OFF
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
Édesapámnak egyetlen tetoválása van, egy szép, sima Lord felirat az alkarján, kisebb koromban nagyon tetszett, katona sztori a tetkó, néhány társával együtt ők voltak a "Lord-fiúk", pont olyan a felirat, mint az együttes logója.
GabiRonaldo voltam először 2008 idején (nem CR miatt), amikor beköszöntött számomra az internet világa, a Honfoglalóra regisztráltam be először, ezzel a névvel, utána jött a Citromail, ahol pedig lordgabi lett a felhasználónevem, és maradt is mindenhol ez. Volt egy-két próbálkozásom, de azok már foglaltak voltak, így szembe jutott a történet, jött a regisztráció, a többi pedig már ismert.
Egy-egy oldalon lordgabi95.
GabiRonaldo voltam először 2008 idején (nem CR miatt), amikor beköszöntött számomra az internet világa, a Honfoglalóra regisztráltam be először, ezzel a névvel, utána jött a Citromail, ahol pedig lordgabi lett a felhasználónevem, és maradt is mindenhol ez. Volt egy-két próbálkozásom, de azok már foglaltak voltak, így szembe jutott a történet, jött a regisztráció, a többi pedig már ismert.
Egy-egy oldalon lordgabi95.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- Galacticos
a régi fórumon még:R.M.C.F írta:Nekem a Rocky Mountain Chocolate Factory-böl eredt.
"Ronda Mint a Cigány F

ezaz bazdmeg. akkor ez most került fel nem rég. köszi, nagy vagy.h3x0r írta:https://www.youtube.com/watch?v=YPQg6yfpcns ?Galacticos írta:...

nézzétek meg.

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Nekem a Rocky Mountain Chocolate Factory-böl eredt.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- h3x0r
https://www.youtube.com/watch?v=YPQg6yfpcns ?Galacticos írta:...
Hozzászólás Szerző: R.M.C.F Dátum: 2009.05.24. 10:10R.M.C.F írta:Nekem a Rocky Mountain Chocolate Factory-böl eredt.
Az enyém a Ronda Mint a Cig*ny Fa*a összetételből származik....de hosszú és nem tudtam kiírni.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára h3x0r 2014. július 1., kedd 22:52-kor.
- Galacticos
akkoriba volt egy kurva jó videó amit imádtam -azóta törölték youtuberól sajnos én meg nem töltöttem le- az volt a címe hogy los galacticos when they were king.'shutterisland írta:talán érdekes téma : kinek miért az a felhasználóneve, ami ?
az én nickem ugyebár a viharsziget című filmből jött, akkoriban néztem meg és a kedvencem volt.
mutattak r9ről benne egy gólt a legelején amikor még a barcába tolta, ment a zene de az akkori kommentátor hangját is alátették aki ott üvöltött miután a kapust is beszopatta. figotól is mutattak egy nagy gólt amit a 2000es eb-n az angoloknak vert, beckhamtől a félpályásat stb stb.
és akkor utána jöttek azok a videók amiket együtt műveltek, többek közt a bl döntős zizou gól meg stb. és a végén mutatják ahogy figo leszegett fejjel ül a padon és vége lesz egy korszaknak gyakorlatilag. kurva jó videó volt, a mai napig néha eszembe jut aztán elkezdem keresgetni de nem találom.
hát szóval ezért, meg amúgyis csapatbecenév, és valami csapttal kapcsolatosat akartam...

a te avádról is van sztorim, 2009es a film asszem de én azt évekkel később láttam talán két éve, és rákerestem a porton hogy ott mit írnak a hozzászólások között hogy ez a végén mégis mi a büdös faszom volt

-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
akkor mától élikönyve leszel ... a messi úgyse fekszik itt sokaknakmessideco írta:casso: te nem cseréltél nicket végül accel-lel? Mintha valami olyant említettetek.
Ha a kedvenc filmem alapján regisztráltam volna akkoriban, akkor elikönyvének hívhatnátok

-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
casso: te nem cseréltél nicket végül accel-lel? Mintha valami olyant említettetek.
Ha a kedvenc filmem alapján regisztráltam volna akkoriban, akkor elikönyvének hívhatnátok

"And my heart will leave you never."
Egy maffia könyvet olvastam és ott a Luchesse család egyik főnökét hívták Cassonak, szóval így ez lett.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
én meg belenéztem a naptárba és pont a csabin akadt meg a szemem, a csillag meg mert a simán csabi foglalt volt
amúgy kalányos rivaldonak hívnak

- h3x0r
Ennyire szar a meccs?'shutterisland írta:talán érdekes téma : kinek miért az a felhasználóneve, ami ?

En szerettem volna regisztralni az egyik oldalra, a "szokasos" felhasznalonevem foglalt volt, ugyhogy valami ujat kellett kitalaljak. A polomon azt irta, hogy h3x0r, megtetszett, ugyhogy ez lett.

Egy patkanyirtot jo lenne vegigfuttatni a forumonRemy írta:Remy = L'ecsóból a főhős

zsajtos pls.csabi* írta:én meg belenéztem a naptárba és pont a csabin akadt meg a szemem, a csillag meg mert a simán csabi foglalt volt
te max neymi lehetsz

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára h3x0r 2014. július 1., kedd 22:28-kor.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Remy = L'ecsóból a főhős'shutterisland írta:talán érdekes téma : kinek miért az a felhasználóneve, ami ?

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
talán érdekes téma : kinek miért az a felhasználóneve, ami ?
az én nickem ugyebár a viharsziget című filmből jött, akkoriban néztem meg és a kedvencem volt.
- Acewill
- Kedvenc játékosaid: zidane, benz, luka
Outlet centerekben nem nézted ? Nekem be szokott válni, mondjuk csak 46-os lábam van.Becksy23 írta:Tudtok valami oldalt ahonnan nagy méretű terem focicsukát tudok rendelni, pl Nike-t? 48-as patám van, Deichmann-ba szoktam venni Nike focicsukát, de most elég szerényes a kinálat...

Vagy legújabb modellt szeretnél ?
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Vegre egy emberi labmeretu forumozoBecksy23 írta:Tudtok valami oldalt ahonnan nagy méretű terem focicsukát tudok rendelni, pl Nike-t? 48-as patám van, Deichmann-ba szoktam venni Nike focicsukát, de most elég szerényes a kinálat...

En mondjuk a Puma teremcipomet a Puma oldalarol rendeltem,ott is nezd meg hatha van learazott,mert 40 ojro felett kihozzak ingyen.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
footlocker.comBecksy23 írta:Tudtok valami oldalt ahonnan nagy méretű terem focicsukát tudok rendelni, pl Nike-t? 48-as patám van, Deichmann-ba szoktam venni Nike focicsukát, de most elég szerényes a kinálat...

- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Tudtok valami oldalt ahonnan nagy méretű terem focicsukát tudok rendelni, pl Nike-t? 48-as patám van, Deichmann-ba szoktam venni Nike focicsukát, de most elég szerényes a kinálat...
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano