HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. február 25., vasárnap 23:13
A jatekvezetes ocsmány volt, ahogy a sevilla játéka is, de alapvetően a mi fiainktól sem voltam elajulva. Írtátok, hogy milyen agilisek vagyunk, én ezt csak Valverden, Krooson, Luninon és a cserekent beallt Modricon éreztem csak. Bellingham nélkül se színe, se szaga nincs a jatekunknak. Rodrygo még mindig verlazitoan gyenge. Kb. egy 35 éves focistara emlekeztet, aki az utolsokat rúgja a pályán, annyira erőtlen és semmilyen. Vini szintén gyenge, volt 1-2 megindulasa, de rengeteg csele elhalt a vedőkben, igazabol nem Ramos volt a jó, hanem nekünk voltak puding, könnyen lefigyelhető támadásaink. Brahimnak most lehetne bizonyítani, de Bellingham nélkül ő is egy szinttel lejebb van, Ramos könnyedén hatastalanította. Apropo Ramos a barca ellen is tolhatná ilyen elannal, de gondolom ott marad majd az öngól. Nagyon nagyon fontos 3 pont ez, Gülert sajnaltam, hogy a születésnapja miatt nem kapott pár percet, el kellene kezdeni őt is hasznalni.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”