Mozi, filmek
- ikarus93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Mozi, filmek
Nincsen primeom, valami kalóz oldal ahol lehet nézni egyből?
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
amazon prime, legalábbis én ott látom csak.ikarus93 írta: Valaki tudja, hogy a LOTR bővitett trilogiát hol tudom megnézni angolul anélkül hogy le torrentezném?
(A simát már megtaláltam több helyen de nekem a bővitett verziora fáj a fogam)
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- ikarus93
Valaki tudja, hogy a LOTR bővitett trilogiát hol tudom megnézni angolul anélkül hogy le torrentezném?
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ünnepi filmezés - nekem ez maratonnak számít, Remynek egy szimpla szombat
Zöld szoba - idegesítő, nem igazán tetszett.
Életeken át - vannak hibái, de jó kis film. Jolie milyen kurva szép volt akkor
Testvérek - ugyanaz mondható el, mint az Életeken át-ról és Natalie sem volt rossz
A legnagyobb showman - feleségem átbaszott, hogy milyen jó film. Hááát, az a szerencse, hogy nagyon bírom Jackmant.
Breaking Bad - újrázás folyamatban, második évad felénél járok, jobban tetszik, mint kb. 10 évvel ezelőtt.

Zöld szoba - idegesítő, nem igazán tetszett.
Életeken át - vannak hibái, de jó kis film. Jolie milyen kurva szép volt akkor

Testvérek - ugyanaz mondható el, mint az Életeken át-ról és Natalie sem volt rossz

A legnagyobb showman - feleségem átbaszott, hogy milyen jó film. Hááát, az a szerencse, hogy nagyon bírom Jackmant.
Breaking Bad - újrázás folyamatban, második évad felénél járok, jobban tetszik, mint kb. 10 évvel ezelőtt.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
POLGÁRHÁBORÚ: Rendben volt ez. Valószínűleg sokan nem gondolunk bele komolyabban abba, hogy milyen lehet a haditudósítók/fotóriporterek munkája, mennyi szart kell kibírniuk, látniuk, TÚLÉLNIÜK! Garland ezt ügyesen bemutatta egy relatíve könnyen fogyasztható film keretén belül. Hatásos, olykor kifejezetten feszültséggel teli.
Kirsten Dunst elég jó volt a sokat látott fotós szerepében.
Kirsten Dunst elég jó volt a sokat látott fotós szerepében.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Vaskarom
Az idei év utolsó filmje. De mégis talán az egyik legjobb. Még a hatása alatt vagyok. Zac Efrontól ez erős... Nagyon erős volt.
Az idei év utolsó filmje. De mégis talán az egyik legjobb. Még a hatása alatt vagyok. Zac Efrontól ez erős... Nagyon erős volt.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- h3x0r
Ha csak bemasoltad volna a 10 cimet, akkor is kapnad a minuszokat, mert nem a te sajat listad, de vegulis.. temainditokent akar mukodhet is. De igy szerintem hany ember fogja vegignezni a 15 perces random watchmojo videot?_Bushido_ írta: top10 best movies of 2024
Dűnét gondoltam, hogy a listán lesz. Elsőn se hámoztam még át magam, rettentő lassú és vontatott, talán majd 1x. 10est nem tudom mit keres a listában, de a média által jól fel van kapva, még LEGO szetteket is kapott, úgyhogy megy a marketing ezerrel. Wild Robot és Challengers tervben van, tőbbi nem érdekel. Listán kívül van még valami értelmes film az idei évből, amit érdemes lenne megnézni? Nekem p Mad MAx Furiosa tetszett, listába tettem volna. a Fury Roadot utána néztem, frissen, az is jó volt. Jövőre majd pótlom az eredeti trilógiát is.![]()
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Carrey maga mondta, hogy befejezte, viszavonul. De azt is mondta, hogy túl sokat költött a Sonic 2 óta és kelett a pénz. Szemmel jól látható összeget ajánlottak neki a 3. filmért, így elvállalta.ferni írta: Sonic amúgy adta, voltak nagyon epic jelenetek, ahol bizsergett![]()
Nem kell tőle nagy csodát várni, de egynek jó volt.
Jim Carreyt túltolták most, előzőekben jobban meg volt találva az egyensúly a viceskedésben.
Worst 10 movies of 2024
Többről nem is hallottam, de sok esetben igaz az is, hogy nem kéne mindent remakelni, rebootolni, spinoffolni mert az legtöbb esetben hatalmas bukás lesz. Argylle, Joker, Crow is. Borderlands esetében sajnos videójátékokat sokszor gagyi módon tudnak csak adaptálni, így megy a süllyesztőbe. Kár, mert rengeteg jó világ, story lenne azokból is, de nem képesek jól megfilmesíteni őket. Madame web top1, simán, rettentő gagyi volt.
top10 best movies of 2024
Dűnét gondoltam, hogy a listán lesz. Elsőn se hámoztam még át magam, rettentő lassú és vontatott, talán majd 1x. 10est nem tudom mit keres a listában, de a média által jól fel van kapva, még LEGO szetteket is kapott, úgyhogy megy a marketing ezerrel. Wild Robot és Challengers tervben van, tőbbi nem érdekel. Listán kívül van még valami értelmes film az idei évből, amit érdemes lenne megnézni? Nekem p Mad MAx Furiosa tetszett, listába tettem volna. a Fury Roadot utána néztem, frissen, az is jó volt. Jövőre majd pótlom az eredeti trilógiát is.

Sonic amúgy adta, voltak nagyon epic jelenetek, ahol bizsergett
Jim Carreyt túltolták most, előzőekben jobban meg volt találva az egyensúly a viceskedésben.

- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Három óriásplakát Ebbing határában (2017)
https://youtu.be/jgGDXKWhmSo?si=EusyoMFyBSrKZq6i
“ Ez a fekete humorú, Oscar-díjas dráma az 50-es évei elején járó Mildred Hayes történetét meséli el. A nő háborút folytat a helyi rendőrség ellen, mert úgy véli, semmit sem tesznek annak érdekében, hogy megtalálják lánya gyilkosát.”
5 perce kapcsoltuk ki, nekunk nagyon tetszett.
Parbeszedek zsenialisak, vannak benne csavarok, nagyon jo volt a casting. Ha valaki unatkozik, vagy nem tudja mit nezne, ezt a filmet merem ajanlani.
https://youtu.be/jgGDXKWhmSo?si=EusyoMFyBSrKZq6i
“ Ez a fekete humorú, Oscar-díjas dráma az 50-es évei elején járó Mildred Hayes történetét meséli el. A nő háborút folytat a helyi rendőrség ellen, mert úgy véli, semmit sem tesznek annak érdekében, hogy megtalálják lánya gyilkosát.”
5 perce kapcsoltuk ki, nekunk nagyon tetszett.
Parbeszedek zsenialisak, vannak benne csavarok, nagyon jo volt a casting. Ha valaki unatkozik, vagy nem tudja mit nezne, ezt a filmet merem ajanlani.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tökéletes.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
10/10. Zseni casting.P. Krisz írta: Egy régi pletyka hivatalos lett.
Momoa lesz Lobo.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- P. Krisz
Egy régi pletyka hivatalos lett.
Momoa lesz Lobo.
Momoa lesz Lobo.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- Remy
- Kapcsolat:
Ugye az elején, mikor a rendőrség kérdezgeti Tonyt, szóba kerül Jimmy Carter is. Az öreg épp most hunyt el 100 évesen.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Többször nézhetős, nagy kedvenc.
Amin megmosolyogtam mikor észrevettem hogy benne van Hector Salamanca(Mark Margolis) és Don Eladio(Steve Bauer) a Breaking Badből
Míriam Colón ő pedig Tony édesanyja a Sebhelyesarcuba, a BB-be pedig Hector nagyanyja és Tucuék dédanyja, kicsi a világ
Amin megmosolyogtam mikor észrevettem hogy benne van Hector Salamanca(Mark Margolis) és Don Eladio(Steve Bauer) a Breaking Badből

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Meglepő hogy erre repkednek a plusszokFaust írta: Nezel te rendes filmeket is neha.

Egyik legnagyobb film ever. Számomra hibátlan.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nezel te rendes filmeket is neha.
- Remy
- Kapcsolat:
A SEBHELYESARCÚ: Számomra 'A' gengsztermozi. A film, ami nélkül nem lett volna GTA: Vice City, a film, ami annyira tömény 80-as évek, hogy ha csak ez az egy film létezne abból az évtizedből, akkor is felejthetetlenné vált volna az az időszak.
Nyers, erőszakos, drámai, véres és veszettül stílusos felemelkedés és bukástörténet, megfűszerezve kapitalizmuskritikával és az amerikai álom hamis illúziójával. Mindezt egy olyan Al Pacinóval, aki nem csak a zsáner, de úgy en bloc az egész filmtörténelem EGYIK legerősebb alakítását rakta le az asztalra.
De Palma nagyot rendezett, Giorgio Moroder erőteljes dallamai zseniálisan illeszkedtek a film stílusába, az összkép pedig a betétdalokkal kiegészülve (Push It to the Limit) egy olyan végeredményet szült, ami a kultklasszikus mozik között is a legfelső polcon helyezkedik el.
Csak és kizárólag szuperlatívuszokban lehet beszélni róla...
Nyers, erőszakos, drámai, véres és veszettül stílusos felemelkedés és bukástörténet, megfűszerezve kapitalizmuskritikával és az amerikai álom hamis illúziójával. Mindezt egy olyan Al Pacinóval, aki nem csak a zsáner, de úgy en bloc az egész filmtörténelem EGYIK legerősebb alakítását rakta le az asztalra.
De Palma nagyot rendezett, Giorgio Moroder erőteljes dallamai zseniálisan illeszkedtek a film stílusába, az összkép pedig a betétdalokkal kiegészülve (Push It to the Limit) egy olyan végeredményet szült, ami a kultklasszikus mozik között is a legfelső polcon helyezkedik el.
Csak és kizárólag szuperlatívuszokban lehet beszélni róla...

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Az a milliárdos profit amit termelt a film, meg azna sok ember akit ez megmozgatott, biztos egyetért itt mindenkivel

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nekem sem tetszett.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nekem sem tetszett.
En csak nevetni szerettem volna par percet, mert anno az 1-2. reszen sikerult, annak ellenere, hogy engem nem erdekel a kepregenyfilmesdi es a mcu. Hat itt egy pillanatra sem nevettem, mert csak seggek voltak, meg tokonszurasok, vagy vmi eroltetett utalas vmelyik szereplo felesegenek ak utyajanak a volt szeretojere. De nem baj, megtanultam a lecket a kovetkezot nem nezem meg es pont. Ettol fuggetlenul szerintem is rossz lett, ha mar igy alakult, hogy megneztem.Halfkey írta: Egyetértek Remyvel.
Sokszor kicsit olyan a fórum film hozzáállása, mintha bemennék a Mekibe és azon lamentálnék miért nincs kacsamáj terrin és kaviár. Ha ezt akarok, miért ide jöttem? 2 Deadpool film meg 100 más Reynolds tucatfilm után ne lepődjünk már meg hogy mi lesz benne. Ha ez tetszik valakinek, nézze, ha nem, akkor meg ne.