidőszak más már végzett.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. május 28., szerda 10:08
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 27., kedd 22:31
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. május 27., kedd 22:03
Most képzeld már el, hogy milyen világot élnénk, ha nem kötnének bele semmibe?!Remy írta:Géci írta:Ki ez az őshüllő a Fiestában!?de ő is a hosszabbítással jön
MINDIG lesz valami, amibe belekötnek. MINDIG.
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem