Zene
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Zene
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
úúúúúúúúúúristen keci jó lett az új Architects album (milyen meglepő), két aktuális kedvenc trekk:
Architects - Deathwish
Architects - Downfall
Architects - Deathwish
Architects - Downfall
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Végre kihozta Flume tesóm a 2. albumát

Zseniális, igazi innovatív darab. A korábban kijött darabok mellett talán a Numb & Getting Colder és a You Know a legjobbak, bár mind tökéletes szóval nehéz választani
Aki szereti a stílust annak szívesen, a többiek meg képzeljenek ide valami miszterbasztátessemetvagyvalamit

Zseniális, igazi innovatív darab. A korábban kijött darabok mellett talán a Numb & Getting Colder és a You Know a legjobbak, bár mind tökéletes szóval nehéz választani

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- IkerCasillas
- Kedvenc játékosaid: IC
- Kedvenc csapatod: RMCF
Marci77 írta:Szerintem azzal nincs baj,hogy Nagyszínpad,csak ne este lenne hanem 17:30kor. úgy még fílingesebb is lenne az ő zenéje. De a Punanny.. Meg néhol még a beosztás.. Meg azt se értem,hogy Los Frequencies miért nem fér oda Jagerre legalább. Na mindegy. Éjszakák inkább tetszenek mint az éjfél előtti programok. Chainsmokers legalább lesz. Ha már Dimitriéket,meg a DVBBSt tartották meg
Mondjuk elgondolkodtam erősen a bérlet eladáson,szóval,ha valakinek kell,szóljon
+1, teljesen adom amiket írsz.
KSHMR 17.30 is WTF kategória, meg az is, hogy Androt pont fedésbe rakták a Dimitriékkel.
Heldens 3 (Arénában?!?!), Carpenter 4.30, StadiumX 4.30, Deorro 4.30... Hát jól kitolták az időintervallumot, na.

Engem nem zavar, én elmulatok akár reggel nyolcig is, de azért a 22.00 - 03 közötti idősávban a legnagyobb élvezet.
Inkább Robin Schulz kellett volna vagy délután vagy hajnali 4.30-ra.

- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Throwback Thursday
Panic! At The Disco: I Write Sins Not Tragedies
Pasztmek, már ez is tíz éves dal.
Öregszünk...
Panic! At The Disco: I Write Sins Not Tragedies
Pasztmek, már ez is tíz éves dal.

- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Nem tudom hogy ismeritek e Leo Moracchioli-t de ha szeretitek a metál zenét akkor hallgassátok meg pár számát. Rohadt jó metal covereket rak fel. a személyes kedvenceim a latin zenék átalakitása mint pl macarena, livin la vida loca. Ez is isteni tőle: https://www.youtube.com/watch?v=EpVpSKYXSwM

- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Tényleg jobbak a felhozatal ottSüti írta:Az ember ránéz egy Sound lineupra, és azt mondja jó jó, ez is valami. Majd belefut az Electric Love lineupjába, kevesebb pénzért, és konkrétan leszakad az arca. Jó lenne ha nem csak a divatot szolgálnák ki itthon.

ASAP Ferg is KSHMRrel lesz egyszerre,Tyler meg Garrixszel. eh. (utóbbi Ultra szettje eléggé bejött,így nem hagynám ki,de ha eladom a bérletem,akkor még úgyis mindegy

Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Süti
Az ember ránéz egy Sound lineupra, és azt mondja jó jó, ez is valami. Majd belefut az Electric Love lineupjába, kevesebb pénzért, és konkrétan leszakad az arca. Jó lenne ha nem csak a divatot szolgálnák ki itthon.

Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
KAG írta:Caraway írta:Soundon a Punnnany meg Robin Schulz nagyszínpadon lép fel.![]()
![]()
Szánalom.
![]()
![]()
És ezzel most mi a baj?
Hatalmas divat mindkettő, sound meg pont tele van olyan emberrel akik, ha az lenne a divat, hogy szart kensz az arcodra literszámmal vennék a trágyát.
Persze tisztelet a kivételnek.
Szerintem azzal nincs baj,hogy Nagyszínpad,csak ne este lenne hanem 17:30kor. úgy még fílingesebb is lenne az ő zenéje. De a Punanny.. Meg néhol még a beosztás.. Meg azt se értem,hogy Los Frequencies miért nem fér oda Jagerre legalább. Na mindegy. Éjszakák inkább tetszenek mint az éjfél előtti programok. Chainsmokers legalább lesz. Ha már Dimitriéket,meg a DVBBSt tartották meg

Mondjuk elgondolkodtam erősen a bérlet eladáson,szóval,ha valakinek kell,szóljon

Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Caraway írta:Soundon a Punnnany meg Robin Schulz nagyszínpadon lép fel.![]()
![]()
Szánalom.
![]()
![]()
És ezzel most mi a baj?
Hatalmas divat mindkettő, sound meg pont tele van olyan emberrel akik, ha az lenne a divat, hogy szart kensz az arcodra literszámmal vennék a trágyát.
Persze tisztelet a kivételnek.
ZIDANE
- ___Samy___
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Akkezdet Phiai - Nyugat 100
Akkezdet Phiai - Egy Ház
Akkezdet Phiai - Völgyeim És Utaim
Akkezdet Phiai - Let's Bagó
Akkezdet Phiai - Budapesmód
Milyen jó ezeket újra elővenni néha.
Akkezdet Phiai - Egy Ház
Akkezdet Phiai - Völgyeim És Utaim
Akkezdet Phiai - Let's Bagó
Akkezdet Phiai - Budapesmód
Milyen jó ezeket újra elővenni néha.