omgh3x0r írta:Regen volt egy fb oldala, azota nem tudom mi lett veleKerlon írta:Érdemes lenne egy saját blogot indítania.

hogyhogy nincs annyi lájk ezen, mint a trollfocin?

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. június 5., csütörtök 23:16
omgh3x0r írta:Regen volt egy fb oldala, azota nem tudom mi lett veleKerlon írta:Érdemes lenne egy saját blogot indítania.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 5., csütörtök 22:49
Regen volt egy fb oldala, azota nem tudom mi lett veleKerlon írta:Érdemes lenne egy saját blogot indítania.
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. június 5., csütörtök 22:46
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. június 5., csütörtök 22:45
Érdemes lenne egy saját blogot indítania.Dupla D írta:remélem Rájzen látod, hogy mennyien kedvelnek téged. remélem ez azt jelenti, hogy többet látunk a tartalmas írásaidból, amiket örömmel olvas az ember.
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. június 5., csütörtök 22:23
nem kell több olaj a tűzreDupla D írta:remélem Rájzen látod, hogy mennyien kedvelnek téged. remélem ez azt jelenti, hogy többet látunk a tartalmas írásaidból, amiket örömmel olvas az ember.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. június 5., csütörtök 22:20
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 5., csütörtök 21:34
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. június 5., csütörtök 21:33
látod, ezért nem kapsz tőlem semmit.hehe írta:elmész a picsába mocskos fradi
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. június 5., csütörtök 21:22
Nincs olyan szerencsenkfringsquad írta: de egy darabig biztos nem látod erre.![]()
éés nem tudok róla, h Anakin lennék
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. június 5., csütörtök 21:17
Azt hiszem érezd magad egy szinten velehehe írta:ez most jó vagy rossz?Ferencváros írta:Nagy volt a gondolkodás hehe és Anis között![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. június 5., csütörtök 21:17
HozzászólásSzerző: fringsquad » 2014. június 5., csütörtök 21:16
de egy darabig biztos nem látod erre.fringsquad írta:Utobbira a remenyt szerintem mar Réj 2.0-3.0 korul elvesztettuk.Kedv sose vesz belole ki.Marci77 írta: nem láttok a dolgok mögé, mint én és a további 10 társam.![]()
ez csupán stratégia, h Anis nagyobb kedvel fórumozzon, így vagy normálisabb, összeszedettebb írásai lesznek vaagy ....
Nem akarom megkerdezni,hogy te mi moge latsz,de Anakin vagy?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 5., csütörtök 21:15
En ertem, jo koncepciónem láttok a dolgok mögé, mint én és a további 10 társam.![]()
ez csupán stratégia, h Anis nagyobb kedvel fórumozzon, így vagy normálisabb, összeszedettebb írásai lesznek vaagy ....
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 5., csütörtök 21:14
ez most jó vagy rossz?Ferencváros írta:Nagy volt a gondolkodás hehe és Anis között
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. június 5., csütörtök 21:13
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. június 5., csütörtök 21:05
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. június 5., csütörtök 20:59
Utobbira a remenyt szerintem mar Réj 2.0-3.0 korul elvesztettuk.Kedv sose vesz belole ki.fringsquad írta:nem láttok a dolgok mögé, mint én és a további 10 társam.Marci77 írta: Szoval te Anisra. Nembaj,nyugi,ird be Benzemat kedvencnek,akkor maradhatsz :P![]()
HozzászólásSzerző: fringsquad » 2014. június 5., csütörtök 20:54
nem láttok a dolgok mögé, mint én és a további 10 társam.Marci77 írta:Szoval te Anisra. Nembaj,nyugi,ird be Benzemat kedvencnek,akkor maradhatsz :Pfringsquad írta:úúúgye nem tudjátok megnézni ki kire szavazott?
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem