Mi van most? Már nem irják ki a cikkirók nevét?

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 21., szombat 21:59
HozzászólásSzerző: Bencze » 2014. június 21., szombat 21:49
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. június 21., szombat 21:46
Harminchat éves volt. Még nem olvastam konkrétumot csak azt, hogy nagyon hirtelen volt.Géci írta:Az, hogy? Hát a srác szerintem 30 se volt...soadroli írta:Tegnap elhunyt Szöllősy-Csák Gergely, a Showder Klub és a Dumaszínház humoristája. Nyugodjon békében!Pedig nagy forma volt. Ez nagyon szomorù hír!
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. június 21., szombat 21:44
Az, hogy? Hát a srác szerintem 30 se volt...soadroli írta:Tegnap elhunyt Szöllősy-Csák Gergely, a Showder Klub és a Dumaszínház humoristája. Nyugodjon békében!
HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. június 21., szombat 16:54
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. június 21., szombat 14:41
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. június 21., szombat 9:35
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. június 21., szombat 1:38
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. június 20., péntek 21:05
csabi* írta:gt te vagy az ?
Anis?Esetleg egy blogszerű szubjektív rovat indítása egy jó szerzővel.
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. június 20., péntek 20:57
“Csak így tovább! Anist lekorlátozni évi 4 db hozzászólásra.” Forrás: Madridom.huDupla D írta: de büszke vagyok magamra, hogy az én mondatom is bekerült a válogatásba.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. június 20., péntek 20:51
ezen most kurva nagyot röhögtem.ne foglalkozatok semmivel igyatok kólát whisky-vel Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. június 20., péntek 20:48
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 20., péntek 20:34
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. június 20., péntek 15:54
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. június 20., péntek 15:46
Csak idehaza nem elérhető és a spotify tényleg nem rossz dolog. Ha sokat töketlenkedik a youtube, akkor ráb_szhat. Egy baj van, hogy spotify-jal nem köt minden kiadó/előadó szerződést, és így nincs fenn sok fasza underground zenekar stb. Régen ezt a myspace kielégítette.. aztán youtube. Tuti lesz majd valami új, de nagyon résen kell lenni mindegyiknek. Googlenek is van zenetára, lehet azzal köti össze.... franc se tudja. Én még várok ezzel a youtube dologgal.Boky írta:pandora >>>>> spotifyGT37 írta:
A Spotify-ról azonban annyi jót hallottam már, hogy muszáj lesz kipróbálnom nekem is.
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. június 20., péntek 15:20
pandora >>>>> spotifyGT37 írta:Ja, a letöltős része tényleg jól hangzik, meg arra vagyok még kíváncsi, hogy mennyit kellene fizetni ezért az egészért. Remélhetőleg nem túl sokat, bár igazából mindegy is, mert ha megvalósulnak ezek a tervek, akkor rengeteg független előadó abba fogja hagyni YouTube-fiókjának üzemeltetését, és így én is tehetem át a székhelyem SoundCloudra vagy valamelyik másik ilyen jellegű oldalra...AdamTaylor írta:ez a letölthetős dolog még nem is hangzik rosszul.
viszont zenében nálam már simán veri a spotify a youtubet. mióta felraktam csak összefoglalókat, meg nagyöregek klasszis megmozdulásait nézem vissza youtuben kb.
amúgy kételkedtem abban hogy a spotify bármire is képes ráérezni a zenei ízlésemmel kapcsolatban, de 2 óra használat után majdhogynem elállt a lélegzetem. brutál mód eltalálták az algoritmust amivel dobálja a zenéket ha mondjuk rádiót hallgatsz. volt olyan hogy hallgattam egy számot és közbe eszembe jutott hogy most húde meghallgatnám a sultans of swinget. szerinted mi volt a következő? tényleg az van hogy elindítasz rádióban egy stílust, az elején nyomkorászol pár lájkot meg dislájkot hogy tudja neked mitől áll fel aztán órákig rá se kell nézni. döbbenet.
A Spotify-ról azonban annyi jót hallottam már, hogy muszáj lesz kipróbálnom nekem is.
HozzászólásSzerző: szilamer » 2014. június 20., péntek 15:20
Love youSpotify is not available in your country
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. június 20., péntek 15:05
Ja, a letöltős része tényleg jól hangzik, meg arra vagyok még kíváncsi, hogy mennyit kellene fizetni ezért az egészért. Remélhetőleg nem túl sokat, bár igazából mindegy is, mert ha megvalósulnak ezek a tervek, akkor rengeteg független előadó abba fogja hagyni YouTube-fiókjának üzemeltetését, és így én is tehetem át a székhelyem SoundCloudra vagy valamelyik másik ilyen jellegű oldalra...AdamTaylor írta:ez a letölthetős dolog még nem is hangzik rosszul.
viszont zenében nálam már simán veri a spotify a youtubet. mióta felraktam csak összefoglalókat, meg nagyöregek klasszis megmozdulásait nézem vissza youtuben kb.
amúgy kételkedtem abban hogy a spotify bármire is képes ráérezni a zenei ízlésemmel kapcsolatban, de 2 óra használat után majdhogynem elállt a lélegzetem. brutál mód eltalálták az algoritmust amivel dobálja a zenéket ha mondjuk rádiót hallgatsz. volt olyan hogy hallgattam egy számot és közbe eszembe jutott hogy most húde meghallgatnám a sultans of swinget. szerinted mi volt a következő? tényleg az van hogy elindítasz rádióban egy stílust, az elején nyomkorászol pár lájkot meg dislájkot hogy tudja neked mitől áll fel aztán órákig rá se kell nézni. döbbenet.
HozzászólásSzerző: AdamTaylor » 2014. június 20., péntek 14:54
ez a letölthetős dolog még nem is hangzik rosszul.GT37 írta:Nagyon nem örülnék, ha tényleg bekövetkeznének ezek a változások...
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2014. június 20., péntek 14:31
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem