HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. december 24., kedd 9:07
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. december 24., kedd 8:54
Alaba 29 volt, mikor leigazoltuk.wZoLee7 írta: Na meg az kellene, Alaba utan ujabb nagy szerzodest adni egy 30 feletti belso vedonek. Most abba nem is kell belemenni, hogy ki szerint mi a szintje, mert mar biztosan lefele indult el a peakrol
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. december 24., kedd 8:39
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. december 23., hétfő 23:05
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. december 18., szerda 17:41
realfan írta:igen, ezt hozta le a daily mail (szószerint ezeket a neveket, akiket te is írsz eladási és vételi oldalon is) és ezt vették át mások, már maga az hülyeség, hogy ne bukjon, ha eladnák, akkor haszonnalrealmadrid95 írta:
Egyaltalan nem a Daily Mailnel lattam, Corriere dello Sport cimlapjan van kint. Juventus mindent megtenne erte, Yildizt is bealdozna, az elso kapcsolat felvetelnel a Castle 55 millio euroban hatarozta meg az arat, hogy legalabb bukni ne bukjon rajta.
ha Newcstle, onnan inkább Bruno az, aki távozhat oder Isak, de midnkettő 100 fölött
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. december 18., szerda 16:32
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2024. december 18., szerda 16:19
Tonali a szerencsejatek fuggusege miatt felejtos, Di Marco bar nagyon alulertekelt, nem vagyok biztos benne, hogy 4 vedos rendszerben annyit hozza tudna tenni (mondjuk ez Xabi erkezesevel valtozhat), Bastoni szerintem az egyik legjobb khv jelenleg, Barellat is nagyon kedvlem,Modric helyettesenek tokeletes lenne.realmadrid95 írta:4 olasz jatekos van, aki szerintem erosites lenne.ferni írta: Barellát megnézném Modric helyett.
Közel se az a szint, de sztem tudna stabilitást hozni a KPra
Dimarco jelenleg a legjobb balhatved, Tonali Kroos szerepkoreben, Barella, valamint Bastoni Rudiger melle.
HozzászólásSzerző: realfan » 2024. december 18., szerda 16:02
igen, ezt hozta le a daily mail (szószerint ezeket a neveket, akiket te is írsz eladási és vételi oldalon is) és ezt vették át mások, már maga az hülyeség, hogy ne bukjon, ha eladnák, akkor haszonnalrealmadrid95 írta:Egyaltalan nem a Daily Mailnel lattam, Corriere dello Sport cimlapjan van kint. Juventus mindent megtenne erte, Yildizt is bealdozna, az elso kapcsolat felvetelnel a Castle 55 millio euroban hatarozta meg az arat, hogy legalabb bukni ne bukjon rajta.realfan írta:
nem ez a gond vele, hanem, hogy ezt a hírt a daily mail hozta le. a klub nem akarja elagedni őt, sőt, Tonali ügynöke is 1-2 napja azt nyilatkozta, hogy marad az olasz
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. december 18., szerda 15:48
Yildizt azert aldoznak be, mert mar most 100 millios ajanlatok ropkodnek erte.(Pl, nem meglepo)MVPP írta: Yildizt biztosan nem áldoznák be, kb. az egyetlen játékos ott jelenleg, aki érinthetetlen.
HozzászólásSzerző: MVPP » 2024. december 18., szerda 15:16
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. december 18., szerda 14:51
Egyaltalan nem a Daily Mailnel lattam, Corriere dello Sport cimlapjan van kint. Juventus mindent megtenne erte, Yildizt is bealdozna, az elso kapcsolat felvetelnel a Castle 55 millio euroban hatarozta meg az arat, hogy legalabb bukni ne bukjon rajta.realfan írta:nem ez a gond vele, hanem, hogy ezt a hírt a daily mail hozta le. a klub nem akarja elagedni őt, sőt, Tonali ügynöke is 1-2 napja azt nyilatkozta, hogy marad az olaszferni írta:
Vele nem a tudással van gond, hanem hogy szerencsejáték függő.
Senki nem értette miért adta el a Milan, aztán utána hamar kiderült a dolog...![]()
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. december 18., szerda 14:34
4 olasz jatekos van, aki szerintem erosites lenne.ferni írta: Barellát megnézném Modric helyett.
Közel se az a szint, de sztem tudna stabilitást hozni a KPra
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. december 18., szerda 14:24
HozzászólásSzerző: realfan » 2024. december 18., szerda 14:08
Pintus?Realista24 írta: Se olasz, se angol, koszi.
A ket nemzetbol az az egy, aki szamit mar itt van.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 18., szerda 14:07
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. december 18., szerda 14:06
HozzászólásSzerző: realfan » 2024. december 18., szerda 14:04
nem ez a gond vele, hanem, hogy ezt a hírt a daily mail hozta le. a klub nem akarja elagedni őt, sőt, Tonali ügynöke is 1-2 napja azt nyilatkozta, hogy marad az olaszferni írta:Vele nem a tudással van gond, hanem hogy szerencsejáték függő.realmadrid95 írta: Azt irjak, hogy a Newcastle eladna Tonalit, mar 55 millioert is akar. Ha mar Kroos “helyetteset” keressuk, aki vedekezesben, tamodasban is hasznos, akkor ot akar megneznem Tchouameni helyett.
Senki nem értette miért adta el a Milan, aztán utána hamar kiderült a dolog...![]()
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. december 18., szerda 13:58
Mar egy eve nem fuggo, ahogy Fagioli sem.(es a tobbi szerencsejatekfuggo Toneyn keresztul Paquitaig.)ferni írta:Vele nem a tudással van gond, hanem hogy szerencsejáték függő.realmadrid95 írta: Azt irjak, hogy a Newcastle eladna Tonalit, mar 55 millioert is akar. Ha mar Kroos “helyetteset” keressuk, aki vedekezesben, tamodasban is hasznos, akkor ot akar megneznem Tchouameni helyett.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. december 18., szerda 13:53
Vele nem a tudással van gond, hanem hogy szerencsejáték függő.realmadrid95 írta: Azt irjak, hogy a Newcastle eladna Tonalit, mar 55 millioert is akar. Ha mar Kroos “helyetteset” keressuk, aki vedekezesben, tamodasban is hasznos, akkor ot akar megneznem Tchouameni helyett.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. december 18., szerda 13:50
Jelenlévő fórumozók: 30 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem