Volt egy két jó labdájáratás de azért a napnál is világosabb ki melyik bajnokságban szokta meg a tempót. 1-0al behúzható

HozzászólásSzerző: mexes » 2019. június 11., kedd 21:49
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2019. június 11., kedd 21:47
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2019. június 11., kedd 21:36
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2019. június 11., kedd 21:33
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. június 11., kedd 21:22
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. június 11., kedd 21:20
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. június 11., kedd 21:18
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2019. június 11., kedd 20:57
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. június 11., kedd 20:19
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. június 11., kedd 20:17
HozzászólásSzerző: wxyz » 2019. június 11., kedd 20:07
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2019. június 11., kedd 19:55
Wikipédia szerint kb. 60 percet játszott eddig a válogatottban, ebből több mint 50 percet barátságos meccsen. Hát nem tudom. Nekem ez kicsit kevés ahhoz, hogy valaki megmutassa magát. Bár tudom, a te szemednek elég egy videó valakihez.wxyz írta: Vida kapott már lehetőséget a válogatottban és gyenge volt. Pár meccsig tudott eljutni csak, pedig Storck próbálta volna beépíteni.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2019. június 11., kedd 18:44
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2019. június 11., kedd 2:26
Az nekem is feltunt, h jol passzol, jol helyezkedik es olvassa a jatekot. Fizikalisan, hat nalunk nem fognak Kantek teremni. Minden vmire valocska vkp hasonlo fizikumu mint Vida, Nagy Adam, Varga v Patkai. En egyutt jatszatnam Vidat es Nagy Adit egy Sallaival elottuk, szerintem egyutt stabilabb lehetne a kp. Kleini helyett siman jatszatnam.istimester írta:Közvetlenül a védelem előtt játszik. Jó lábbal, átlagon felüli a passzkészsége a ligában hasonló poszton játszó játékosokhoz képest. Lehetne fizikálisabb és a Slovan elleni meccseken úgy érzem kijött, hogy az MB1-ből jött (a szlovák bajnokság technikailag gyengébb, de erőszakosabb). Ha kicsit ütemesebbé tud válni egy jobb bajnokság is lehet a karrierjében.numberone1 írta: . Vida Materol par szot, ha neztek rendszeresen DAC meccseket. Lattam egyszer egy DAC meccsen es par U-21-ben, es szerintem eleg jo kis vkp. Velemenyetek rola?
HozzászólásSzerző: istimester » 2019. június 10., hétfő 14:51
Közvetlenül a védelem előtt játszik. Jó lábbal, átlagon felüli a passzkészsége a ligában hasonló poszton játszó játékosokhoz képest. Lehetne fizikálisabb és a Slovan elleni meccseken úgy érzem kijött, hogy az MB1-ből jött (a szlovák bajnokság technikailag gyengébb, de erőszakosabb). Ha kicsit ütemesebbé tud válni egy jobb bajnokság is lehet a karrierjében.numberone1 írta: . Vida Materol par szot, ha neztek rendszeresen DAC meccseket. Lattam egyszer egy DAC meccsen es par U-21-ben, es szerintem eleg jo kis vkp. Velemenyetek rola?
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2019. június 8., szombat 20:28
Egy kerdes hozzatok, mint felvideki magyarokhoz. Vida Materol par szot, ha neztek rendszeresen DAC meccseket. Lattam egyszer egy DAC meccsen es par U-21-ben, es szerintem eleg jo kis vkp. Velemenyetek rola?istimester írta: Ave Rossi![]()
![]()
Ideiglenes csoportelsőség.
Tudom-tudom, ez is Pinyőt igazolja.
Ja és a kaszinós Gyurit![]()
HozzászólásSzerző: istimester » 2019. június 8., szombat 20:16
HozzászólásSzerző: wxyz » 2019. június 8., szombat 20:13
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2019. június 8., szombat 20:05
Várjunk már vele. Bár tudom, hogy neked fantasztikus a szemed, és egy videó alapján meg tudsz ítélni bárkit.wxyz írta: Szokásos semmi.
Egyszer kiharcolt egy szabadot, azon kívül visszapasszok, elvétve próbálkozások előre, gyengén, sikertelenül. Lassú és körülményes még ezek ellen is.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2019. június 8., szombat 20:01
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem