Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
olivér

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: olivér » 2024. december 28., szombat 20:00

_Bushido_ írta: Közben jönnek a hirek,
h perez nem akar télen igazolni....

Holott
Eder Militão is set to return for the Club World Cup in the summer [MARCA].

Alaba meg hatalmas kérdőjel, főleg, hogy sérülése előtt is átlagos volt már. Messze már az a székemelős forma.

Asencioban nem bizik carlo.

Az a rüdi-tchu páros nem tudja Végig tolni a komplett szezont! :(
Remélem nem azért spórol az öreg, mert hiányzik a koncertek után járó pénz, vagy mert olyan sokba volt egy egy bizonyos francia játékos aláírási pénze. :D
A lényeg, hogy Asenciót ne adják el. Ez már Carlo hattyúdala, így nyár után akár stabil kezdő is lehet (és nem csak a sérülések miatt).

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. december 28., szombat 18:19

Közben jönnek a hirek,
h perez nem akar télen igazolni....

Holott
Eder Militão is set to return for the Club World Cup in the summer [MARCA].

Alaba meg hatalmas kérdőjel, főleg, hogy sérülése előtt is átlagos volt már. Messze már az a székemelős forma.

Asencioban nem bizik carlo.

Az a rüdi-tchu páros nem tudja Végig tolni a komplett szezont! :(

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2024. december 28., szombat 14:09

Dupla D írta: Ha Ancelottit Xabi váltja nyáron, akkor szívesen megnéznék egy 3-4-1-2-t. De ha maradunk 4 védőnél, akkor is jó a helyzet.

Kell Davies, Trent, legalább egy khv, esetleg Miguel Guti.
És középre is hoznék valami fiatalt, ha Modric lép.

Nagy kár lenne elbalfaszkodni Daviest. Nem sérülékenyebb, mint bármelyik játékosunk. Előző másfél bajnoki idényben összesen hagyott ki 12 meccset. Bayern szurkolók is nagyon szeretnék megtartani.

Körte
Tchou-Rüdi-khv
Trent-Valverde-Cama-Davies
Bellingham
Mbappé-Vini
Elméletben kecsegtető, de két gondolatom van:

1) közel sincs elég védőnk ehhez, 2 cb-s rendszerben is szenvedünk, nem hogy három. Nagyon nagy bevásárlás, és átalakulás kellene ehhez, amit nem látok.

2) nem biztos, hogy van olyan, hogy Xabi játéka. Simán változhat, ha ide jön, egy teljesen máshogy felépített kerettel valószínűleg mást fog játszatni.

3) (három lett, maradhat?) Tchout pénzzé tenném, amíg még el tudjuk adni 80 körül, valami ilyen hírek voltak.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2024. december 28., szombat 13:18

Szvsz Trent akar jönni, Daviesek meg nyomják ki fizet a legtöbbet játékot. Utóbbi emiatt nem is fog jönni ah utóbbi éveket nézve.
ZIDANE

sander
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: sander » 2024. december 28., szombat 13:03

petiamadridista írta: Ebből Trent lesz. A Marca a házi újság. Szinte biztosra vehetitek, hogy nyáron már Madridban rúgja a pöttyöst.
Sztem jelenleg is bőven van esély TAA-ra és Davies-re is.
TAA-ot nagyon hivja Bellingham, és az azért egy nagyon jo hivo szo lehet.
Davies-nél meg egy kicsit az összevisszaságot érzem. Egyszer azt nyilatkozza az ugynoke hogy szeretnének tárgyalni a BM-el, utánna meg hogy más klubbokat is meg akarnak hallgatni, egyszer azt mondják hogy le szeretnék zárni minnél előbb a szerzodés hosszabitas utánna meg hogy majd januárba ráérnek ezzel foglalkozni stb....
De ha nagyon akarnák akkor szerintem már rég le lenne zsirozva a szerzodés, nem kérdés az hogy a kivárásra játszanak, megnézik hogy kik akarják leigazolni milyen ajánlatok jönnek be. mivel átigazolási dijat nem kell fizetni emiatt valoszinuleg magas fizut tud kérni vagy magasabb aláirási pénzt. megnézik hogy ki milyen projectet tud elé vázolni aztán ha nem tetszik nekik akkor még mindig ott a BM. viszont ott már tudják mondani hogy nézzétek csak ez meg az mennyi fizut tudott ajánlani.
Ha a játékosnál ténylegesen a játékos pályafutás fontos akkor meg sztem sok klub nem jöhet szóba. BM, arsenal, city esetleg, meg mi. sztem kb ezek a klubok tudnak olyan fizut adni meg projectet ami megfelelhet neki.

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2024. december 28., szombat 12:54

Dupla D írta: Ha Ancelottit Xabi váltja nyáron, akkor szívesen megnéznék egy 3-4-1-2-t. De ha maradunk 4 védőnél, akkor is jó a helyzet.

Nagy kár lenne elbalfaszkodni Daviest. Nem sérülékenyebb, mint bármelyik játékosunk. Előző másfél bajnoki idényben összesen hagyott ki 12 meccset. Bayern szurkolók is nagyon szeretnék megtartani.

Körte
Tchou-Rüdi-khv
Bellingham
Mbappé-Vini
ez mindd szep es jo csak Tchouameni nem vedo, a kozeppalya meg ugy ahogy van egy hatar szar lenne, ezekbol a jatekosokbol ki lenne az aki megszervezi a tamadast vagy osszekoti a kozeppalyat es a vedosort? iden is ez a legnagyobb bajunk, hogy nincs aki a ritmust diktalja, es mindig jo helyen van nala a labda, minden tamadasunk a szelen fut, aztan mikor a 16oshoz erunk elfogynak a skillek, es elkezdodik a kezilabda jatek ami zarul egy igen kiszamithatlan beadassal, amire allandoan nulla erkezo van tudatosan.

es en azt se akarom nezni ami most megy, hogy LV peldaul allandoan fent van az ellenfel terfelen, es az o oldalan jatszo kpsnak kell fedeznie annak az embernek a helyet aki kepessegekben kb 10 szintel gyengebb jatekos

es ezert sem orulok trentnek sem mert vele is igy nezne ki a meccseink nagy resze szerintem, bar o legalabb teknikasabb jatekos LVnel
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2024. december 28., szombat 12:06

Ebből Trent lesz. A Marca a házi újság. Szinte biztosra vehetitek, hogy nyáron már Madridban rúgja a pöttyöst.

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. december 28., szombat 11:25

Ha Ancelottit Xabi váltja nyáron, akkor szívesen megnéznék egy 3-4-1-2-t. De ha maradunk 4 védőnél, akkor is jó a helyzet.

Körte
Tchou-Rüdi-khv
Bellingham
Mbappé-Vini
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. december 28., szombat 11:10

Énis nagyon adom, végre visszatérünk a támadó feldogású szélsővédőkhöz. Hatalmas labdái vannak, az is nagy fegyvertény lehet még Vinivel meg MBappeval, ebben a világon az egyik legjobb jelenleg.

26 éves, karrierje csúcsán, ingyen, nincs miről beszélni.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2024. december 28., szombat 10:30

Pad'em írta: BREAKING: Trent Alexander-Arnold has now made a DECISION. He has chosen to join Real Madrid as a free agent.

Alexander-Arnold has informed Liverpool that he wants to join Real Madrid. Renewing is becoming IMPOSSIBLE, he’s attracted to Real Madrid & the possibility of a new experience.

He knows everything about the club first-hand after conversations with Jude Bellingham. @marca
Én ennek nagyon örülök. Régen úgy vagyok már, hogy Calafatékban vakon bízok, le vannak ezek monitorozva minden tekintetben, ahogy csak lehet. Nagyon tehetséges, bizonyos képességekben vilagklasszis bekk, valószínűleg ezekre a képességekre szükségünk van. Én nem tudok egyértelműen jobb igazolást erre a pozira helyette. Nagyon erős karaktere van, a legmagasabb polcon játszik, és képes egy (nagyon erős) liverpoolt, az otthonát otthagyni, azért ezt is kevesen teszik meg angolként. Nyerni akar.

Carvajal már sajnos lutri, a real madridban pedig mindig fontos volt ez a poszt, itt nem szaladgálhatnak akárkik.

Sztem ez az igazolás már a Xabi féle csapatba is előkészület, sztem ott már le vannak zsírozva a dolgok, sztem ezzel kapcsolatban is tavasszal már konkrét hírmorzsák lesznek. Alapvetően fontos igazolás Carvajal kiesésével, de a Xabi féle fociba még inkább.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. december 28., szombat 10:15

Feltéve, hogy igaz, mégis mit vár, vörös szőnyeget novemberben? Egy jó játékos, aki borzalmasan sérülékeny tud lenni. Szerintem túl nagy benne a kockázat, ráadásul borzalmasan drága (fizetésére gondolok). Ellenben ott van a saját nevelésű Miguel Guti aki kb a liga egyik ha nem legjobb beloldali védője jelenleg és kőkemény 8 millióba fájna. Az ingyen Davies +Miguel lenne a best megoldás, kérdés a spanyol mennyire örülne annak ha nem első opciónak érkezne vissza. Érdekelne ki mit választana ha csak egyet lehet.
-ingyen Davies magas fizetéssel
-Miguel 8 milióért de egy abszolút közepes, a rendszerbe jól beilleszthető fizetéssel

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. december 28., szombat 10:05

Dupla D írta:
Pad'em írta: BREAKING: Trent Alexander-Arnold has now made a DECISION. He has chosen to join Real Madrid as a free agent.

Alexander-Arnold has informed Liverpool that he wants to join Real Madrid. Renewing is becoming IMPOSSIBLE, he’s attracted to Real Madrid & the possibility of a new experience.

He knows everything about the club first-hand after conversations with Jude Bellingham. @marca
Nem tudom mit változtattunk az álláspontunkon Daviessel kapcsolatban, hogy már valószínűbb a maradása Münchenben. Pedig nálam ő még fontosabb lenne bal oldalra, mint Trent. Davies-Trent kombó nagyot tudna adni, hogy nézhetőbb legyen a focink.
Davies ugynoke azt nyilatkozta, hogy mas csapatok nem nagyon tettek igazan lepest a kanadaiert, csak a Bayern. Ezt o nagyra ertekeli, emiatt mar nem feltetlenul akar valtani, mert megbecsulve erzi magat.

Mi amikor targyaltunk vele, nagyon jol is ment, elvileg imadta az otletet, hogy Spanyolorszagba koltozhet, raadasul egyszeruen megorult azert, hogy a Real erdeklodik iranta. Akkor volt a nyilt uzengetes az ugynoke es a Bayern kozott tobbek kozott. Davies nagyon hatarozott volt a valtas miatt, varta, hogy kiteljesedjen a sztori es legyen egy eloszerzodes, vagy barmi.

Ez nem tortent meg, sot, a kapcsolat is valamelyest elkezdett akadozni, talan ugy ereztek Madridban, hogy “kesz, ezt leboxoltuk, tetszik Daviesnek a projekt, akkor jon nyaron”. Viszont ez nem tetszett Daviesnek, mert nem halad elorebb a dolog egy szimpla targyalastol. Ezutan teltek a hetek es nem kommunikalt fele senki semmit a reszunkrol, igy elbizonytalanodott.

A Bayern emelt a fizetesi ajanlaton, tepertek erte, igy most inkabb a maradas fele hajlik.

*Nemet forrasokbol ez a kep allt ossze, ha jol ertelmeztem.

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. december 28., szombat 5:55

Nem tudom mit változtattunk az álláspontunkon Daviessel kapcsolatban, hogy már valószínűbb a maradása Münchenben. Pedig nálam ő még fontosabb lenne bal oldalra, mint Trent. Davies-Trent kombó nagyot tudna adni, hogy nézhetőbb legyen a focink.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. december 28., szombat 0:41

BREAKING: Trent Alexander-Arnold has now made a DECISION. He has chosen to join Real Madrid as a free agent.

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2024. december 27., péntek 22:06

Cr nem lesz még egy jó darabig ahogy Messi se.

Jó fizikumu, gyors dinamikus arcok lesznek, akiknél vagy technika vagy befejezés lesz, az is is már illúzió.

Beli hozza valamennyire a régi típusú, auram van a pályán sztár attitűdöt, nála az egészség meg a konstans teljesítmény a kérdés.
Nem illik.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2024. december 27., péntek 20:05

Azert ott az igazsaghoz az is hozzatartozik hogy az elso feleves cr sokkal inkabb volt szelso mint csatar.

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. december 27., péntek 20:02

Most ez nem ehhez tartozik, csak cr első évéről jutott eszembe.

Az a bizonyos 2009es ev. Nem elég hogy mi volt az a nyári all star igazolás orgia, de nekem megdöbbentő ezen kívül az akkori hibrid keret is. Basszus. Ilyen cr ékkel együtt tolta egy rvn, guti, robben trio. Mégha keveset is. De ez nekem mindig olyan, hogy ha belegondolok ra kell keresnem és nézni a videókat, hogy what..? Biztos? Tudom, hogy igen, de mégis lecsekkolom. Eszméletlen. Mi nevek együtt.
Pl a dortmund elleni bulimeccsen robben mit művelt.
Vagy guti passza karimnak.
Meg az oreg ruud. Ahogy egy kaka, meg cr tapsol neki real mezben, mikor búcsúzott. Hidegrazos nekem mindig 2009 :sziv:
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. december 27., péntek 19:41

RaúlCF írta:
kiserik írta:
Bocsi, de ezt nem tudom máshogy lereagálni: :lol: :lol: :lol:

Mbappe első félév: 13 gól, 3 gp
CR első félév: 13 gól, 2 gp

A különbség annyi, hogy míg Mbappe játszott ez idő alatt 23 meccset, addig CR annó 12-t. 12 meccs alatt lőtt anyit, mint Mbappe 23 meccs alatt. :fpalm:
Király. Akkor te is CR számokat vársz el tőle és persze, hogy ehhez nem ér fel. :lol: :lol: :lol:
Mennyi lenne az elvárt neked? :fpalm:
Nono, álljon már meg a nagyf@.zúak menete! Hoztál egy féligazságot, amivel kigúnyoltál embereket. Én mellé tettem a másik felét. Talán nem kellene ilyen alapon, magas lóról szagértőzni.

Nem várok Mbappétól számokat. Azt várom, hogy vagy megdögöljön a pályán, vagy rúgjon gólokat, mint ahogy a többi játékosunktól is várom. Az utóbbi meccsek alakulnak.

CR-rel egyelőre egy mondatban említeni is vicc kategória (már ha a teljesítményről van szó).
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. december 27., péntek 19:13

Mbappé nem volt készen kirángatni a csapatot a szarból és süllyedt el vele.
A világ egyik legjobbja a francia, csak itt terjedt el sokaknál, hogy elfelejtett focizni, mikor a futball legnagyobb színpadjain is bizonyított már.
Szarul indult, ebből a gödörből csapatként kell kijönni, de majd ha a következő hullámvölgyekben is inkább húzza majd lejjebb a csapatot, ahelyett hogy ő ráncigálná őket maga után majd el lehet kezdeni aggódni.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. december 27., péntek 19:09

kiserik írta:
RaúlCF írta:

Ami még érdekes CR első éve és Mbappé első éve itt jelenleg 13-13 gól. Nem tudom kedves szagértők és firkászok milyen elvárásokkal futottak neki az évnek de igazi gyöngyszemek. Milyen számokat kéne hoznia, hogy elégedettek legyenek...
Bocsi, de ezt nem tudom máshogy lereagálni: :lol: :lol: :lol:

Mbappe első félév: 13 gól, 3 gp
CR első félév: 13 gól, 2 gp

A különbség annyi, hogy míg Mbappe játszott ez idő alatt 23 meccset, addig CR annó 12-t. 12 meccs alatt lőtt anyit, mint Mbappe 23 meccs alatt. :fpalm:
Király. Akkor te is CR számokat vársz el tőle és persze, hogy ehhez nem ér fel. :lol: :lol: :lol:
Mennyi lenne az elvárt neked? :fpalm:

Vissza: