CR nálam is Touré alatt van jelenleg, az aranybogyó után én többet vártam tőle, egyedül az atleti ellen húzott ki a szarból, aztán belőtte a tiziket de semmi extra. Messi viszont sajnos kezd magára találni, mostmár fontos meccseken is egyre több gólt vállal, ez az elmúlt 1.5 évben nem volt annyira jellemző nála. Touré meg egy állat, aki magasan a posztja legjobbja és nagyon komolyan ott van a támadásoknál is, jól lő távolról, ragad hozzá a labda, nagyon jól hozza ki a saját térfeléről stb. Ott van a szeren az biztos, és ha még esetleg PL címhez is segítené a Cityt akkor nagyon komolyan számolnék én vele az aranylabdánál.1 ember volt aki egyetértett velem,ez nem baj,semmi probléma,de ez a touré,megint olyant tett,amit ma nem sokan,sőt alig....sőt,senki. A játéka,a gólja maga előkészitése.....hmmm.....messi...cr...most touré alatt.

Premier League
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Re: Premier League
Nem, egyszerűen nem kapott eltiltást egyik sem.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szerintem ezek elmaradt meccsek voltak és így az eltiltás nem erre a meccsre vonatkozott, hanem majd a következő fordulóra.rafael23 írta:tegnap Gibbs és Chamberlain is kezdő volt, most akkor egyikük sem eltiltott vagy mi?
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
szerintem elnézték és walcott kapott eltiltástrafael23 írta:tegnap Gibbs és Chamberlain is kezdő volt, most akkor egyikük sem eltiltott vagy mi?

Nem illik.
- rafael23
tegnap Gibbs és Chamberlain is kezdő volt, most akkor egyikük sem eltiltott vagy mi?

-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
amúgy is, vagy csak azért mert a Ligakupát a City nyerte?a 6. hely is El-t ér.
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
újabb Moyes rekordok
(korábban pl a Newcastle nyert a MU otthonában sok évtized után)
- Mai otthoni vereséggel idén már annyi hazai vereségük van, mint az előző 3 idényben összesen!
- Dzeko-é a leggyorsabb ellenfél gól az Old Traffordon! (44 másodperc)
Mu-nak meg elég nehéz lesz még az EL-be is jutni, Evertonnak 6 pont és -1 meccs előnye van!
Lesz még meccsük egymás ellen: EVerton-MU, ott is sok minden eldőlhet.
- Everton hátralévő: Fulham, Arsenal, Sunderland, Palace, MU, S'ton, MCity, Hull
- mondjuk a MU-é jobb sorsolás: Aston, N'castle, Hull, Everton, Norwich, Sunderland, S'ton
(korábban pl a Newcastle nyert a MU otthonában sok évtized után)
- Mai otthoni vereséggel idén már annyi hazai vereségük van, mint az előző 3 idényben összesen!
- Dzeko-é a leggyorsabb ellenfél gól az Old Traffordon! (44 másodperc)
ha jól tudom neki is valami nagy kivásárlási árat szabtak meg az Evertonnál, hogy még véletlen se vigyék el. Nagy tehetség a srác, és még angol is, ami nagyon ritka manapság. nem szabad elkallódnia!GT37 írta:Nagyobb szerepe volt a gólban, mint Barkley-nak.
Mu-nak meg elég nehéz lesz még az EL-be is jutni, Evertonnak 6 pont és -1 meccs előnye van!
Lesz még meccsük egymás ellen: EVerton-MU, ott is sok minden eldőlhet.
- Everton hátralévő: Fulham, Arsenal, Sunderland, Palace, MU, S'ton, MCity, Hull
- mondjuk a MU-é jobb sorsolás: Aston, N'castle, Hull, Everton, Norwich, Sunderland, S'ton
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Hmm. Ertem. Vegulis talan igen. Jobb formaban van mint CR es Messi szerintem. Talan meghatarozobbnak is mondanam.Mert posztjabol adodoan mindent csinal.R.M.C.F írta:Marci77 írta: Miben ertett veled egyet egy ember?
Hogy jelenleg touré a világ legjobbja
De en jobb szeretem kulon valasztani az embereket posztokra,sot neha stilusokra is kpn

Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
hogy jaja a világ legjobbja perpill, közben meg higuain az.Marci77 írta:Miben ertett veled egyet egy ember?R.M.C.F írta:1 ember volt aki egyetértett velem,ez nem baj,semmi probléma,de ez a touré,megint olyant tett,amit ma nem sokan,sőt alig....sőt,senki. A játéka,a gólja maga előkészitése.....hmmm.....messi...cr...most touré alatt.

- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Anis, megtennéd a kedvemért, hogy nem írod le többször, hogy Totten?
Tényleg nem kötekedés meg személyeskedés, de valamiért nem szeretem ezt olvasni. Inkább legyen Tottenham, ha lehet, vagy ha rövidebben akarod leírni, akkor Spurs.
Most nézem egyébként, hogy az Arsenal fordított a Swansea ellen, aztán Flamini lőtt egy öngólt a hosszabbításban, ezzel lett meg az egy pont Bony-éknak...
Fellaini meg nekem nagy csalódás. Tavaly viszonylag sok Everton-meccset néztem, és többnyire tetszett a játéka, viszont amit idén produkál Manchesterben, az kritikán aluli.
Viszont a Lukakunak adott gólpassza tényleg szép volt, örülök, hogy végre megint kezdett a srác egy bajnokin.

Most nézem egyébként, hogy az Arsenal fordított a Swansea ellen, aztán Flamini lőtt egy öngólt a hosszabbításban, ezzel lett meg az egy pont Bony-éknak...

Fellaini meg nekem nagy csalódás. Tavaly viszonylag sok Everton-meccset néztem, és többnyire tetszett a játéka, viszont amit idén produkál Manchesterben, az kritikán aluli.
Nagyobb szerepe volt a gólban, mint Barkley-nak.'shutterisland írta:itt is deulo adta a gólpasszt.
na jó, csak lecsúsztatta a saját térfelük közepén barkley-nak, de az volt a kulcs.![]()

Viszont a Lukakunak adott gólpassza tényleg szép volt, örülök, hogy végre megint kezdett a srác egy bajnokin.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Marci77 írta:Miben ertett veled egyet egy ember?R.M.C.F írta:1 ember volt aki egyetértett velem,ez nem baj,semmi probléma,de ez a touré,megint olyant tett,amit ma nem sokan,sőt alig....sőt,senki. A játéka,a gólja maga előkészitése.....hmmm.....messi...cr...most touré alatt.
Hogy jelenleg touré a világ legjobbja
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Miben ertett veled egyet egy ember?R.M.C.F írta:1 ember volt aki egyetértett velem,ez nem baj,semmi probléma,de ez a touré,megint olyant tett,amit ma nem sokan,sőt alig....sőt,senki. A játéka,a gólja maga előkészitése.....hmmm.....messi...cr...most touré alatt.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
1 ember volt aki egyetértett velem,ez nem baj,semmi probléma,de ez a touré,megint olyant tett,amit ma nem sokan,sőt alig....sőt,senki. A játéka,a gólja maga előkészitése.....hmmm.....messi...cr...most touré alatt.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
az ember gondolná, hogy micsoda comeback volt az olympiacos ellen, aztán ebből erőt merítenek, majd jobban belegondolva ez is csak a bad luck moyes téma, mert megkapták a bayernt, aki bl ide, bl oda, nagyon úgy néz ki, hogy elveri őket, mint jég a határt.
aztán még mélyebb gödörben lesznek.
durva lesz jövőre őket egyébként az el-ben látni.
már ha azt megcsípik, mert se az everton, se a spurs nem gyengébb, és van pár pont előnyük is.
aztán még mélyebb gödörben lesznek.
durva lesz jövőre őket egyébként az el-ben látni.
már ha azt megcsípik, mert se az everton, se a spurs nem gyengébb, és van pár pont előnyük is.
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Ahogy Wenger, úgy Moyes is knows
- MU - Chelsea 0-0
- MU - Totten 1-2
- MU - Pool 0-3
- MU - City 0-3
- MU - Everton 0-1
- MU - Newcastle 0-1
egyedül az Arsenalt tudták megverni otthon!
Összesített mérlegük idén ezen nagyobb csapatok ellen: 1-3-8 Gólok meg 6-20

- MU - Chelsea 0-0
- MU - Totten 1-2
- MU - Pool 0-3
- MU - City 0-3
- MU - Everton 0-1
- MU - Newcastle 0-1
egyedül az Arsenalt tudták megverni otthon!
Összesített mérlegük idén ezen nagyobb csapatok ellen: 1-3-8 Gólok meg 6-20

FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Az Arsenalnak már nem előre, hanem hátra kell figyelni
Jön az Everton, akik ha hozzák a -1 meccsüket, akkor 3 pontra lehetnek.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
Caraway írta:Meg a nagy lófaszt. Ez a nyomorék fellaini rengeteg fejpárbajt elveszít, katasztrofális focista(?).
Nem látom minden meccsét,Te lehet többet láttál,de amikor én láttam,akkor fejjel verhetetlen volt.....mondjuk a haja is benne lehet.

Igen,ez is igaz,ott is lassú volt,de labdabiztos,és fejjel verhetetlen....rá ment a taktika,felivelések stb.....az idei fellaininek köze nincs az evertonoshoz.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
az idei fellaininek köze nincs az evertonoshoz.
ott is lomha volt nyilván, de sokkal többet volt játékban, voltak jó labdái, góljai, stb.
lehet ő is tipikusan az a játékos, akik kis és középcsapatokból ki tud emelkedni, de egy nagyobb csapatba beleszürkül.
bár idén a mu is csak erős középcsapat.
na jó, csak lecsúsztatta a saját térfelük közepén barkley-nak, de az volt a kulcs.
ott is lomha volt nyilván, de sokkal többet volt játékban, voltak jó labdái, góljai, stb.
lehet ő is tipikusan az a játékos, akik kis és középcsapatokból ki tud emelkedni, de egy nagyobb csapatba beleszürkül.
bár idén a mu is csak erős középcsapat.

itt is deulo adta a gólpasszt.
na jó, csak lecsúsztatta a saját térfelük közepén barkley-nak, de az volt a kulcs.

- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Na Wellbeck majdnem benyújtotta az igényét a Puskás-díjra...