https://rangado.24.hu/magyar_foci/2019/ ... terju-ftc/
Valaki szóljon már neki, hogy a Sahtartól vették meg, nem a fraditól.
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2019. július 2., kedd 13:20
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. július 1., hétfő 15:40
A lista a transfermarkt alapján készült, amitől itt sokan eldurrannak:kovacsszandra345 írta: Igen, itt a konkrét cikk a tízes listáról http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... tt-2708997 https://hu.flatfy.com/
Szerintem azért egy kicsit erős, ügyes a srác meg van benne lehetőség, de ennyire nem érzem hatalmas ígéretnek...
HozzászólásSzerző: kovacsszandra345 » 2019. július 1., hétfő 14:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. július 1., hétfő 11:55
Szar a lista, mert októberben már 19 lesz!!!!!!sebydani írta:Ők még nem látják hogy gyenge.A világ tíz legértékesebb 18 év alatti játékosa között ott van Szoboszlai is a Transfermarkt szerint.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2019. július 1., hétfő 11:45
Ők még nem látják hogy gyenge.A világ tíz legértékesebb 18 év alatti játékosa között ott van Szoboszlai is a Transfermarkt szerint.
HozzászólásSzerző: Süti » 2019. június 26., szerda 8:16
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2019. június 26., szerda 7:17
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2019. június 26., szerda 5:46
Nem biztos, Magyar szinten az Ftc nem olyan gyenge , hogy esélytelen lenne , Ludogorec jobb csapat de nem sokkal , abban sem vagyok biztos , hogy a Ludogorec tuti megnyerné e az nb1 et a Vidi meg az Ftc előtt..Szerintem ez 45/55 a Bolgárok javára ami nagyon csekély és kiegyenlített párharcot várok.De a Grupamában ha az Ftc nem fog be tojni akár még 2 góllal is nyerhet.sebydani írta: FTC-Ludogorec. Hát, ez se tart majd sokáig![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2019. június 25., kedd 20:54
HozzászólásSzerző: wxyz » 2019. június 25., kedd 20:32
HozzászólásSzerző: kovacsszandra345 » 2019. június 25., kedd 20:11
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. június 25., kedd 20:04
Jol emlékszel.sebydani írta: Amúgy mintha Realos lenne de lehet rosszul emlékszem![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2019. június 25., kedd 18:31
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. június 25., kedd 17:36
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. június 25., kedd 17:31
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. június 25., kedd 17:22
HozzászólásSzerző: Santi » 2019. június 20., csütörtök 11:35
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2019. június 20., csütörtök 11:22
Na igen. Ez meg a másik, hogy ez nem siker hanem egyszerűen csak csalás. Tudom, hogy náluk ezt nevezik sikernek mint az országban sok helyen, csak hát a kettő mégse ugyanaz.Realista24 írta: De Totti, az előbb írtam. Csalnak a költségvetéssel, persze, hogy nem vallják be, hogy kiért mennyit fizetnek, még a végén valaki utánaszámolna.
Csak kíváncsiságból kérdezem mert ahogy írtam nagyjából végigkövettem az eseményeket a Fradi bojkottról. Ahhoz képest amekkora ellentét volt a vezetőség illetve az egész magyar foci irányítása ellen elég könnyen megállapodtak úgy, hogy nem sok minden teljesült a szurkolók részéről. Kicsit így külső szemmel olyan mintha hülyére vették őket, aztán lehet ez nem így van.Tottinho írta: Vidinél ezek a névváltoztatásokMostantól minden évben új nevük lesz?
Viccesnek tartom a szurkolói csoportokat is, bojkottálják a meccseket majd mikor belátják, hogy nem fogják tudni elérni teljes mértékben azt amit akarnak de valamicskét (ez marhára nincs közel ahhoz amit valóban akartak) változtatnak az igényeikre már meggyőzhetőek és mennek vissza.
Fradinál is követtem nagyjából az eseményeket még mikor bojkottáltak. Hát ők is jól megalkudtak...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. június 20., csütörtök 10:58
De Totti, az előbb írtam. Csalnak a költségvetéssel, persze, hogy nem vallják be, hogy kiért mennyit fizetnek, még a végén valaki utánaszámolna.Tottinho írta:Nem meglepő, hanem kínos ebbe a formában, szerintem. Akkor az is siker, hogy jó összegért vásároltak, nem? Akkor ha jön a kérdés ezzel kapcsolatban miért kell kihátrálni? Hisz a sikerről kérdeztek.Realista24 írta:
De ez teljesen normális, hogy a külvilág felé a sikereket kommunikáljuk. Semmi meglepő nincs ebben.
HozzászólásSzerző: Santi » 2019. június 20., csütörtök 10:53
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem