Blizz, Madridizmo, Prince, Saviola, enjoye....a régi motorosok biztosan emlékszenek rájuk.
Aztán még ottvan Mickey, az itteni fórumon ő volt az ügyeletes segítő gyúrás ügyben, ő is elvan eléggé tűnve.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. július 8., kedd 8:08
HozzászólásSzerző: filatáska » 2014. július 8., kedd 0:36
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. július 7., hétfő 22:57
HozzászólásSzerző: cart » 2014. július 7., hétfő 22:52
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. július 7., hétfő 22:50
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. július 5., szombat 16:35
ment egy pü.Marci77 írta: Gondoltam rá,csak egyik haveromat használom néha,de nem emlékszem a jelszóra,őt meg most nem tudom elérniEsetleg tudnál adni torrent linket privátban ?
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. július 5., szombat 16:30
Gondoltam rá,csak egyik haveromat használom néha,de nem emlékszem a jelszóra,őt meg most nem tudom elérniFerencváros írta:ncore? Én régen onnan szedtem.Marci77 írta:Egy kis segítséget kérnék, valaki tudna segíteni abban hogy a Nemzeti Közlekedési Hatóság - Kresz egyéni gyakorlóprogram-ot honnan töltsem le?a 2013-asat. (Vagy egy torrent linknek is nagyon örülnék
)
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. július 5., szombat 15:50
ncore? Én régen onnan szedtem.Marci77 írta:Egy kis segítséget kérnék, valaki tudna segíteni abban hogy a Nemzeti Közlekedési Hatóság - Kresz egyéni gyakorlóprogram-ot honnan töltsem le?a 2013-asat. (Vagy egy torrent linknek is nagyon örülnék
)
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. július 5., szombat 15:45
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. július 4., péntek 21:20
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 4., péntek 20:56
Elég ha csak Ő mondja!ziro4vr írta:Ha még jól is főz, ideje feleségül venni.Géci írta: Pont tegnap kaptam a páromtol én is egyet. Azt mondta magának is vesz majd egy kéket. A vicc az, hogy mióta rájött, hogy örülök a madridos cuccoknak állandóan azt kapok ajándékba
. Lassan ott tartok, hogy már annyira nem meglepetés
. Már van egy szett ágynemű, parfüm, törölköző, korsó, nagy pohár, 2 fajta feles pohár szett, csupór és aminek viszont nagyon üröltem az az ùj hazai mezünk
. Alakùl a gyűjtemény
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 4., péntek 20:47
Ha még jól is főz, ideje feleségül venni.Géci írta: Pont tegnap kaptam a páromtol én is egyet. Azt mondta magának is vesz majd egy kéket. A vicc az, hogy mióta rájött, hogy örülök a madridos cuccoknak állandóan azt kapok ajándékba
. Lassan ott tartok, hogy már annyira nem meglepetés
. Már van egy szett ágynemű, parfüm, törölköző, korsó, nagy pohár, 2 fajta feles pohár szett, csupór és aminek viszont nagyon üröltem az az ùj hazai mezünk
. Alakùl a gyűjtemény
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 4., péntek 20:17
Pont tegnap kaptam a páromtol én is egyet. Azt mondta magának is vesz majd egy kéketTBone írta:Auchanba vettem ma egy tök fasza eredeti madridos bögrét1690-ért nem volt óccsó, de muszáj volt
divatoknak volt mellette még barcás és brazilos is :Đ
HozzászólásSzerző: TBone » 2014. július 4., péntek 12:43
HozzászólásSzerző: Rabiosa » 2014. július 2., szerda 22:33
Nem kifejezetten holland, inkább RvN fan vagyok, de ha már hollandok akkor a maiak közül Robbent és RvP-t is bírom azért.messideco írta: Csak nem egy holland fanhoz van szerencsém?
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. július 2., szerda 19:23
Csak nem egy holland fanhoz van szerencsém?Rabiosa írta:Sport 2-n megy a hazai meccs ismétlése a Sociedad ellen.
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. július 2., szerda 18:19
Ezen a meccsen talált be a labdarúgás valaha volt legjobbja, KhediraRabiosa írta:Sport 2-n megy a hazai meccs ismétlése a Sociedad ellen.
HozzászólásSzerző: Rabiosa » 2014. július 2., szerda 18:04
HozzászólásSzerző: kredenc » 2014. július 2., szerda 13:28
Regisztrációnál gondolkodtam a névválasztáson,majd kinéztem a konyhába és megláttam a konyhapultot. Ebből ez ugrott be. Ha wc-re megyek,akkor lehet,hogy kád,esetleg cuca néven futok'shutterisland írta:és te hogyan lettél kredenc ?![]()
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. július 2., szerda 13:01
Szerintem az én nevem nem szorul sok magyarázatra...'shutterisland írta:lordgabinál meg zironál pl sosem jöttem volna rá, de soadrolinál is néztem, mikor írta eb-n, hogy ő meg system of a down roli.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem