Soha nem írtam olyat, hogy ha szar a kezdő és kikapunk, akkor Perez a hibás. SOHA!!! Ezt csak Te akarod belemagyarázni, hogy belém állhass.Realista24 írta: Leegyszerusitem neked, mondjuk ez itt mar nagyon off.
Amikor valaki tamadja Carlot, mert szar a kezdo es kikaptunk, akkor Perez a hibas, mert miatta kell Rodrygonak, Mendynek, meg barki masnak is jatszani, ezert nem jatszik Brahim, Joselu, stb.
Erdekes modon, az El Clasico utan viszont ezt irtad, amikor ugyanazt a fos kezdot rakta fel Carlo. Idezlek, ha megengeded:
Ezert irtam, a 2/0 Perez hibaja, a 12/12 pedig Carlo erdeme.A Carlot szidóknak egy apró pici infó, ami biztos elkerüli a figyelmüket. Ma már nem elég felküldeni a legerősebb csapatot, aztán had szóljon. Menedzselni kell a komplett menetrendet és az egyes meccseket is.
R24 írta: "Héten azt írtak hogy ez a páros (Joselu, Cama) plusz Modric lesz a frissítés hogy legyen kraft a meccs későbbi szakaszában is." Be is jött mind a hír, mind Carlo elképzelése.
Az, hogy eredménytől függetlenül leírom, hogy Joselu cserejátékos és úgy is van kezelve és nem Carlo hozzánemértése miatt nem kezd a fontos meccseken (amivel Te is egyetértettél...) az nem azt jelenti, hogy ha kikapunk miatta, akkor Perez a hibás. Mondjuk ha figyeltél volna, én pont amiatt kezdtem a témába írni, hogy próbáljunk már meg örülni az eredményeknek, ne mindig a hibást keressük, meg mutogassunk erre arra. 14/12. Én ennek örülök Carlostul, Perezestül, Joselustul meg mindenestül. Ősz van, hozzuk a pontokat. Ez a lényeg.
Olyat sem írtam, hogy Carlonak muszáj volt játszatnia Hazardot. Azt írtam, hogy akkor is megadta neki a lehetőséget, mikor Hazard beleállt a médián keresztül egy csehek elleni válogatott meccs után és azt, hogy Carlo Bale esetében is kapott utasításokat fentről. Egyedül talán ZZ-nél voltak hírek, hogy szabadabb kezet kapott.
Ne forgasd ki a szavaimat, ne adj a számba olyan szavakat, amiket nem mondtam. Egy fórum nem arról szól. Tudnod kellene.