Ibra a konyveben ezt irta es azok alapjan ahogy es amiket az azt megelozo fejezetekben irt, en elhiszem neki.GT37 írta:Nekem ilyen biztosan ez nem rémlik. Volt egy olyan verzió, hogy Pep a 2-6 előtt hívta át a szállodai szobájába Messit, és ott mondta el neki, hogy hamis kilencesként szeretné játszatni, és volt egy olyan, hogy az egész tulajdonképpen Tito ötlete volt. Persze lehet, hogy valójában Messi az ötletgazda, de ebben szerintem nem lehetünk biztosak.R.M.C.F írta:Mint utóbb kiderült nem pep találta ki messi új posztját,hanem messi magának és ki is követelte.
Ez kicsit hasonlo, mint ahogy Mourinhonal is a bajnoki szezonban szerintem baromi jo focit toltunk, jol ereztuk, hogy mikor kell atadni a teruletet es kontrazni vagy mikor kell jobban a labdat birtokolni es elol tamadni. Viszont foleg az utolso eveben atesett a lo tuloldalara, mar a kicsik ellen is tulzottan a kontrakra epitett.GT37 írta:Azt pedig megértem, ha valakinek nem tetszik a sokpasszos, labdabirtokláson és pozíciós játékon alapuló futball, ez ízlés kérdése (számomra értelemszerűen ez az etalon), de komolyan a 2008-2009-es csapat is ennyire nézhetetlen volt?...
Pepnel is hasonloan latom. A 08-09-es szezonban mindenkepp es talan meg a kovetkezoben is jo focit toltak. Utana viszont tulzasokba estek es mar nem a tamadasokon volt a hangsuly, hanem a labdabirtoklason, aminek a csucsa a spanyol valogatott kozonsegszorakoztato