OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

Re: OFF

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 6., péntek 11:47

hát telót épp nem tudtam előszedni - ki is veri a kezemből :lol: -, valóban a rendőrségre felesleges menni, nem tudom bizonyítani semmivel.
ráadásul ugye 2 szava az 1 ellen.

a főtaxinál meg lehet teszek panaszt, de ezekből sose szokott semmi se lenni, ahogy ezeket ismerem, még olyan esetekben se, amikor konkrét balesetet is okoztak.

az biztos, hogy nem véletlenül van 2 kilós u-lakatom, elképzelhető, hogy nem csak rendeltetésszerűen lehet használni :lol:
Kép
Kép
Kép

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2014. június 6., péntek 11:45

RealRaúl77 írta:Voltam tegnap könyvesboltban, és odakeveredtem a sportos cuccokhoz.. Felháborító, amit láttam. Úgy nézett ki a polc, hogy fele mondjuk focis volt, annak 95%-a a barcát szopkodta. Volt Messis könyv, Neymarosból kettő féle is, akkor ilyen, hogy a Világ legjobb csapata: Barcelona. Volt még jópár, most meg nem mondom a címüket.
én kb fél éve voltam vmi könyvesboltba, láttam olyat h a világ legjobb 50(?) csapata, vagy vmi hasonló...hát a borítón volt mindenféle címer...de RM az nem, vagy csak vak voltam

de azér mikor beleolvastam megnyugodtam h legalább írnak rólunk is :lol: Ha jól emlékszem úgy kezdődött hogy ami a válogatottaknál Brazília, az a klubcsapatoknál a Real Madrid, akármennyire is fáj a MU, MIilán stb (itt felsorolt pár nagy csapatot) szurkolóknak, ez a klubfutball csúcsa...
na ekkor megnyugodott a lelkem :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mike 2014. június 6., péntek 11:48-kor.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

@Sonny
Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. június 6., péntek 11:41

Hehe:
Tehetsz büntető feljelentést,de ezt csak akkor javaslom,ha a bámészkodók közül tudsz párat,aki tanúskodik arról,hogy valóban így történtek a dolgok,ahogy történtek (persze még ez sem garancia egyébként semmire). Esetleg,ha voltál olyan ügyes és vita közben bekapcsoltad a mobilodon a hangrögzítőt az is egy bizonyítási eszköz lehet. Ha nincs semmi, „csak” a szavad,akkor nem szerintem nem érdemes feljelentést tenni. Még,ha meg is indul a nyomozás az ügyben szembesíteni fognak a Taxi sofőrjével,aki nyilván az ellenkezőjét fogja állítani,annak,amit te mondtál és így más bizonyíték hiányában valószínű,hogy lezárják az ügyet és a nyomozást.
Ja és még annyit, hogy a Btk. különös része nem tartalmaz olyan tényállást, hogy halálos fenyegetés és nem 3 év szabadságvesztéssel büntethető a dolog. Ami a Te esetedben lehet:
Zaklatás 222. § (2) Aki félelemkeltés céljából
a) mást vagy rá tekintettel hozzátartozóját személy elleni erőszakos vagy közveszélyt okozó büntetendő cselekmény elkövetésével megfenyeget, vagy
b) azt a látszatot kelti, hogy más életét, testi épségét vagy egészségét sértő vagy közvetlenül veszélyeztető esemény következik be,
vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
Az ilyen esetekkel az a baj,hogy nagyon nehéz bizonyítani. :/

Viszont mivel megvan a rendszám, keresd meg nyugodtan a munkaadóját és tegyél panaszt.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. június 6., péntek 11:36

Hehe, szerintem jelentsd fel a picsába. :mrgreen: Pont az ilyen gyökerek miatt vannak a balesetek, aztán még a kocsiból kiszállva is patkányok :mrgreen:

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. június 6., péntek 11:30

hehe írta:...
vágd el a torkát , keresd meg, meg kell ölni :mrgreen: :lol:
Kép

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. június 6., péntek 11:08

csababarca írta:
Másik: vidéki boltokban most Barcás-MU-s kávék mennek, de becsatlakozott a Realos kávés is...minden van,elképesztő.
Amúgy 2000es évek elején meg minden realos volt, pl Balatonon nem lehetett más fürdőlepedőt kapni,csak RM-es vagy MU-s volt, elvétve egy-egy interes,juvés, barcás...tendencia.
Ha minden igaz a Lidl-ben Barcás sört lehet kapni :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. június 6., péntek 11:01

hehe írta:...
Taxis ritka állatfajta,fogalmuk nincs a kreszről,csak mennek,mintha császárok lennének, dudálnak,nyomnak le mindenkit, buszsávban garázdálkodnak, jobbról előzgetnek,nevetséges. Őket miért nem veszik ki a zsaruk a forgalomból? Bezzeg ha valaki véletlen elcsípi a záróvonalat,már nyomják fel a villogót-szirénát,és félreállítanak.

Velem is volt már ilyen, Budapesten, bicajozok nyugodtan, a kerékpársávomban!!!! (múzeumkörút), és megtolt a marhája, mert a kis kombi szarjával nem fért el a kétsávosban,neki kellett az én fél méteres sávom is...mert jobbról el akart menni valami mellett idegesen.
Szerintem ha rendszám van, akkor tegyél panaszt,feljelentést,valamit, érezze az idióta,hogy egy kis senkiházi, és nulla hatalma van.

Másik: vidéki boltokban most Barcás-MU-s kávék mennek, de becsatlakozott a Realos kávés is...minden van,elképesztő.
Amúgy 2000es évek elején meg minden realos volt, pl Balatonon nem lehetett más fürdőlepedőt kapni,csak RM-es vagy MU-s volt, elvétve egy-egy interes,juvés, barcás...tendencia.
Gagyi mezek bazársoron,kínaikban ugyan ez, Zidane, Figo,Raul ömlesztve, elvétve volt egy-két más mez, Rivaldos barca-mez is alig alig, de azért volt.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. június 6., péntek 10:43

Remy írta:
Géci írta: Magyarán ameddig mi márka vagyunk addig a barca rossz kínai :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
Kínaiban vettem már Realos cuccot :mrgreen: De ott nagyon kevés van, viszont Barás meg MU-s kurva sok.
Én csak azt tudom, hogy kevesebb termékük van, és ami van az minőségi, de 2x annyiba is kerül... :'(

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. június 6., péntek 10:32

Géci írta: Magyarán ameddig mi márka vagyunk addig a barca rossz kínai :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
Kínaiban vettem már Realos cuccot :mrgreen: De ott nagyon kevés van, viszont Barás meg MU-s kurva sok.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. június 6., péntek 10:25

Ennek más oka is van... Ameddig a Real Madrid évente kidob valami új dolgot pár dologból magasabb áron, addig a barca fossa kifele az ilyen olyan gagyi cuccokat szarért hugyért (már bocs), mert minőségben meg sem közelíti azokat a cikkeket amiket a Real kiad a kezéből... :coffee: Bementem múltkor a Footba Factoryba és kérdeztem a csajtól, hogy miért van tele minden barcás cuccal. Ha adidast is árulnak akkor hol vannak a Realos ruhák meg cikkek. Erre mondta a csaj, hogy azok kicsit el vannak dugva, mert azok magasabb kategóriát képviselnek... :roll: Magyarán ameddig mi márka vagyunk addig a barca rossz kínai :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 6., péntek 10:24

hátha érdekel vkit:
ma reggel tekerek bringával munkába.
full egyenes kétsávos út, bal sáv balra, jobb sáv jobbra kanyarodik a végén. én a két sáv között megyek a vonalon, mert ugye balra akarok kanyarodni a végén.
balról faccopó taxis bekanyarodik a bal sávba pont elém, de már húzza is a kormányt jobbra - index nélkül - hogy megy át a jobb oldali sávba, hogy jobbra kanyarodjon a végén. befékezek, rábaszok egyet ököllel a jobb hátsó ablakára. kis cigány kiszáll, kezdi a mondókát, hogy takarodjak a járdára, miért nem tartok féktávolságot - közben kiszáll a másik dagadt kis fasz az anyósülésről -, meg a kurvaanyámat, mondom neki kisköcsög, ha indexeltél volna, hogy át akarsz menni a jobb oldali sávba, beengedlek, na itt bekattant mindkettő, anyósüléses arc már 2 centire van tőlem, már üvölti, hogy még egyszer meglát, elvágja a torkom, meg amúgyis egy LMP-s zsidó vagyok ( :lol: ).
vigyorgok rá, mondom neki miért nem most vágod el, ha akkora a pofád? biztos akarod, hogy a cigányok jól seggbetegyenek majd a börtönben :lol:
közben mögöttünk meg mellettünk már gyűlnek az autók, járókelők, persze az idióta feltart mindenkit, már rég zöld volt.
mondom neki idióta, zöld a lámpa, üljél vissza szépen, mindkettőnek viszket a tenyere :lol:
többen már dudálnak, aki elmegy mellettünk, elküldi az anyjába a taxist :lol: , nagy nehezen visszaszáll a két balfasz az autóba, balrakanyarodó sávból bevágnak a kanyar közepén a jobbrasávba és eltűnnek.
én meg megyek tovább.
rendszám megvan, főtaxi, ECW-645 ford focus, kérdés, hogy halálos fenyegetésért feljelentsem (3 év szabivesztés :mrgreen: ) vagy megpróbáljam bevonatni az engedélyét a közlekedési felügyeletnél?
vagy hagyjam a fenébe, mert ha legközelebb meglát, megöl? vagy megkeres? :lol: :lol: :lol:
Kép
Kép
Kép

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. június 6., péntek 9:45

Nincs ebben semmi a meglepő. Az elmúlt években a Barcelona volt a divat. Az ő nevükkel lehet a legjobban sport cuccokat eladni

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. június 6., péntek 9:19

RealRaúl77 írta:Voltam tegnap könyvesboltban, és odakeveredtem a sportos cuccokhoz.. Felháborító, amit láttam. Úgy nézett ki a polc, hogy fele mondjuk focis volt, annak 95%-a a barcát szopkodta. Volt Messis könyv, Neymarosból kettő féle is, akkor ilyen, hogy a Világ legjobb csapata: Barcelona. Volt még jópár, most meg nem mondom a címüket.
Aztán volt egy olyan is, hogy Taktikai fejlődés az angol kezdetektől a 2014-es brazil vb-ig.. Na most.. ezzel nem kellett volna megvárni mondjuk a brazil vb-t? Vagy ha azt nem is, mert hogy sok minden nem változik, de legalább a '14-es évet.. Mert beleolvastam a végébe, arról áradoztak, hogy a Barca mekkora egy nagy csapat, és hogy milyen király, és hogy a nyelvedet hogy kell tartani, hogy tökéletesen tudd nyalni a seggét.. Majd az utolsó bekezdésben megemlítették kb, hogy a Bayern hazaküldte őket 7-0-lal tavaly, és ki tudja, meddig lesznek a csúcson, lehet hogy ők lesznek majd sokáig az egyeduralkodók, majdhogynem úgy beszéltek, mintha meg se lehetne őket verni...
És ezekből egész nagy példányszámban volt.

Real Madridról egy könyv se szólt, még egy vékonyka kis szar sem, hogy azért ők is léteznek..

Ezeken kívül volt 2 db Zlatanos, 2 db Pirlos, 3 db Pelés, és annyi Realos vonatkozás volt, hogy volt néhány darab (max 4-5) CR-es könyv.. ennyii..

Na mind1, csak felháborító..
Mondanám, hogy meglepődtem ezen, de nem lenne igaz :( :hmmm:

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. június 6., péntek 7:55

Voltam tegnap könyvesboltban, és odakeveredtem a sportos cuccokhoz.. Felháborító, amit láttam. Úgy nézett ki a polc, hogy fele mondjuk focis volt, annak 95%-a a barcát szopkodta. Volt Messis könyv, Neymarosból kettő féle is, akkor ilyen, hogy a Világ legjobb csapata: Barcelona. Volt még jópár, most meg nem mondom a címüket.
Aztán volt egy olyan is, hogy Taktikai fejlődés az angol kezdetektől a 2014-es brazil vb-ig.. Na most.. ezzel nem kellett volna megvárni mondjuk a brazil vb-t? Vagy ha azt nem is, mert hogy sok minden nem változik, de legalább a '14-es évet.. Mert beleolvastam a végébe, arról áradoztak, hogy a Barca mekkora egy nagy csapat, és hogy milyen király, és hogy a nyelvedet hogy kell tartani, hogy tökéletesen tudd nyalni a seggét.. Majd az utolsó bekezdésben megemlítették kb, hogy a Bayern hazaküldte őket 7-0-lal tavaly, és ki tudja, meddig lesznek a csúcson, lehet hogy ők lesznek majd sokáig az egyeduralkodók, majdhogynem úgy beszéltek, mintha meg se lehetne őket verni...
És ezekből egész nagy példányszámban volt.

Real Madridról egy könyv se szólt, még egy vékonyka kis szar sem, hogy azért ők is léteznek..

Ezeken kívül volt 2 db Zlatanos, 2 db Pirlos, 3 db Pelés, és annyi Realos vonatkozás volt, hogy volt néhány darab (max 4-5) CR-es könyv.. ennyii..

Na mind1, csak felháborító..
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. június 6., péntek 7:46

Többen is érdeklődtek az utóbbi hetekben az R.M.C.F interjúról, mikorra várható?
A díjátadója után esetleg?
Amikor megérkezik... :) Nincs elfelejtve, de mostanság kemény heteim vannak.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 6., péntek 6:59

Anis írta:pennyben kapni óccón. ott is vannak mától (csüt) VB-s cuccok, és az Aldiban is.
Az a baj azokkal a cuccokkal,hogy olyan anyagból vannak,ha felhúzod,és megérint egy kellemes napsütés,rád ég.....ráolvad a poliészter a bőrödre,aztán tépkedheted magadról mintha gyantáznál.
:)
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. június 6., péntek 1:11

Anis írta:pennyben kapni óccón. ott is vannak mától (csüt) VB-s cuccok, és az Aldiban is.

Idén egyértelmű volt, Zíró kollégára nyomtam, korábban pedig a nagy öregekre + El Flaco is kapott (CS0ki is mindig ott volt a jelöltjeim között), amikor nagyon aktívan tolta. Magamra nem emlékszem, hogy szavaztam volna. :mrgreen:
MyStiQ írta:Mindig meg tudtok lepni...

Botrány.
Üdv!
Többen is érdeklődtek az utóbbi hetekben az R.M.C.F interjúról, mikorra várható?
A díjátadója után esetleg? :hmmm:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. június 5., csütörtök 23:33

Mindig meg tudtok lepni...

Botrány.

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. június 5., csütörtök 23:27

Dupla D írta:remélem Rájzen látod, hogy mennyien kedvelnek téged. remélem ez azt jelenti, hogy többet látunk a tartalmas írásaidból, amiket örömmel olvas az ember. :)
jó látni, bizony :mrgreen: meglesz, bár most jön az uborkaszezon (nyár), de majd...
Ferencváros írta:látod, ezért nem kapsz tőlem semmit. :lol: maximum egy argentin sálat :mrgreen:
pennyben kapni óccón. ott is vannak mától (csüt) VB-s cuccok, és az Aldiban is.
csabi* írta:raisenstats.com :D
nem is lenne rossz ötlet, hogy ne csak gépen legyenek meg... :hmmm: :mrgreen:
h3x0r írta:Regen volt egy fb oldala, azota nem tudom mi lett vele :(
ahonnan a statok voltak, át lett alakítva és nem tudtam onnan már venni adatokat. (marca vagy as, már nem tudom)
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. június 5., csütörtök 23:16

h3x0r írta:
Kerlon írta:Érdemes lenne egy saját blogot indítania. :D
Regen volt egy fb oldala, azota nem tudom mi lett vele :(
omg :lol:
hogyhogy nincs annyi lájk ezen, mint a trollfocin? :lol: