Mé R.M.C.F. nem az?Kinek van tobb ev forumozoja cime? ...
Mondjuk én ismerem a himnuszt.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 28., szombat 21:55
Mé R.M.C.F. nem az?Kinek van tobb ev forumozoja cime? ...
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. június 28., szombat 21:48
Mé R.M.C.F. nem az?ikarus93 írta:magasak lennének a tarifák, hiszen ő celebR.M.C.F írta: más,ezt a király lindát is max deeptroatra alkalmaznám,de ott keményen.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 28., szombat 21:45
Tehát Alexis 100 milliót is megérne?El Unico írta:Alexis Sanchez? Ezért a gyermekért odaadnám Khedirát,Moratat,Casemirot meg még 30 millió eurót,csak nálunk legyen. Imádom a játékát,óriási vétel lenne.Sanchezt meg ha eladja a Barca, csapjunk le rá. az az ember olyan mint CR küzd hajt a lelkét is kiteszi a pályára.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. június 28., szombat 21:42
magasak lennének a tarifák, hiszen ő celebR.M.C.F írta: más,ezt a király lindát is max deeptroatra alkalmaznám,de ott keményen.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. június 28., szombat 21:42
Alexis Sanchez? Ezért a gyermekért odaadnám Khedirát,Moratat,Casemirot meg még 30 millió eurót,csak nálunk legyen. Imádom a játékát,óriási vétel lenne.Sanchezt meg ha eladja a Barca, csapjunk le rá. az az ember olyan mint CR küzd hajt a lelkét is kiteszi a pályára.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 28., szombat 21:39
Galacticos írta:na jó én ennek a számnak a hallatára nyomtam el.
hálistennek a rádióba még nem sikerült ezt elkapnom.
istenem.![]()
EZ MI?
pedig a nő hangjával az ég világon semmi bajom de basszus énekel egy magyar számot aztán a refrénre nem maradt ihlet és "wake up, make up, shake up" aztán shake up után "megint" vagy "újra" az oké. köszi a részvételt.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 28., szombat 21:38
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 28., szombat 21:35
Ahhoz képest, hogy Arsenal drukker vagy, nagyon nem csípés a franciákatBBarni írta:Csak ezek a brazilok ne nyerjék meg a VB-t...(na jó meg a franciák)
Semmi,nulla egyszerűen szánalmasan gyenge....nem hiszem el, hogy egy brazil válogatott, hogy lehet ennyire rém gyenge!
Ahogy Pinyő mondaná műbrazilok...![]()
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. június 28., szombat 21:35
HozzászólásSzerző: Marky » 2014. június 28., szombat 21:34
levikét szalai szénné oltotta nem is túl rég...chronic írta:mi ez? mi ez? Ilyen szenny csatornákat nem nézek csak amig a meccs megy.Galacticos írta:de ez a pepés beszólása, meg most cr...
takarodjon már.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. június 28., szombat 21:32
CR és Casillas a hibás itt is mindenért, végeredmény tényleg ugyan azziro4vr írta:ez az új elemző műsor?annyival nem is gyengébb, mint a régi
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 28., szombat 21:32
HozzászólásSzerző: chronic » 2014. június 28., szombat 21:31
mi ez? mi ez? Ilyen szenny csatornákat nem nézek csak amig a meccs megy.Galacticos írta:de ez a pepés beszólása, meg most cr...
takarodjon már.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. június 28., szombat 21:29
nem úgy szólt a kérdés hogy hány ember van egyszerre a pályán?nmate írta:Lottósorsolás![]()
![]()
Kérdés. Hány játékos van egyszerre a pályán? Csaj visszakérdez: bírókkal együtt?
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. június 28., szombat 21:27
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 28., szombat 21:26
Ennek a brazil csapatnak márpedig az lesz szerintem. Abban igazad van, hogy a gördülékenyebb, támadóbb játékuk jobban fekszik ennek a brazil csapatnak, de viszont hátul sokkal jobban meg fogják izzasztani ezt a lyukas középpályájú csapatot, illetve Dani Alvest is bárki megveri. És egy esetleges adok-kapok sem jelenti biztosan a hazai győzelmet, mert minőségileg egyszerűen gyengék. Borzasztóan nehéz minusz 2 emberrel, márpedig ennek a csapatnak nincs centere, illetve oscar nevű játékosa sincs, maximum délibábként néha feltűnik a jobbszélen.nmate írta: Nem lesz ilyen ellenállás a kolumbiai válogatott, mint a chilei szerintem. Sokkal szervezettebb volt a chilei. De ma szurkolok Kolumbiának, szimpatikus csapat. De a következő VB-re lesznek ők az igaziak.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. június 28., szombat 21:25
Biznisz. Te is most foglalkozol vele, Neymarnak kis túlzással akárhányszor kimondják, leírják a nevét, az pénz. Brazil VB-n meg pláne el lehet adni.ikarus93 írta:mondjuk azt én se értem mért van ennyire fényezve Neymar, azt aláírom, hogy nagyon jó söt egyre jobb lesz, majd 24-25 évesen valószinüleg ha így halad akár elérheti a MEssi-CR páros-t gólmennyiségbe is akár, de CR nem volt ennyire felsz*pkodva, mikor 22 évesen a MU-val BL nyert és rugott vagy 50 gólt a szezonba még egyszer mondom 22 évesen annyi idősen mint most Neymar!!!
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. június 28., szombat 21:23
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. június 28., szombat 21:23
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. június 28., szombat 21:20
Nem lesz ilyen ellenállás a kolumbiai válogatott, mint a chilei szerintem. Sokkal szervezettebb volt a chilei. De ma szurkolok Kolumbiának, szimpatikus csapat. De a következő VB-re lesznek ők az igaziak.besteve7 írta:Remélem James Rodriquez megmutatja majd ezeknek a braziloknak, hogyan is kell szépen játszani ezt a sportot.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem