OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
LeagueofLesbians
Kedvenc játékosaid: Raúl
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: OFF

HozzászólásSzerző: LeagueofLesbians » 2014. július 11., péntek 13:07

skype felhasználók nem tapasztaltátok, hogy kb egy olyan hete minden egyes nap frissít a skype?! Nekem indul a gép indulásával, mert minden nap, egész sokat használom stb. de minden nap kéri, hogy frissítsem és már kezd "feltűnően" sok lenni... :/
[FIFA WORLD]

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. július 10., csütörtök 22:50

valaki aki jártas a Real Madrid külföldi fórumain is, melyiket tudja ajánlani olvasgatásra? A nyelv angol legyen.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

chosenone46

HozzászólásSzerző: chosenone46 » 2014. július 10., csütörtök 19:19

állatok vagytok. :mrgreen:
"...csak a kedvesség, az öröm,
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. július 10., csütörtök 18:04

most viszont születésnapi meglepetéspartyt rendezünk neki, és így ebből adódóan, állandóan ugrik fel üzenet. hogy tudnám megoldani, hogy véletlenül se találkozzon, ezzel az üzenettel?
Aki megakarja nézni a trónok harcát(GOT) vagy nem látta még az uccsó évadot az meg ne nézze amit lent linkelek, mert SPOILERRR!!!!
Ez még egy remek megoldás lehet, utána tuti nem látja azokat felugró üzeneteket. :lol: :mrgreen:

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 10., csütörtök 17:55

ziro4vr írta:Meglepetespartyra odaszervezed patinnyot..meg egy hehe felbukkanast is hoz opcionalisan
Pátinnyó kapná a cuppanós puszit, a többiek meg a fukkot :lol:

figyu a legegyszerűbb megoldás, ha lefújod az egészet a picsába, túl sok nyűg, meg tennivaló, örüljön neki, hogy egyáltalán szóbaállsz vele :mrgreen:
Kép
Kép
Kép

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 10., csütörtök 17:31

Meglepetespartyra odaszervezed patinnyot..meg egy hehe felbukkanast is hoz opcionalisan
Nem illik.

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. július 10., csütörtök 17:30

hehe írta:
chosenone46 írta:adott egy probléma. a barátnőm ismeri a fb jelszavamat. rendszerint candycrush életet küld magának. :mrgreen: de megesik, hogy üzenettel is találkozik. tudom, bizalomhiány stb. stb. de engem egyáltalán nem zavar ha látja, hogy kivel beszélgetek. most viszont születésnapi meglepetéspartyt rendezünk neki, és így ebből adódóan, állandóan ugrik fel üzenet. hogy tudnám megoldani, hogy véletlenül se találkozzon, ezzel az üzenettel?
1. dobod a picsába.
2. Rendezvezyszervezo ceget megbizol
3. megölöd a barataidat
4. Csinalsz masik acc-ot es ott vegre nyugodtan tudsz élni
5. áleccsándre pátinnyó
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

egyébként beszéljétek meg személyesen vagy telefonon akár
Kép

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 10., csütörtök 17:28

chosenone46 írta:adott egy probléma. a barátnőm ismeri a fb jelszavamat. rendszerint candycrush életet küld magának. :mrgreen: de megesik, hogy üzenettel is találkozik. tudom, bizalomhiány stb. stb. de engem egyáltalán nem zavar ha látja, hogy kivel beszélgetek. most viszont születésnapi meglepetéspartyt rendezünk neki, és így ebből adódóan, állandóan ugrik fel üzenet. hogy tudnám megoldani, hogy véletlenül se találkozzon, ezzel az üzenettel?
1. dobod a picsába.
2. Rendezvezyszervezo ceget megbizol
3. megölöd a barataidat
4. Csinalsz masik acc-ot es ott vegre nyugodtan tudsz élni
5. áleccsándre pátinnyó
Kép
Kép
Kép

chosenone46

HozzászólásSzerző: chosenone46 » 2014. július 10., csütörtök 17:25

___Samy___ írta:beszéljétek meg viberen
tényleg, néha a legegyértelműbb dolgok nem jutnak az ember eszébe.köszi. :mrgreen:

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. július 10., csütörtök 17:14

beszéljétek meg viberen
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

chosenone46

HozzászólásSzerző: chosenone46 » 2014. július 10., csütörtök 17:13

adott egy probléma. a barátnőm ismeri a fb jelszavamat. rendszerint candycrush életet küld magának. :mrgreen: de megesik, hogy üzenettel is találkozik. tudom, bizalomhiány stb. stb. de engem egyáltalán nem zavar ha látja, hogy kivel beszélgetek. most viszont születésnapi meglepetéspartyt rendezünk neki, és így ebből adódóan, állandóan ugrik fel üzenet. hogy tudnám megoldani, hogy véletlenül se találkozzon, ezzel az üzenettel?

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. július 10., csütörtök 1:14

peti_madrid írta:nem olvastam vissza a vb topikot, de mennyire lettél szétszedve a tegnap este után hehe? :D
eléggé sokszor lett megemlítve ez a "név". :mrgreen:

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. július 9., szerda 16:54

Valakinek nincs egy felesleges jegye a szombati napra Soundra? :) (vagy ezt a Zene topocban kerdezzem? :D )
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. július 9., szerda 13:17

nem olvastam vissza a vb topikot, de mennyire lettél szétszedve a tegnap este után hehe? :D

pátkán

HozzászólásSzerző: pátkán » 2014. július 8., kedd 20:42

___Samy___ írta:
Aztán még ottvan Mickey, az itteni fórumon ő volt az ügyeletes segítő gyúrás ügyben, ő is elvan eléggé tűnve.
fakabát lett a fiú :mrgreen:
ráadásul homokos. :mrgreen: Piciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

remélem olvassa :lol:
joabulicsak

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. július 8., kedd 20:39

Aztán még ottvan Mickey, az itteni fórumon ő volt az ügyeletes segítő gyúrás ügyben, ő is elvan eléggé tűnve.
fakabát lett a fiú :mrgreen:
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2014. július 8., kedd 13:58

Toti írta:
hát ha megvannak a fájlok, akkor dúrjad le nullára az egészet, formázz mindent, partícionáld újra.
win7 telepítővel elvileg működnie kell faszán.
ezt vágom persze, csak a kényelmesebb megoldást keresem, h ne kelljen már szenvedni megint reinstallal. plusz érdekességképp is, h meglehet-e csinálni és ha igen akkor hogyan, mivel.

másrészt, meg ez a pendriveról való telepítés.. biosba átlőttem, h usb-ről bootoljon, meg is történik, bejön a w7 telepítője, magyar, win7 ultimate, stb.. kiválasztom ami kell, majd formázom a partíciót amire a következő lépésben telepítem az oprendszer összetevőket, ha ez megtörténik, utána jön egy automatikus újraindítás.. na eddig nincs is gond, de mikor újraindul megint előről akarja ezt a folyamatot kezdeni, és nem adja be a szokásos (legalábbis rendes lemez általi telepítésnél) "cd-romról való indításhoz, nyomjon meg egy billentyűt..." szöveget, amivel ugye folytatódna a telepítés. ezért a korábban említett újraindítási folyamat után azon kihúztam a pendriveot és csak akkor folytatta a win7 telepítését, különben előről kezdte volna. nemtudom, h usb-s telepítésnél ez normális-e, mert még nem csináltam..

szóval nem akarok kínlódni.
Normális. Vagy ki kell húzni a pendriveot, vagy vissza kell állítani 1st bootba a hdd-t :)
Merci Zizou!

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. július 8., kedd 13:56

hát ha megvannak a fájlok, akkor dúrjad le nullára az egészet, formázz mindent, partícionáld újra.
ezt vágom persze, csak a kényelmesebb megoldást keresem, h ne kelljen már szenvedni megint reinstallal. plusz érdekességképp is, h meglehet-e csinálni és ha igen akkor hogyan, mivel.

másrészt, meg ez a pendriveról való telepítés.. biosba átlőttem, h usb-ről bootoljon, meg is történik, bejön a w7 telepítője, magyar, win7 ultimate, stb.. kiválasztom ami kell, majd formázom a partíciót amire a következő lépésben telepítem az oprendszer összetevőket, ha ez megtörténik, utána jön egy automatikus újraindítás.. na eddig nincs is gond, de mikor újraindul megint előről akarja ezt a folyamatot kezdeni, és nem adja be a szokásos (legalábbis rendes lemez általi telepítésnél) "cd-romról való indításhoz, nyomjon meg egy billentyűt..." szöveget, amivel ugye folytatódna a telepítés. ezért a korábban említett újraindítási folyamat után azon kihúztam a pendriveot és csak akkor folytatta a win7 telepítését, különben előről kezdte volna. nemtudom, h usb-s telepítésnél ez normális-e, mert még nem csináltam..

szóval nem akarok kínlódni.
Jobb egérgomb a My Computerre, Manage és Disc Management. Ha ott látod, könnyen visszahozhatod. Lehet elég csak betűjelet beálltani rá. Jobb gomb, Change Drive Letters and Paths...
köszi, megpróbálom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Toti 2014. július 8., kedd 13:59-kor.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2014. július 8., kedd 13:54

Toti írta:ilyennel találkozott-e már vki.

adva volt egy acer notebook. win7el újrakellett telepítenem, de pendrive-ról, mivel nincs dvd olvasója. 2db 110gigás partíció volt, egy C az oprendszernek egy E fontos cuccoknak.

megtörtént a reinstall, és az E partíció eltűnt. aztán próbáltam mindent, getdataback-el nemtudom hány órás művelet árán sikerült megtalálnom a partíciót rajta a fájlokkal, mappákkal, de visszaállítani, kimenteni nem tudtam. végül a testdisk-el sikerült copyznom erről a láthatatlan partícióról a fájlokat a C-re. na de így az a 110 giga csak úgy lebeg és nembírom sehogy visszaállítani a partíciót.

vmi ötlet, hogyan lehetne?
Jobb egérgomb a My Computerre, Manage és Disc Management. Ha ott látod, könnyen visszahozhatod. Lehet elég csak betűjelet beálltani rá. Jobb gomb, Change Drive Letters and Paths...
Merci Zizou!

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 8., kedd 13:48

kredenc írta:
Toti írta:ilyennel találkozott-e már vki.

adva volt egy acer notebook. win7el újrakellett telepítenem, de pendrive-ról, mivel nincs dvd olvasója. 2db 110gigás partíció volt, egy C az oprendszernek egy E fontos cuccoknak.

megtörtént a reinstall, és az E partíció eltűnt. aztán próbáltam mindent, getdataback-el nemtudom hány órás művelet árán sikerült megtalálnom a partíciót rajta a fájlokkal, mappákkal, de visszaállítani, kimenteni nem tudtam. végül a testdisk-el sikerült copyznom erről a láthatatlan partícióról a fájlokat a C-re. na de így az a 110 giga csak úgy lebeg és nembírom sehogy visszaállítani a partíciót.

vmi ötlet, hogyan lehetne?
Ha újra elindítanád a Windows telepítőt,akkor nincs lehetőséged azt formázni vagy telepíteni oda is egy Win-t?
Esetleg megpróbálni valamilyen programmal kezelni a partíciót?
Nem vagyok szakértő sajnos,csak próbálkozom,így bocs ha nem jó.
Kép
Kép
Kép

Vissza: