OFF
Re: OFF
Hát, keresgélj azért shutter, mert Magyarországon egyáltalán nem jár gyerek cipőben a freestylefoci, néhány név: Petike, Rocco, Fx, ők pl nemzetközi szinten mind elismert freestylefocisok. Úgy 5-6 éve én is elkezdtem, aztán idő hiányában abbahagytam, de azért egy-két triblit adogattam szépen.

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
azért freestyle, mert nem lehet igazán definiálni, szóval...
még az elején járok, a stabil, váltott lábas dekázást fejlesztem és a teljesen alap trükköket kellene olyan szintre fejleszteni, hogy azt tényleg bárhol, bármikor.
sajnos magyarországon eléggé gyerekcipőben jár a dolog, alig vannak oldalak, amik ezzel a sportággal foglalkoznak, így javarészt csak külföldi tutorialokból lehet táplálkozni.

még az elején járok, a stabil, váltott lábas dekázást fejlesztem és a teljesen alap trükköket kellene olyan szintre fejleszteni, hogy azt tényleg bárhol, bármikor.
sajnos magyarországon eléggé gyerekcipőben jár a dolog, alig vannak oldalak, amik ezzel a sportággal foglalkoznak, így javarészt csak külföldi tutorialokból lehet táplálkozni.
dekázok elég érdekes stílusban vagy 15öt. az már frísztájl?'shutterisland írta:van itt valaki, aki freestyle focizik ?

- 'shutterisland
van itt valaki, aki freestyle focizik ?
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Chilei CON Anime,fantasy és képregényfanok találkozója, ahol be is öltözhetnek kedvenceiknek: több tucat marvel és DC karakter, Joker, Kick/Ass, Frozen és így tovább). 45 napja volt ilyen Pesten is.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- András93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Egyébként most nézem, hogy már van új facebook oldaluk egy ideje.
Kis arculatváltással.
Kis arculatváltással.

- András93
Igen, blokkolták ideiglenesen vagy mi, youtube csatornájukra tettek fel videókat ezzel kapcsolatban. Illetve a honlapjuk is él, ha épp nem támadják meg.'shutterisland írta:akkor én ott lemaradtam, hogy az újra csinált fb oldalt is törölte a facebook ?![]()

- 'shutterisland
akkor én ott lemaradtam, hogy az újra csinált fb oldalt is törölte a facebook ?

- András93
Hát ott már nem igen.'shutterisland írta:tényleg vicces, hogy mennyire nincs képben a rendőr.
de ha jobban belegondolunk, és megnézzük a többi tolvajkergetők videót is (vagy olvassuk őket facebookon), elszomorító, hogy milyen helyzetek uralkodnak.

Egyébként érdemes megnézni az összes eddigi részt.
- 'shutterisland
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Nem tudom hova tehetném, szerintem ez a legjobb hely neki. Nekem nagyon tetszi én támogatnám egy hasonló mozi-animációs film létrehozását is. 
https://www.youtube.com/watch?v=Iy1rumvo9xc

https://www.youtube.com/watch?v=Iy1rumvo9xc
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
Segítséget keresnék: szükségem lenne valakire aki ért a pénzügyhöz, vagy a tőkepiaci portfólió, optimális portfólió, ezek mondanak neki valamit, egy példavizsgafeladatsor két kérdésében kéne segítenie nekem. Ha valaki ezen képességekkel rendelkezik az legyen szíves dobjon rám egy privátüzit.
Megköszönném nagyon
Megköszönném nagyon

- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Sziasztok
Nem találtam bemutatkozós topikot,úgy gondoltam ide a legcélszerűbb elhelyeznem egy-két sort
Új vagyok még itt,eddig leginkább csak olvasgattam a fórumot,most úgy gondoltam bekapcsolódok én is egy ilyen szenzációs év után
Magramól annyit, 2002 óta vagyok a csapat szurkolója és életembe nem örültem még annak, hogy pénzt veszítettem a csapattal , de a döntő hosszabbításos iskolajátéka után nem volt kérdés, hogy megérte bukni

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Emberunk annyira ert a focihoz, hogy az parjat ritkitja az orszagban. Evek ota kiemelt figyelemmel kovetem a hozzaszolasait, valahogy nem emlekszem, hogy hulyeseget mondott volna akar egyszer is. Igaz, en egy egyeneset nem tudok a labdaba rugni, de szemem az van.Kerlon írta:Értesz hozzá, különc stílusban adod elő, nekem is szimpatikus. Főleg, hogy erre vevők sokan.R.M.C.F írta:
Hátha a szimpátia dönt akkor miért én voltam éveken át az év fórumozója?![]()

Értesz hozzá, különc stílusban adod elő, nekem is szimpatikus. Főleg, hogy erre vevők sokan.R.M.C.F írta:Kerlon írta:Megértelek titeket, kevés észérv volt, hogy ki kire szavaz. Persze, általában a szimpátia dönt, ami tényleg kemény, hogy kevesen vették komoly az egészet.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- h3x0r
szimpatia + félelemR.M.C.F írta:Kerlon írta:Megértelek titeket, kevés észérv volt, hogy ki kire szavaz. Persze, általában a szimpátia dönt, ami tényleg kemény, hogy kevesen vették komoly az egészet.