Divat
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Divat
azt mondjatok el mi a rettenet jo nektek a futasban, geciunalmas es alapbol egy szenvedes, sehol egy labda, vicc az egesz, tul van ertekelve

thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Szóval korábban azt írtad, hogy a túracipo szar futásra, és erre linkeled hogy már három pár turacipot elhasznaltal és most veszel jó eséllyel egy negyediket is._Bushido_ írta:Vettem már a Dechatlonban 4000-es futócipőt, a legolcsóbbat. De az futásra alkalmatlan, sz*rt se tartja a lábat. Utcai használatra okés, szellőzik ilyenkor nyáron, pont jó. Vettem picivel drágábbat is, 7 ezer volt asszem, dettó hasonló a tapasztalat. Nem terepfutásra alkalmas darab.nmate írta: Mennyit futsz te, hogy 100 euró feletti cipőket nevezed normálisnak?
Btw legolcsóbb futócipő a legjobb, nyújtás, erősítés, nyújtás ami kell, rakás bullshit futócipő feature-ök 90%-a csúcskategóriások alatt.
Nem futok én sokat, sőt, inkább keveset.
Jelenleg ilyenem van, már a 3.at nyúzom. de most látom, épp lehet még venni ilyet, lehet az lesz, veszek egy negyediket is
messze van a legközelebbi bolt is.csababarca írta: Bemész a spuriba, bevizsgálják a lábad, aztán ahhoz tudsz venni, ami tetszik.
Kinek mi válik be. Nekem pl az asics-ok jók futáshoz, mindig ki lehet fogni akciósan 15-20 körül már jobbat, decathlonban is.
Asicsot vettem kettőt korábban, 1et pár nap múlva visszavittem, nem jött be (terepen nem használtam, csak elvittem tesztelni egy bevásárlóközpontba - fura szokásom, de eddig bejött), másikat pedig szintén utcai cipőnek használom néha, kinézetre tetszik, de nem futásra termett.
Egyébként meg van futócipőd, utcára, nem futasra. Meg amúgy sem futsz sokat, sőt keveset.
Kegyetlen vagy.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Spoiler veszély: a kecsua cipőkből van futó és túra cipő is. Mivel te a futást kérdezted így értelemszerűen én arra gondoltam._Bushido_ írta:De ezek a kecsua cipők viszont nehezek, mondván túracipők - nem? a futócipők lényege pedig épp az ellenkező. Könnyed, könnyebben "felemelhető" darab.Tjacks írta:
Sima Decathlon kecsua() , világból is kifutottam vele, hosszútávú túrázásnál (70km+) is bevált. Tiniként még hajtottam a márkás cipőket, de ugyanannyit értek mint a többi, akkor meg csak kidobott pénz.
Régen sokat futottam amatőr szinten egész jó időeredményekkel félmaratonokat,maratonokat (2

Ugyanez igaz edzésekre is, vannak félmaratoni/ maratoni edzés tervek a neten kezdőknek/haladóknak. Hát meghalnék ha úgy kéne felkészülnöm. Mindig magam "írtam" az edzéstervet, tudtam hogy verseny előtt mikor kell a legjobb formát időzíteni. És volt úgy hogy még ez sem volt elég hogy javítsak az időmön, mert aznap nem úgy voltam "összerakva".
De ez már nagyon off.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
https://www.mozgasvilag.hu/futas/hirek/ ... -cipoteszt
10-14 km távok, aszfalt, mezőföld, futópálya.
2000 km fölött jóval van benne, a talpán a sarok részénél elkopott már eléggé, mint amikor a futómű el van tekeredve, és eszi a gumit a kocsi, de még bőven fogom használni, amíg ki nem lépek belőle.
Azt hiszem ősszel lesz 3. éve, hogy megvettem, de csak valamikor újév után vettem használatba először.
Nem találtam a Decathlon oldalán, 20 ezer körül volt az ára, tökéletesen szolgál.
10-14 km távok, aszfalt, mezőföld, futópálya.
2000 km fölött jóval van benne, a talpán a sarok részénél elkopott már eléggé, mint amikor a futómű el van tekeredve, és eszi a gumit a kocsi, de még bőven fogom használni, amíg ki nem lépek belőle.

Azt hiszem ősszel lesz 3. éve, hogy megvettem, de csak valamikor újév után vettem használatba először.
Nem találtam a Decathlon oldalán, 20 ezer körül volt az ára, tökéletesen szolgál.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
ezért írtam, hogy ez egyénfüggő a legtöbb esetben._Bushido_ írta:
messze van a legközelebbi bolt is.
Asicsot vettem kettőt korábban, 1et pár nap múlva visszavittem, nem jött be (terepen nem használtam, csak elvittem tesztelni egy bevásárlóközpontba - fura szokásom, de eddig bejött), másikat pedig szintén utcai cipőnek használom néha, kinézetre tetszik, de nem futásra termett.
nekem csak az asics-ban nem fájdul meg a lábam, próbáltam niket, adidast, nekem azok nem váltak be.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Vettem már a Dechatlonban 4000-es futócipőt, a legolcsóbbat. De az futásra alkalmatlan, sz*rt se tartja a lábat. Utcai használatra okés, szellőzik ilyenkor nyáron, pont jó. Vettem picivel drágábbat is, 7 ezer volt asszem, dettó hasonló a tapasztalat. Nem terepfutásra alkalmas darab.nmate írta: Mennyit futsz te, hogy 100 euró feletti cipőket nevezed normálisnak?
Btw legolcsóbb futócipő a legjobb, nyújtás, erősítés, nyújtás ami kell, rakás bullshit futócipő feature-ök 90%-a csúcskategóriások alatt.
Nem futok én sokat, sőt, inkább keveset.
Jelenleg ilyenem van, már a 3.at nyúzom. de most látom, épp lehet még venni ilyet, lehet az lesz, veszek egy negyediket is

messze van a legközelebbi bolt is.csababarca írta: Bemész a spuriba, bevizsgálják a lábad, aztán ahhoz tudsz venni, ami tetszik.
Kinek mi válik be. Nekem pl az asics-ok jók futáshoz, mindig ki lehet fogni akciósan 15-20 körül már jobbat, decathlonban is.
Asicsot vettem kettőt korábban, 1et pár nap múlva visszavittem, nem jött be (terepen nem használtam, csak elvittem tesztelni egy bevásárlóközpontba - fura szokásom, de eddig bejött

- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Bemész a spuriba, bevizsgálják a lábad, aztán ahhoz tudsz venni, ami tetszik.
Kinek mi válik be.
Nekem pl az asics-ok jók futáshoz, mindig ki lehet fogni akciósan 15-20 körül már jobbat, decathlonban is.
Kinek mi válik be.
Nekem pl az asics-ok jók futáshoz, mindig ki lehet fogni akciósan 15-20 körül már jobbat, decathlonban is.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Mennyit futsz te, hogy 100 euró feletti cipőket nevezed normálisnak?
- _Bushido_
- Kapcsolat:
De ezek a kecsua cipők viszont nehezek, mondván túracipők - nem? a futócipők lényege pedig épp az ellenkező. Könnyed, könnyebben "felemelhető" darab.Tjacks írta:Sima Decathlon kecsua(_Bushido_ írta: Futócipőt ki merre szokott venni mostanában?
Deichmann és egyéb "átlagos" cipőboltok OFF. Hervisben néztem, de ami érdekelne, az 20, de inkább 30 ezer felett van - általában bőven a felett. Régebben, 5-6-7 éve vettem párat Aldi-Lidl párosban is, de ezekben a boltokban már lényegesen gagyibb a kínálat, mint anno volt. Dechatlonban vettem a jelenlegi és az előző kettőt is (egy típus). De ezt már nem kapni, a többi nem jön be (próbáltam). Pár hete Ausztriában néztem, szintén 100 euro felett vannak az értelmesebb cipők, de voltak 160 euroért is, háát az krva felejtős.
További kérdés, hogy focicsapatok mezeit neten hol érdemes venni idehaza?) , világból is kifutottam vele, hosszútávú túrázásnál (70km+) is bevált. Tiniként még hajtottam a márkás cipőket, de ugyanannyit értek mint a többi, akkor meg csak kidobott pénz.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Sima Decathlon kecsua(_Bushido_ írta: Futócipőt ki merre szokott venni mostanában?
Deichmann és egyéb "átlagos" cipőboltok OFF. Hervisben néztem, de ami érdekelne, az 20, de inkább 30 ezer felett van - általában bőven a felett. Régebben, 5-6-7 éve vettem párat Aldi-Lidl párosban is, de ezekben a boltokban már lényegesen gagyibb a kínálat, mint anno volt. Dechatlonban vettem a jelenlegi és az előző kettőt is (egy típus). De ezt már nem kapni, a többi nem jön be (próbáltam). Pár hete Ausztriában néztem, szintén 100 euro felett vannak az értelmesebb cipők, de voltak 160 euroért is, háát az krva felejtős.
További kérdés, hogy focicsapatok mezeit neten hol érdemes venni idehaza?

- _Bushido_
- Kapcsolat:
Futócipőt ki merre szokott venni mostanában?
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Beleszerkesztettem a hozzászólásba, lemaradt a linkek előtt a https://, ezért relatív URL-ként vette a rendszer mint kvázi fórumon belüli hivatkozás.
Most már a helyes linkek vannak ott. Már csak az okozhat gondot, ha valamelyik site nem HTTPS, akkor majd visít a böngésző

Most már a helyes linkek vannak ott. Már csak az okozhat gondot, ha valamelyik site nem HTTPS, akkor majd visít a böngésző

Valóban, vmi a madridommal lehet akkor, mert privátban is ugyanez volt a linkekkel.Marci77 írta: De mit cseszhettem el a linkeknél? Máskor is így linkelek. Ha idézitek látszik,hogy jónak kéne lennie.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Az összes legit. Ezeknél szokott lenni drop is, ahonnan retailbe beszerezhtesz magas reselles cipőket is...ha szerencséd van.hehetheoriginal írta: ja látom, de hallod ezek az oldalak mind fake cuccok, nem?![]()
De mit cseszhettem el a linkeknél? Máskor is így linkelek. Ha idézitek látszik,hogy jónak kéne lennie.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- hehetheoriginal
Igen, vhogy odakerült a madridom.hu mindegyik link elé.hehetheoriginal írta:egyik link se műxik

- hehetheoriginal
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Tudom hogy van vám,de ugyanarról a helyről pl egy haveromnak nem volt,és mások is már úszták meg,igazából nem értem hogy. Inkább bosszúság,kár hogy nem volt szerencsém, alapban számítottam rá.Halfkey írta: Persze hogy fizetni kellett, miért ne lenne Angliából vám?
Ha hehe cipője USAbol jött,annál is meglep.
Jó akkor majd te legyél miatta figyelmeztetvehehetheoriginal írta: who cares?![]()

Akkor pár oldal:
1(nekik van BPn is boltjuk,alapban cseh asszem)
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
Értem,túl régóta vagyunk ittSierra írta: A warez oldalak voltak anno tiltottak, de annak már több mint 10 éve.![]()

Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
A warez oldalak voltak anno tiltottak, de annak már több mint 10 éve.Marci77 írta:Há nem tiltott? Vagy régen volt az?