Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 7., kedd 14:12

Lehet egyedül vagyok ezzel, de elég jó védő lett a gyerekből, holott korábban hibát hibára halmozott. Pláne ha megnézzük a többi belső védőjüket, akkor még értékesebb számukra. Nem hiszem, hogy megválnának tőle.
Nem illik.

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2015. április 7., kedd 13:42

Barca megvenné, és 2016 nyaráig maradna a bajoroknál kölcsönben.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. április 7., kedd 13:41

Realista24 írta:Boatengért 35 millát fizetnének a katalánok, akik kölcsönadnák a játékost 2016 végéig a Bayernnek. Ezt akárhogy nézem, elég jó deal lenne a bajoroknak.
Akkor a Bl-ben nem használhatnák jövőre? Vagy a Bayern bevállalná h nem nevezik boatenget a csoportkörre?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 7., kedd 13:30

Boatengért 35 millát fizetnének a katalánok, akik kölcsönadnák a játékost 2016 végéig a Bayernnek. Ezt akárhogy nézem, elég jó deal lenne a bajoroknak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. április 7., kedd 12:07

kelemen.istvan írta:
dzsi91 írta:.Nyilván a Barcának is érdeme lenne ha bajnokok lennének, de én leírtam már korábban, ha a barca idén bajnokságot nyer az csak a mi balfaszságunknak lesz köszönhető.
Édes istenem, ha fordított lenne a helyzet és ezt egy barcás leírná,"hogy nem a real nyerte a bajnokságot, hanem a barca bukta el" szerinted mit kapna ezen a fórumon? Picit lehetnél objektívebb :)
Szerk.: és igen, tudom, hogy ez egy madridos fórum
Mert +4ről 2-3 hét alatt -4et csinálni az szerintem óriási bénaságra vall.És itt a hangsúly azon van,hogy ezt nem szépen lassan faragták ke mint mi ősszel,hanem mi produkáltunk egy totális összeomlást rövid időn belül.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 7., kedd 12:06

De tény hogy a trófeákat nem kell magyarázni.Semmi baj nincs azzal l,hogy éltek az általunk felkínált lehetőségekkel, de én ezt inkább a mi bukásunknak fogom fel majd ha végül nem nyerünk.
Ezt adom,de ettől független akár ki nyeri a végén a bajnokságot,attól még a dolog lehet fair... (vagy bem,ez nézőpont kérdése :D )
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. április 7., kedd 12:03

morientes írta: Egyébként érdekes ez,saját magad bevallod azt amit én is gondolok hogy mi magunk basztuk el a ligát,(ha ugyan elbasztuk mer messze nincs még vége),és azt mondod ez nem fair.... :)
Azért gondolom így,annak ellenére,hogy teljes mértékben a mi hibánk az hogy a bajnokság kicsúszott a kezünkből,mert egész szezon során nem látom az átütőerőt a barcán, 1-2 meccset leszámítva.Fél évig még csak a kezdőjüket sem tudták és eléggé nyögvenyelős volt az egész és a koncepciót még mostse igazán látom rajtuk azon kívül,hogy Messiék majd lehozzák.De a Chelsea Bl győzelme sem volt "fair" mégse izgat senkit(engem se), de magunk közt azért szerintem nem bűn ilyeneket mondani.

Csak tavaly is valami istentelen máksorozattal jutottak el barcáék oda hogy a végén bajnoki döntőt bukhassanak hazai pályán :D azt a ligát vagy 6szor bukták el,az se lett volna fair ha megnyerik szerintem.

De tény hogy a trófeákat nem kell magyarázni.Semmi baj nincs azzal l,hogy éltek az általunk felkínált lehetőségekkel, de én ezt inkább a mi bukásunknak fogom fel majd ha végül nem nyerünk.

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. április 7., kedd 11:55

dzsi91 írta:.Nyilván a Barcának is érdeme lenne ha bajnokok lennének, de én leírtam már korábban, ha a barca idén bajnokságot nyer az csak a mi balfaszságunknak lesz köszönhető.
Édes istenem, ha fordított lenne a helyzet és ezt egy barcás leírná,"hogy nem a real nyerte a bajnokságot, hanem a barca bukta el" szerinted mit kapna ezen a fórumon? Picit lehetnél objektívebb :)
Szerk.: és igen, tudom, hogy ez egy madridos fórum
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 7., kedd 11:49

Ha ennyire akarod, hát legyen az
Te írtad, nem én.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. április 7., kedd 11:47

Realista24 írta:
Ezekben a mostani Ibra már használhatatlan
Tehát hátrány.
Ha ennyire akarod, hát legyen az

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 7., kedd 11:21

Szerintem sem lenne fair, mert összességében ha az egész eddigi szezont vesszük jobbak vagyunk és voltunk.De mi basztuk el, csak magunknak köszönhetjük,hogy +4-ről -4 lett.És a foci általában nem fair szóval ez benne van.Nyilván a Barcának is érdeme lenne ha bajnokok lennének, de én leírtam már korábban, ha a barca idén bajnokságot nyer az csak a mi balfaszságunknak lesz köszönhető.
Ez nem pontozásos sportág dzsi...ki nyer többet,ki bassza el többször,ez erről szól.
Igaz,botrányosan játszottunk pár meccsen,de ez kinek a hibája?Most akkor a barcanak mit kellett volna tenni?Elbaszni a meccsüket hogy "fair" legyen?
Az élet már csak ilyen...nem fair.Ha kiengedsz,számolhatsz azzal hogy elbaszod.Ennyi a történet.Nyilván hátráltatta a csapatot a sérülés,pláne ami Modricot illeti,de szánalmas és meghökkentő hogy a real kispadján nincs egy olyan fazon aki ha pótolni nem is,de valamilyen módon legalább helyettesíteni tudná...
Egyébként érdekes ez,saját magad bevallod azt amit én is gondolok hogy mi magunk basztuk el a ligát,(ha ugyan elbasztuk mer messze nincs még vége),és azt mondod ez nem fair.... :)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. április 7., kedd 11:09

morientes írta:
Nem lenne fair ha ők nyernének, mert bár eddig elég gyatra volt a 2015-ös évünk. 
Nem lenne fair? :roll: 22 meccs az nem majdnem negyven,mint amiből egy szezon áll,szóval ez nem fair kérdés...
A spanyol bajnokság pont az,ahol egèsz szezonban észnél kell lenni,mert ugyan csak egyetlen csapat a valós ellenfél,általában,de az legalább olyan erőt képvisel mint mi...
Nem lenne fair...ez annyira gyerekes...
Szerintem sem lenne fair, mert összességében ha az egész eddigi szezont vesszük jobbak vagyunk és voltunk.De mi basztuk el, csak magunknak köszönhetjük,hogy +4-ről -4 lett.És a foci általában nem fair szóval ez benne van.Nyilván a Barcának is érdeme lenne ha bajnokok lennének, de én leírtam már korábban, ha a barca idén bajnokságot nyer az csak a mi balfaszságunknak lesz köszönhető.

sanko.
Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema

HozzászólásSzerző: sanko. » 2015. április 7., kedd 11:08

ugyebár az elmúlt 2 meccsen nem szállítja messi a gólokat (ha volt már téma, elnézést). átnéztem a sötét oldalra, mit látok egyből? a city elleni meccs óta begyulladt lábbal játszik a fiú. :lol: :lol:

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 7., kedd 10:24

Nem lenne fair ha ők nyernének, mert bár eddig elég gyatra volt a 2015-ös évünk. 
Nem lenne fair? :roll: 22 meccs az nem majdnem negyven,mint amiből egy szezon áll,szóval ez nem fair kérdés...
A spanyol bajnokság pont az,ahol egèsz szezonban észnél kell lenni,mert ugyan csak egyetlen csapat a valós ellenfél,általában,de az legalább olyan erőt képvisel mint mi...
Nem lenne fair...ez annyira gyerekes...
R.M.C.F írta:
Toti írta:david luiz 4 hét off. kihagyja a barcelona elleni meccseket.
+ az első meccsen nem lesz ibra és verratti sem.

ez lehet gyors kör lesz. :|

Már múltkor is akartam írni, de megakartam kímélni a betámadásoktól, hogy a barca ellen mindig kiesik egy két meghatározó :lol: :lol: :lol: :lol:
Gondolom katalánék lobbiznak egy két psg játékosnál,hogy rúgassa le magát...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 7., kedd 10:02

Ezekben a mostani Ibra már használhatatlan
Tehát hátrány.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. április 7., kedd 9:54

Tehát arra céloztam jobb a csapatnak, ha más kezd helyette. Lehet félreérthető voltam egyébként

Láthattunk két meccsüket ebben a szezonban. Veszélyeztetni nem beadásokból, erőcsatár elemekből tudtak, hanem akkor amikor gyors támadásokat tudtak vezetni vagy egy az egyben kellett megverni az ellenfelet. Ezekben a mostani Ibra már használhatatlan
Én így gondolom, persze tévedhetek

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 7., kedd 9:47

Nem véletlenül van ott az inkább szó
Én kérek elnézést.

De azért összeszedem neked egybe, hogy mit írtál, aztán magyarázd ki ezt is:

- Inkább hátrány, mint előny.
- a párharcban szerintem nincs rá szükség
- Ibrahimovic nem fog hiányozni.
- a mozgása rosszabb mint Khedirának

Ezek alapján nem is értem, hogy miért értettem úgy, hogy hátrány és miért nem úgy, hogy nem előny.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Sastre
Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo

HozzászólásSzerző: Sastre » 2015. április 7., kedd 9:44

Amúgy meg jó hogy nem fejel gólt. Ibra 250 centiig a lábát használja... csak az annál magasabbakra megy rá fejjel :P :mrgreen:

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. április 7., kedd 9:44

Realista24 írta:
wxyz írta:Nem azt mondom, hogy hátráltatja őket, csak abban a párharcban szerintem nincs rá szükség
Ezt írtad.
Barca ellen ilyen játékos inkább hátrány, mint előny
Nem véletlenül van ott az inkább szó

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. április 7., kedd 9:43

Jó hát ellenünk meg a Schalke volt gyengus... Persze ettől független idegesítő mert egy fullos PSG meg tudta volna fogni őket...

Vissza: