én sem hiszem, hogy világklasszis lesz, de még fejlődőképes szerintem.
elnézegetném a keretünkben, főleg, mivel a posztján nem igazán bővelkedik a piac potenciális klasszisokból.

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. március 23., vasárnap 15:36
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 23., vasárnap 15:26
+1. Spursbe fontos játékos lehet, de neki az a max.ateeemadrid írta:nemtom, én még most sem látok benne olyan nagyon kiemelkedőt. egy ügyes kis játékos, nagyszerű rúgótechnikával, de ennyi.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. március 23., vasárnap 15:22
nemtom, én még most sem látok benne olyan nagyon kiemelkedőt. egy ügyes kis játékos, nagyszerű rúgótechnikával, de ennyi.eriksent simán hoznám majd a xavi utáni időszakban, bár még kell érnie, de nagyon intelligens játékos.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. március 23., vasárnap 15:15
Szerintem ez a legnagyobb probléma, a kerettel alapjában véve nincs gond, a játékosok hozzáállásával és Sherwood taktikai képzettségével annál inkább... Az az érzésem, hogy új, rutinos, tapasztalt, edző kell a nyáron, aki képes gyakorlatilag a nulláról felépíteni egy csapatot, és olyan játékot kialakítani, amiben van valami elképzelés...Kerlon írta:Sherwood felszórt 11 játékost taktika nélkül... Nem igazán látszik, hogy mit akarnak játszani.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. március 23., vasárnap 15:15
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. március 23., vasárnap 15:11
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. március 23., vasárnap 15:07
Igazából mindenkit le kéne cserélni, Soldadót is, Csádlit is, meg az egész középpályát is.nmate írta:Szerintem most épp nem ő a baj. Ez a Csádli 3 beadásból 3-at elcseszett, a középpálya meg mennyei egy szint.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. március 23., vasárnap 15:05
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 23., vasárnap 15:03
GT37 írta:Csak Soldadót hozzuk már le...
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. március 23., vasárnap 15:00
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. március 23., vasárnap 14:59
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 23., vasárnap 14:58
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. március 23., vasárnap 14:51
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 23., vasárnap 14:49
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. március 23., vasárnap 14:38
Ne parázz, a dekket megtartom estére.GT37 írta:Neee...torjack írta:Épp az jutott eszembe, hogy a cigi-mágiát kipróbálom szpörsz meccsen is...kimegyek rágyújtani, addig a szpörsz kap egy gólt...egy próbát megérSzépen kérlek, ne tedd ezt velem.
![]()
![]()
Inkább csináld úgy, hogy kimész rágyújtani, közben meg Soldado rúg egy gólt.
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. március 23., vasárnap 14:27
Akarod mondani az 5. helyért az Evertonnal és a MU-val?GT37 írta:Muszáj lenne nyerni, ha versenyben akarunk maradni a negyedik helyért...
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. március 23., vasárnap 14:25
Neee...torjack írta:Épp az jutott eszembe, hogy a cigi-mágiát kipróbálom szpörsz meccsen is...kimegyek rágyújtani, addig a szpörsz kap egy gólt...egy próbát megér
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. március 23., vasárnap 14:23
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. március 23., vasárnap 14:08
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. március 22., szombat 23:24
Pedig ha normálisan osztanák az aranylabdát, akkor nem szabadna ennyire elfogultnak lennie a világnak a két nagyágyú irányába. Suarez tavalyi idénye és az idei elég brutálisan jó. a 2014-es aranylabda szavazáson ott KELL lennie min a top5-ben, hacsak a VB-n valaki nem viszi a hátán a csapatát a végéig. Suarez idén a csapata 82 góljából 48-ban szerepet vállalt. és már messze nem az az önző játékos aki volt évekkel ezelőtt, akitől a labdát csak örökölni lehetett (mint anno CR-től). élemény nézni a játékát, többször is benyomtam az éppen aktuális Pool meccset streamen, csak úgy ficánkolt a legtöbbször - maga is veszélyes a kapura, de emellett sorra osztja a gólpasszokat is, plusz több tucat olyan labdája volt, amit egy minőségibb támadótárs simán (nagyobb %-ban bevarr), mint Sturridge vagy a fiatal Sterling.torjack írta:A mindenes kp-kat én is mindig többre értékeltem. Az meg külön tragédia ezeknek a játékosoknak, hogy amikor az egyéni elismeréseket osztják, fel sem merül komolyan a nevük. A köv. aranylaszti osztás sem Yayáról, vagy Modricról fog szólni...lesz CR, lesz Messi meg egy jó eséllyel Suárez. Mondjuk tőle nem sajnálom. Persze az uru bőven lemaradva a két alfahím mögött.
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem