Madridom Filmklub

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

Re: Madridom Filmklub

HozzászólásSzerző: Santi » 2013. augusztus 26., hétfő 21:52

Akkor Sierra helyére a nyakát írjam be ajánlónak? :)

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. augusztus 26., hétfő 21:12

Bocsi skacok, mégsem fog menni a dolog. :(
De a többieknek további jó filmezést! :)

Eszterke
Kedvenc játékosaid: Mesut Özil, Luis Figo, Sheva, Kaká, Torres, Navas, Reus

HozzászólásSzerző: Eszterke » 2013. augusztus 26., hétfő 20:12

John Carpenter's Cigarette Burns

Nem tetszett.
Egyébként sem vagyok nagy horrorrajongó, sőt kifejezetten ki nem állhatom a műfajt egy-két nagy kivételtől eltekintve, ez meg aztán pláne... fuh.
Gyomorforgatónak és unalmasnak találtam, még ha nagyon bátor ajánlás is volt, amit értékelek.
Számomra az egyetlen pozitívuma, hogy csupán egy óra volt, ha tovább tart, lehet kinyomom :"D
Úgyhogy sajnálom, ez a film egyáltalán nem nekem való volt.
2/10
Real Madrid means triumph in victory and triumph in loss. Real Madrid was yesterday, it is today and it will be tomorrow. Real Madrid are words that I still do not know how to express.

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2013. augusztus 26., hétfő 17:57

Nem vagyok nagy horror fanatikus, inkább csak az F kategóriás "mesterműveken" nevetek haverokkal. Ez a film nem volt hosszú, nem is volt annyira unalmas, hanem olyan semmilyen volt, a vége viszont eléggé adta, kicsit kihúzta a filmet az unalomból.
Szóval legyen egy 7/10

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2013. augusztus 25., vasárnap 21:07

Ha megvagy a filmekkel, miattam nyugodtan ajánlhatsz. De, azért elküldöm neked privátban majd a hét elején, hogy én mit ajánlanék. Hátha meggyőz, és azt mondod rá, hogy ez jobban érdekel, mint a sajátod. :Đ

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. augusztus 25., vasárnap 14:42

Faust írta:Sierra: vasárnap éjfélig menni fog? Ha ige, akkor okés, viszont Anyakával az ajánlást dumáljátok le, mert nem akarok segget csinálni a számból.
Szerintem menni fog, az ajánlásnál meg nekem úgy is jó, ha végül nem ajánlok.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2013. augusztus 24., szombat 23:49

Sierra: vasárnap éjfélig menni fog? Ha ige, akkor okés, viszont Anyakával az ajánlást dumáljátok le, mert nem akarok segget csinálni a számból.
nmate írta:Faust papától valami ultrabeteg filmet várok el, ami nem horror :mrgreen:
To be honest, fingom sincs, mit hozok.

Eszterke

HozzászólásSzerző: Eszterke » 2013. augusztus 24., szombat 23:14

Köszönöm szépen :)
Real Madrid means triumph in victory and triumph in loss. Real Madrid was yesterday, it is today and it will be tomorrow. Real Madrid are words that I still do not know how to express.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. augusztus 24., szombat 18:36

A pofonok földje: Néha túlzó ökörség (ezek magukban nem lettek volna rosszak), néha pedig B kategóriás kínai akciófilm látszatát kelti (ez borzadály). Nekem ez így a kettő mixelve nagyon nem jött át, nem épp életem legjobb filmje. Külön még működtek is volna az ökörségek.
Az ajánlás miatt viszont megy a pacsi, ilyen filmek is kellenek, még ha nekem nem jön be, akkor is. :agree: 4.5/10

Faust papától valami ultrabeteg filmet várok el, ami nem horror :mrgreen:

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. augusztus 24., szombat 16:34

Kóron ott a sorozat, jelöld ki ezt a részt, és lent is van néhány perc alatt. 405MB. :)
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. augusztus 24., szombat 16:32

Enkór, "Horror mesterei" így keress rá.

Eszterke

HozzászólásSzerző: Eszterke » 2013. augusztus 24., szombat 16:17

Srácok, honnan húztátok le a John Carpentert? Mert ilyen sebességgel jövő héten sem fogom még nézni, a hatgigás hd-t meg nem szedném le kórról ha nem muszáj.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. augusztus 24., szombat 13:26

Sziasztok!

Először is elnézést kérek, amiért eltűntem az elmúlt 2-3 hétben, de rengeteg dolgom volt, plusz nyaralni is voltam, ráadásul netem sem volt. Most viszont vége a szabimnak, netem is van, kérdés, hogy pótolhatom-e a filmeket vagy sem. A Place Beyond The Pines már meg volt a napokban, de nem értékelem addig, amíg nem kapok zöld utat.

És így akkor maradna a Jagten, meg a múltheti ajánlást. Várom válaszod Faust. :)

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2013. augusztus 23., péntek 23:51

Épp ebben a pillanatban megy a viasaton a horror mesterei: Haeckel meséje. :mrgreen:

Szóval, az ajánlás merész, és megosztó, egyrészt nagyon rossz ajánlásnak tartom, mert mégis csak egy epizód egy sorozatból, és mindössze 1 órás az egész, de emellett nagyon jó ajánlás is, hiszen kétség kívül egyedi, és különálló epizód, tehát nem gond az sem, hogy egy sorozatból van...

Igazából semmi különlegeset nem adott a film, egy egyszerű, egyszer nézős darab, tényleg, ahogy az ajánlásban is írtad, nem egy olyan film, amiről órákat lehetne elmélkedni. Nekem tetszett, nem volt unalmas, sok mindent belesűrítettek abba az 1 órába, ráadásul, ahogy RR írta, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a misztikumot zseniálisan felépítették a film köré, és tényleg kár, hogy mutattak belőle jeleneteket a végén.

Szóval jó volt ez.

6,5 / 10

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. augusztus 23., péntek 23:22

Meg kell hagyni az alaptörténet nekem nagyon bejött, de a kivitelezés brutálisan B szintű. Sorozatban nehezebb jót csinálni, mert több részre kell összpontosítani, nincsenek olyan jó színészek általában, operatőrök is gyengébbek stb. Kevesebb pénz is jut rá. Ez látszódott itt is. Ráadásul itt külön hangsúlyozzák, hogy Carpenter a rendező, aki bár ott van a filmtörténelemben, hála az olyan filmeknek, mint a Halloween, A dolog, A köd, Menekülés New Yorkból, Elpusztíthatalanok (bár utóbbi szerintem iszonyat szar), de akárhogy is nézem, durván 20 éve nem csinált épkézláb filmet. Rettentően leadta az öreg, és ez itt is látszik.

Nem tudott megfelelő légkört teremteni, nulla feszültség, ami óriási hiba egy horrornál. Voltak pedig jó pillanatai a filmnek Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!(a láncos fehér gyerek, a vágott ázsiai, és maga a film, amitől megváltozott az ember) Ebből egy egész pofás kis filmet lehetett volna összehozni, de ahhoz mellőzni kellett volna Carpentert.
Ezenfelül Udo Kier... :lol: ez az ember.... :lol:

Ajánlásnak bátor húzás volt, és ezt értékelem. 5/10

Faust írtad, hogy Romero, Carpenter és Cronenberg a 70-es, 80-as évek..... én ehhez még hozzácsapnám Wes Cravent is. :)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2013. augusztus 23., péntek 18:40

Kung fu Hustle

5.5|10

Egy fokkal jobb, mint a Shaolin Soccer.
Az effajta vígjátékok nem mindenkinek jönnek be, mert nem bírják elfogadni a látványvilágot/effekteket, amik ezzel járnak. Viszont, ha megtanulnák kezelni, akkor jó pár kellemes, ha nem is a legjobb vígjátékot láthatnának, amiben még a nevetéshez egymásra se kell fingani, vagy hasonló intellektuel cselekvéseket véghezvinni, mint a legtöbb átlagos mai filmben... Kicsit túlzó, meg szürreálisak a megoldásai ezeknek az ázsiai filmeknek, de ez a stílus ismertetőjegye.
Az ajánlás jó volt, bár ismertem a filmet, de most +0.5 pontot kapott a régi értékeléséhez képest. Egy délutáni szórakozásnak elmegy. A poénok is a helyén vannak, bár lehetne több, mondjuk nem csak vígjáték kategóriában fér el. Volt egyfajta romantikus beütése is, meg ugye a csihi-puhi akció.
A színészi játékokra nem térek ki, csak annyi, hogy ide elég. A látványvilágot már leírtam. Történeti szálak nem túl komplikáltak, de pozitívum, hogy van az is egynél több, amik végül összeérnek. :)
Van ezeknek a filmeknek is egy rajongótábora, de én nem hasonlítanám a Jackie Chan-féle művekhez, mert az már az idő előrehaladtával egyre nyugatibb stílusú lett, így könnyebb az átlagnak feldolgozni, és kevésbé böki a szemüket a sok túlzás. Röviden ennyi.

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. augusztus 23., péntek 2:22

A Horror Mesterei: Tébolyító John Carpenter (Masters of Horror: John Carpenter's Cigarette Burns, 2005)

Korábban majdnem sikerült megnéznem egy részt a sorozatból (TV), csak akkor nem tudtam még, hogy ezek nem kapcsolódnak egymásnak, így hamar váltottam is, pedig akkor kezdték csak szinte adni.
Sok újdonságot nem tudok írni róla, 5 napja már lassan, hogy megnéztem, akkor sem tudtam volna többet írni róla.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nekem az járt a fejemben a film közben, hogy a sok valódi kegyetlenség miatt, főleg, hogy megcsonkították az angyalt, csupa ilyesmit tartalmazott, ezzel akarták eladni a filmet - ez Isten büntetése a nézők felé, aki megnézi, az beleőrül... Túl sok minden nem érdekelt a történettel kapcsolatban, csak ismét Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az angyal téma járt a fejemben, hogyan sikerült elfogniuk például?...
Sokat nem vártam amúgy tőle, főleg a játékidőt nézve, de ahogyan nézni kezdtem, egyből lekötött, valahogy volt egy különös hangulata, amely a végére elillant.
Nem egy felejthetetlen darab, de mivel hatost adtam rá először IMDb-n, nem fogom lehúzni utólag, pedig eredetileg én is 5,5 pontot szántam neki, amikor elkezdtem írni róla, legyen:

6/10.
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

realfan
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio

HozzászólásSzerző: realfan » 2013. augusztus 23., péntek 0:20

Carpenter's Cigarette Burns

utálom a horror filmeket bármi neműek is legyenek :/ ez sem nyerte le a tetszésemet sajnos,de értékelem,hogy a változatosságra törekedett az ajánló :) ezért nagyon értékelni sem akarom,jobb ez így :D

4/10

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2013. augusztus 22., csütörtök 22:51

Hát egynek elment, de semmi extra. Norman Reedus nagy kedvenc, Udo Kier meg egy igazi B-film-arc :D Nagyon nem tudok róla mit írni, többször nem nézném meg, az tuti. 5,5/10
Kép

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2013. augusztus 22., csütörtök 19:38

Igen, havertól is megkaptam, hogy ezt is úgy kéne néznem, mint a Braindeadet. Én esküszöm úgy próbáltam nézni, és tényleg mindenen képes vagyok röhögni, és egy pillanatig sem vettem komolyan, de ez egyszerűen idegesített.
Amúgy kíváncsi leszek az értékelésekre, főleg összehasonlítva a Hullajós értékelésekkel. Csak abból kiindulva, hogy nekem az mennyire tetszett, és ez mennyire nem, haverom meg pont fordítva van vele, kíváncsi vagyok hogy a többség is így lesz-e vele. :)

A Braindeadet amúgy azóta újranéztük pár haverral, 7-en kezdtük el nézni, de csak 4-en fejeztük be. :lol: Pedig zseniális alkotás. :mrgreen:

Vissza: