OFF
Re: OFF
Boráros is botrányos, Móriczon viszont a szakadt punk alakokon mindig felröhögök. Ők tabis borért koldulnak. De legalább őszinték.
úristen nagyon átterjedtek a móriczra az ilyen arcok. szerencsére már föld alatt haladok egyetemre de mikor megyek inni akkor móriczról indul a piatúra és tele van punkkal csövessel céklával ...tiszta moszkva tér lett már a móricz is..
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
aaa, mostanában már megragadják az ember karját.portillo írta:No eye contact. Ennyi az egész.nmate írta:Móricz - Újbuda központ környékén úgy megyek már, hogy a telefon egyfolytában a fülemen, még ha nem is telefonálok, akkor is. Így nem szoktak erőlködni annyira, mert az a hely meg tele krisnásokkal, na azoktól még kivagyok nagyon...

Isztambulban a fiatal pádáván parfümárusok nyomják a legjobban. sétálok jóhiszeműen az utcán, mire egy kis takony megkocogtatja a könyökömet, hogy nézzek hátra, mert elhagytam a pénzem. fordulnék hátra, erre egyből elkapja a karom és elkezdett odahúzni a standjához.

"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
vagy csak hozni kell a sietős tapló karaktert..nekem már jól megyportillo írta:No eye contact. Ennyi az egész.nmate írta:Móricz - Újbuda központ környékén úgy megyek már, hogy a telefon egyfolytában a fülemen, még ha nem is telefonálok, akkor is. Így nem szoktak erőlködni annyira, mert az a hely meg tele krisnásokkal, na azoktól még kivagyok nagyon...

Nem illik.
- portillo
- Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
- Kapcsolat:
No eye contact. Ennyi az egész.nmate írta:Móricz - Újbuda központ környékén úgy megyek már, hogy a telefon egyfolytában a fülemen, még ha nem is telefonálok, akkor is. Így nem szoktak erőlködni annyira, mert az a hely meg tele krisnásokkal, na azoktól még kivagyok nagyon...

Szégyen a kukás, de hasznos.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Móricz - Újbuda központ környékén úgy megyek már, hogy a telefon egyfolytában a fülemen, még ha nem is telefonálok, akkor is. Így nem szoktak erőlködni annyira, mert az a hely meg tele krisnásokkal, na azoktól még kivagyok nagyon...
'shutterisland írta:gyerekek, ma jól átvertek az utcán, beírom, tanuljatok belőle.![]()
Engem már kétszer találtak meg ugyanezzel, egyszer engem is teszkóban pesterzsébeten, először meg házhoz jöttek.___Samy___ írta:teszkóban is ott vannak![]()

- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
én ilyenekkel már itt (szlovákia) vagy 3 éve is találkoztam plázákban. ugyanezt a francia nevezetesség dumát tolták a szlovák kurvák is.

Annyit kell csak mondani, hogy csak egy ezres van nálad. Adja oda annyiért.'shutterisland írta:gyerekek, ma jól átvertek az utcán, beírom, tanuljatok belőle.![]()

Én egyszer egy c*gánygyerektől úgy lealkudtam a jáó porcelán kést, azzal hogy nincs nálam pénz, hogy kb utánam dobta volna (a hátamba

Borotva,parfüm,öv,kés, ezek mindig vannak nekik.

Jah meg a gyapjú paplan.

- ___Samy___
teszkóban is ott vannak'shutterisland írta:gyerekek, ma jól átvertek az utcán, beírom, tanuljatok belőle.![]()
vártam csabán asszonyt a bolt előtt, odajött egy kiscsaj, nagy táskával, hogy zavarhatna e pár percre, diákmunkában meg promócióban kellene segítsek neki.
mondom jólvan, úgyis van pár percem, ráérek.
erre elővett parfümöket, és mondta, hogy ezek új illatok, franciaországból, most fognak bejönni magyarországra, és 15.000 forintba fog kerülni 30ml belőle.
most tartanak közvélemény kutatást, hogy mely illatok a legjobbak, ezért a 3 parfümből ki kell választanom azt a 2-őt, aminek a legjobb az illata.
megszagolgattam, választottam, erre megkérdezte, hogy szerencsés napom van ma ?
mondom neki, hogy hát elég szar, erre mondja, hogy most akkor amiért ilyen segítőkész voltam, megérdemlek egy kis szerencsét.
6.000 forintért megvehetem a férfi változatból az 55 ml-eset, és kapok hozzá ajándékba egy nőit, ha mondok neki két francia nevezetességet az eiffel tornyon kívül....mondtam, hogy a louvre és notre dame, tapsolt ott nekem, hogy de ügyes vagyok.![]()
megvettem, aztán mikor utánanéztem neten itthon, kiderült, hogy ez csak egy sima átlagos parfüm, nem francia elit cucc, az ország minden pontján járnak ilyen "értékesítők", aztán szívatják az embereket.
mondjuk összességében így sem jártam rosszul, mert 6000 forintért egy férfi meg női parfüm, 55 ml-s mind a kettő, és az illatuk is kellemes, egész tartós, még délelőtt fújta be a csuklóm, most is érzem.
szóval ennyi pénzért bőven megérte.
csak bántja a lelkiismeretem, hogy pont engem, aki nem hisz az ilyenekben...szóval engem vágtak át ilyen szar szöveggel, hogy csak ma, csak most, csak neked, meg minden.
olyan hitelesen előadta.![]()

volt szerencsém nekem is hozzájuk
ugyanez a forgatókönyv, csak én már odáig jutottam, hogy 6 ezerért négyet vehettem volna, de mivel kis "skótnak" adtam ki magam, ezért édesanyámnak vettem egy nőit 3 ezerért

persze ezt a sok sablon dumát egy pillanatig nem nyeltem be, meg nekem nem jöttek be a parfümök egyébként és barátnőmnek sem tetszettek volna, de az egyik tudtam, hogy tetszene édesanyámnak, így megvettem óccsóba neki
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
cigány.'shutterisland írta:jól öltözött, dekoratív, barna hajú kishölgy volt, dobozzal, teszterrel, nyugtával, mindennel.hehe írta:hallod sátor, nem volt gyanús, hogy odamegy hozzád egy cigánykurva leopárdmintás felsőben és rózsaszín melegítőben, és előhúz okosba pár parfümöt doboz meg minden nélkül?
versenyezhetnél Ánusszal

ha már vizsgaidőszak..
Én tegnapi nappal lezáróvizsgáztam és végleg búcsút intettem az iskolának. Na ennél nincs jobb érzés. Mindenbe amibe belekezdtem betudtam fejezni, jöhet a nagy betűs élet.
ha már parfüm..
országszerte tescoznak ezek az aranyosak. én is vettem tőlük már, nem rossz parfüm szerintem. ennyiért megérte, ne parázz.
a rosszabbik parfümös a kis 160 centis c*gó, aki még kakaóscsiga válogatás közben is a dieseleket akarja rámtukmálni... múltkor már agresszívebben léptem fel ellene, békülni is akart a "tesó"...
Én tegnapi nappal lezáróvizsgáztam és végleg búcsút intettem az iskolának. Na ennél nincs jobb érzés. Mindenbe amibe belekezdtem betudtam fejezni, jöhet a nagy betűs élet.
ha már parfüm..
országszerte tescoznak ezek az aranyosak. én is vettem tőlük már, nem rossz parfüm szerintem. ennyiért megérte, ne parázz.
a rosszabbik parfümös a kis 160 centis c*gó, aki még kakaóscsiga válogatás közben is a dieseleket akarja rámtukmálni... múltkor már agresszívebben léptem fel ellene, békülni is akart a "tesó"...
joabulicsak
Pedig nem olyan bonyolult ez. Minden embert a saját dolgai érdeklik, illetve minden embernek figyelemre van szüksége. Ő például le se szarja, hogy neked 10 vizsgád van.De nem értem az olyanokat, akik valami full habi sulit tolnak (vagy egy nem habi suliban habi karon tanulnak), alig van vizsgájuk, ami meg van, az is valami minimális tanulással 3-4-re megírható, és teleszarják a facebookot meg sírnak az embernek az utcán, hogy de kurva igazságtalan az élet, hogy ennyit kell tanulni...
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
jól öltözött, dekoratív, barna hajú kishölgy volt, dobozzal, teszterrel, nyugtával, mindennel.hehe írta:hallod sátor, nem volt gyanús, hogy odamegy hozzád egy cigánykurva leopárdmintás felsőben és rózsaszín melegítőben, és előhúz okosba pár parfümöt doboz meg minden nélkül?
versenyezhetnél Ánusszal
szóval hiteles volt.

- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
hallod sátor, nem volt gyanús, hogy odamegy hozzád egy cigánykurva leopárdmintás felsőben és rózsaszín melegítőben, és előhúz okosba pár parfümöt doboz meg minden nélkül? 
versenyezhetnél Ánusszal

versenyezhetnél Ánusszal

- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Egyik volt általános iskolás évfolyamtársam is ide jár Szegedre a nővérképzőre (ETSZK), levizsgázott egyből, aztán írta a facebookra, hogy egy megvan, még 3 hátra van. Itt sajnáltatja magát a kiscsaj, de nem volt szívem beírni neki, hogy én egy hét alatt toltam le 4-etDupla D írta:örömmel olvasok olyan kiírásokat kedvenc közösségi oldalunkon, hogy "vizsgák pipa. jöhet a nyár.". a konkrét illető ezt még hétfőn rakta ki. nekünk még alig kezdődött el a vizsgaidőszak más már végzett.

De nem értem az olyanokat, akik valami full habi sulit tolnak (vagy egy nem habi suliban habi karon tanulnak), alig van vizsgájuk, ami meg van, az is valami minimális tanulással 3-4-re megírható, és teleszarják a facebookot meg sírnak az embernek az utcán, hogy de kurva igazságtalan az élet, hogy ennyit kell tanulni...
- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Erről most eszembe jutott,amikor nagymuterék kaptak "ingyen" egy termékbemutató keretében egy edénykészletet,amiről később kiderült(először nem is merték elmondani),hogy mégis kifizettek érte 35ezer magyar forintot.'shutterisland írta:gyerekek, ma jól átvertek az utcán, beírom, tanuljatok belőle.![]()

Durva,hogy ezek a teleshopra hajazó ügynökök,hogy be tudják forgatni az embereket,személy szerint utálom is őket emiatt.
Persze sokszor próbálkoztak már nálam is ilyenek,de nálam hamar rövidre zárul az ilyen. Meg sem hallgatom őket. Ez a bunkó módszer mindig beválik.

- 'shutterisland
szerencséjük volt, mert menet közben szinte sosem állok meg, viszont most ott szobroztam, szóval úgy voltam vele, hogy addig sem unatkozom.
a másik meg az, hogy pont kifogyóban van az olcsóbbik, úgy hívom, hogy elmászkálós parfümöm, szóval maga a téma sem volt olyan érdektelen, mintha edénykészletet akart volna rámsózni.
rossz vásárt nem csináltam, tehát nem ezért bánt, hanem azért, mert olyan hiteles volt a kiscsaj, hogy tényleg benyeltem a kamut, és tényleg elhittem, hogy én vagyok a szerencsés, meg a király.
a másik meg az, hogy pont kifogyóban van az olcsóbbik, úgy hívom, hogy elmászkálós parfümöm, szóval maga a téma sem volt olyan érdektelen, mintha edénykészletet akart volna rámsózni.
rossz vásárt nem csináltam, tehát nem ezért bánt, hanem azért, mert olyan hiteles volt a kiscsaj, hogy tényleg benyeltem a kamut, és tényleg elhittem, hogy én vagyok a szerencsés, meg a király.

- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
Minket pont szombaton találtak be a Sugárnál, a meccsnézés elött, nyomatta a rizsát, ugyanúgy szagolgattam, választottam, na kinyögte az árát, abban a pillanatban dobtam vissza neki a cuccot...'shutterisland írta:gyerekek, ma jól átvertek az utcán, beírom, tanuljatok belőle.

92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
- 'shutterisland
gyerekek, ma jól átvertek az utcán, beírom, tanuljatok belőle.
vártam csabán asszonyt a bolt előtt, odajött egy kiscsaj, nagy táskával, hogy zavarhatna e pár percre, diákmunkában meg promócióban kellene segítsek neki.
erre elővett parfümöket, és mondta, hogy ezek új illatok, franciaországból, most fognak bejönni magyarországra, és 15.000 forintba fog kerülni 30ml belőle.
most tartanak közvélemény kutatást, hogy mely illatok a legjobbak, ezért a 3 parfümből ki kell választanom azt a 2-őt, aminek a legjobb az illata.
mondom neki, hogy hát elég szar, erre mondja, hogy most akkor amiért ilyen segítőkész voltam, megérdemlek egy kis szerencsét.
6.000 forintért megvehetem a férfi változatból az 55 ml-eset, és kapok hozzá ajándékba egy nőit, ha mondok neki két francia nevezetességet az eiffel tornyon kívül....mondtam, hogy a louvre és notre dame, tapsolt ott nekem, hogy de ügyes vagyok.
megvettem, aztán mikor utánanéztem neten itthon, kiderült, hogy ez csak egy sima átlagos parfüm, nem francia elit cucc, az ország minden pontján járnak ilyen "értékesítők", aztán szívatják az embereket.
mondjuk összességében így sem jártam rosszul, mert 6000 forintért egy férfi meg női parfüm, 55 ml-s mind a kettő, és az illatuk is kellemes, egész tartós, még délelőtt fújta be a csuklóm, most is érzem.
csak bántja a lelkiismeretem, hogy pont engem, aki nem hisz az ilyenekben...szóval engem vágtak át ilyen szar szöveggel, hogy csak ma, csak most, csak neked, meg minden.
olyan hitelesen előadta.

6.000 forintért megvehetem a férfi változatból az 55 ml-eset, és kapok hozzá ajándékba egy nőit, ha mondok neki két francia nevezetességet az eiffel tornyon kívül....mondtam, hogy a louvre és notre dame, tapsolt ott nekem, hogy de ügyes vagyok.

olyan hitelesen előadta.