Premier League

Foci a Real Madridon túl...
'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. március 23., vasárnap 15:36

majd az idő eldönti.
én sem hiszem, hogy világklasszis lesz, de még fejlődőképes szerintem.
elnézegetném a keretünkben, főleg, mivel a posztján nem igazán bővelkedik a piac potenciális klasszisokból. :)

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 23., vasárnap 15:26

ateeemadrid írta:nemtom, én még most sem látok benne olyan nagyon kiemelkedőt. egy ügyes kis játékos, nagyszerű rúgótechnikával, de ennyi.
+1. Spursbe fontos játékos lehet, de neki az a max.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. március 23., vasárnap 15:22

ez a tottenham szép, kreatív focit tol. kirohannak ész nélkül a szélre, aztán bebasszák középre a labdát, 10ből 9x pontatlanul. nem beszélve arról, hogy sokszor középen nincs is senki, de ők ezzel nem foglalkoznak. borzasztó. :lol:
ez a southampton kb. mindenben jobb.
eriksent simán hoznám majd a xavi utáni időszakban, bár még kell érnie, de nagyon intelligens játékos.
nemtom, én még most sem látok benne olyan nagyon kiemelkedőt. egy ügyes kis játékos, nagyszerű rúgótechnikával, de ennyi.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. március 23., vasárnap 15:15

Kerlon írta:Sherwood felszórt 11 játékost taktika nélkül... Nem igazán látszik, hogy mit akarnak játszani.
Szerintem ez a legnagyobb probléma, a kerettel alapjában véve nincs gond, a játékosok hozzáállásával és Sherwood taktikai képzettségével annál inkább... Az az érzésem, hogy új, rutinos, tapasztalt, edző kell a nyáron, aki képes gyakorlatilag a nulláról felépíteni egy csapatot, és olyan játékot kialakítani, amiben van valami elképzelés...

Közben Eriksen szabadrúgása nem volt rossz. A dánnal idén sok bajom nincs, ezzel a kevés kivétel közé tartozik.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. március 23., vasárnap 15:15

eriksent simán hoznám majd a xavi utáni időszakban, bár még kell érnie, de nagyon intelligens játékos.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. március 23., vasárnap 15:11

Sherwood felszórt 11 játékost taktika nélkül... Nem igazán látszik, hogy mit akarnak játszani.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. március 23., vasárnap 15:07

nmate írta:Szerintem most épp nem ő a baj. Ez a Csádli 3 beadásból 3-at elcseszett, a középpálya meg mennyei egy szint.
Igazából mindenkit le kéne cserélni, Soldadót is, Csádlit is, meg az egész középpályát is. :lol: Mondjuk igazad van, a belga talán a leggyengébb. Paulinho (esetleg Siggy) jöhetne a szünetben.

Istenem, de jól jönne most egy Lamela...

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. március 23., vasárnap 15:05

Tényleg rém gyenge ez a Chadli, Townsend hozzákepest klasszis.:-D
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 23., vasárnap 15:03

GT37 írta:Csak Soldadót hozzuk már le...

Szerintem most épp nem ő a baj. Ez a Csádli 3 beadásból 3-at elcseszett, a középpálya meg mennyei egy szint.

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. március 23., vasárnap 15:00

Naughton... :lol: :lol: :lol: Nevetséges... Megye 2-be is kevés lenne...

Szánalom, bakker, szánalom... Tényleg, mintha visszafelé fejlődnénk...

Ma is kapunk vagy négyet-ötöt szerintem, ha így folytatjuk. :lol:

:(

szerk.: Na, Eriksen. :salute: Talán nincs veszve minden. Csak Soldadót hozzuk már le... :lol:

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. március 23., vasárnap 14:59

Becsszó GT, csak egy cigire mentem ki...erre mindjárt kettőt kaptok :D

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 23., vasárnap 14:58

GT ezzel lelkileg felkészülhetsz az estére :lol:

Szépen csinálták amúgy. Lallana rohadt jó, már csak a neve is :D

Baszki ez jó meccs.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nmate 2014. március 23., vasárnap 15:01-kor.

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. március 23., vasárnap 14:51

Ott is a jól megérdemelt Soton-gól, ki gondolta volna. Eddig nagyjából a nullával egyezik meg a mai teljesítményünk, jó lenne felpörögni egy kicsit, ha nem akarunk megint leégni, de nagyon...

Kaboul jó gyorsan fordul, sőt nem is fordul, hanem kanyarodik, mint a 61-es villamos a Moszkva téren, Lennon pedig megint otthon hagyta az agyát, úgy tűnik.

Nem rossz ez a Soton egyébként, van elképzelés a játékukban, nagy munkabírású, sokat robotoló, de technikás játékosok alkotják, Lallanában, Lambertben, Jay Rodríguezben mindig ott van a veszély...

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 23., vasárnap 14:49

Az elég megye 3 szint volt, alászalad a labdának :lol: :lol: :lol:

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. március 23., vasárnap 14:38

GT37 írta:
torjack írta:Épp az jutott eszembe, hogy a cigi-mágiát kipróbálom szpörsz meccsen is...kimegyek rágyújtani, addig a szpörsz kap egy gólt...egy próbát megér :mrgreen:
Neee... :lol: Szépen kérlek, ne tedd ezt velem. :lol: :mrgreen:

Inkább csináld úgy, hogy kimész rágyújtani, közben meg Soldado rúg egy gólt. :lol:
Ne parázz, a dekket megtartom estére. :mrgreen: Soldadón meg még én sem tudok segíteni :lol:

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. március 23., vasárnap 14:27

GT37 írta:Muszáj lenne nyerni, ha versenyben akarunk maradni a negyedik helyért...
Akarod mondani az 5. helyért az Evertonnal és a MU-val? :mrgreen:

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. március 23., vasárnap 14:25

torjack írta:Épp az jutott eszembe, hogy a cigi-mágiát kipróbálom szpörsz meccsen is...kimegyek rágyújtani, addig a szpörsz kap egy gólt...egy próbát megér :mrgreen:
Neee... :lol: Szépen kérlek, ne tedd ezt velem. :lol: :mrgreen:

Inkább csináld úgy, hogy kimész rágyújtani, közben meg Soldado rúg egy gólt. :lol:

torjack

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. március 23., vasárnap 14:23

Épp az jutott eszembe, hogy a cigi-mágiát kipróbálom szpörsz meccsen is...kimegyek rágyújtani, addig a szpörsz kap egy gólt...egy próbát megér :mrgreen:

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. március 23., vasárnap 14:08

Our line-up today: Lloris; Naughton, Kaboul, Vertonghen, Rose; Lennon, Bentaleb, Chadli, Dembélé, Eriksen; Soldado.

And our subs this afternoon: Friedel, Dawson, Fryers, Paulinho, Sigurdsson, Townsend, Kane.

Southampton team vs Tottenham: Boruc, Clyne, Fonte, Lovren, Shaw, Cork, Ward-Prowse, S. Davis, Lallana (c), Rodriguez, Lambert.

Southampton substitutes vs Tottenham: Gazzaniga (GK), Yoshida, Ramírez, Chambers, Hooiveld, Reed, Gallagher.

Adebayor elvileg sérült, úgyhogy reménykedtem benne, hogy Kane kezd majd, de nem, Soldado... Én Siggy-t is beraktam volna a kezdőbe Chadli kárára, de mindegy. Talán jó lesz ez így is.

Muszáj lenne nyerni, ha versenyben akarunk maradni a negyedik helyért...

COYS!

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. március 22., szombat 23:24

torjack írta:A mindenes kp-kat én is mindig többre értékeltem. Az meg külön tragédia ezeknek a játékosoknak, hogy amikor az egyéni elismeréseket osztják, fel sem merül komolyan a nevük. A köv. aranylaszti osztás sem Yayáról, vagy Modricról fog szólni...lesz CR, lesz Messi meg egy jó eséllyel Suárez. Mondjuk tőle nem sajnálom. Persze az uru bőven lemaradva a két alfahím mögött.
Pedig ha normálisan osztanák az aranylabdát, akkor nem szabadna ennyire elfogultnak lennie a világnak a két nagyágyú irányába. Suarez tavalyi idénye és az idei elég brutálisan jó. a 2014-es aranylabda szavazáson ott KELL lennie min a top5-ben, hacsak a VB-n valaki nem viszi a hátán a csapatát a végéig. Suarez idén a csapata 82 góljából 48-ban szerepet vállalt. és már messze nem az az önző játékos aki volt évekkel ezelőtt, akitől a labdát csak örökölni lehetett (mint anno CR-től). élemény nézni a játékát, többször is benyomtam az éppen aktuális Pool meccset streamen, csak úgy ficánkolt a legtöbbször - maga is veszélyes a kapura, de emellett sorra osztja a gólpasszokat is, plusz több tucat olyan labdája volt, amit egy minőségibb támadótárs simán (nagyobb %-ban bevarr), mint Sturridge vagy a fiatal Sterling.

Egy szó mint száz, CR-messi párosnak ott a helye az aranylabda top5-ben mindenképpen, de az arányok nagyon nem a valóságot mutatják már évek óta (most is messi x hónapot sérült volt, aztán CR alig nyert)
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

Vissza: