ha nem te voltál akkor neharagudj
Amugy szar ez.
Nem rajtad röhögök
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. március 29., szerda 18:32
ha nem te voltál akkor neharagudj
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. március 29., szerda 18:30
itt le tudod csekkolni hogy próbálnak-e belépegetni a steamedbe:wZoLee7 írta:nem tudom, ezer éve nem néztem, 50 eu alatt valszeg, itt inkább most az a kérdés hogy ez a jövőben is így lesz. Lehet veszek pár centes szart és meglátom viszi e automatikusanzsuninnyo írta: Az kemeny baszki, sajnalom. Remelem azert nem nagy a kar.
és nyilván Remy ha nem te voltál akkor neharagudj
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. március 29., szerda 18:29
Biztos Remy rászorul a skinjeidre, engedd már el a témát, semmi köze nincs hozzá.wZoLee7 írta:
csak kattintottam a linkre nem léptem be sehová, nem adtam meg sehol semmilyen jelszavam, egyből be is zártam a linket, pár perccel később láttam a trade offert amit vissza is vontam nyilván, most meg nézem h ma kaptam még egyet értesítés nélkül amit el is fogadtak...és nincs rá magyarázatom. Persze meg miután írtam neki egyből törölt a friend listről és csak engem, nice véletlenek. Magamra vagyok leginkább mérges nyilván, azt a részt nem is vitatom, de kicsit sok a furcsa véletlen
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. március 29., szerda 18:28
nem tudom, ezer éve nem néztem, 50 eu alatt valszeg, itt inkább most az a kérdés hogy ez a jövőben is így lesz. Lehet veszek pár centes szart és meglátom viszi e automatikusanzsuninnyo írta: Az kemeny baszki, sajnalom. Remelem azert nem nagy a kar.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. március 29., szerda 18:28
HozzászólásSzerző: filatáska » 2023. március 29., szerda 18:27
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. március 29., szerda 18:26
csak kattintottam a linkre nem léptem be sehová, nem adtam meg sehol semmilyen jelszavam, egyből be is zártam a linket, pár perccel később láttam a trade offert amit vissza is vontam nyilván, most meg nézem h ma kaptam még egyet értesítés nélkül amit el is fogadtak...és nincs rá magyarázatom. Persze meg miután írtam neki egyből törölt a friend listről és csak engem, nice véletlenek. Magamra vagyok leginkább mérges nyilván, azt a részt nem is vitatom, de kicsit sok a furcsa véletlenferni írta: Bejelentkeztél egy weboldalon a steam accountoddal szavazni egy csapatra?
Vagy szimplán rákattintottál a linkre és azzal már el is lopták a fiókadataidat?
Kétlem, hogy Remy bármit is észrevett volna ebből, te voltál a hülye, kár bárkire is mérgesnek lenned.
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. március 29., szerda 18:23
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. március 29., szerda 18:22
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. március 29., szerda 18:21
Kétlem, hogy Remy bármit is észrevett volna ebből, te voltál a hülye, kár bárkire is mérgesnek lenned.Ellopják az accountod és pár felületen nem szólsz senkinek hogy figyeljen? Na mind...ezzel így jártam, tanuló pénz
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. március 29., szerda 18:19
és ezen szerinted mi segít? full új account? cseréltem jelszavat, de ha erről sem kaptam értesítést a steam guardban akkor mi ment meg?gutihaz14 írta: nem tudom de ez most elég profira sikeredett mert tényleg nem kapsz értesítést hogy beléptek és a tradek is egyből átmennek elvileg.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. március 29., szerda 18:13
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. március 29., szerda 18:09
az a baj hogy egyik ismerősöm sem tűnt el és senkinek nem írtak a nevemben. Az első próbálkozást nyilván offoltam, és nem értem hogy lehetséges másikat indítani pass csere és steam guard mellett. Teljesen érthetetlen számomra. Megnéztem mindenkit a friend listemen és mindenki ott is van...gutihaz14 írta:az a rossz hírem hogy valszeg a te accodról is írogattak a te ismerőseidnek, tehát a te ismerőseidet ugyanúgy behúzhatták. remy is így járhatott szerintem.wZoLee7 írta: Ellopják az accountod és pár felületen nem szólsz senkinek hogy figyeljen? Na mind...ezzel így jártam, tanuló pénz
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. március 29., szerda 18:04
az a rossz hírem hogy valszeg a te accodról is írogattak a te ismerőseidnek, tehát a te ismerőseidet ugyanúgy behúzhatták. remy is így járhatott szerintem.wZoLee7 írta: Ellopják az accountod és pár felületen nem szólsz senkinek hogy figyeljen? Na mind...ezzel így jártam, tanuló pénz
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. március 29., szerda 17:54
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. március 29., szerda 17:44
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. március 29., szerda 17:39
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2022. december 28., szerda 15:22
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. december 16., péntek 20:32
HozzászólásSzerző: dortev » 2022. november 19., szombat 0:58
Szerintem pont hogy irgalmatlanul sok jó játék jelenik meg, konkrétan ki sem látok a backlogomból. Egyszerűen el kell engedni az Activision és a Ubisoft féléket. Ha már shooterekről van szó, akkor például a nem egészen két hónapja megjelent Prodeusban olyan őserő lakozik, ami simán zsebrevágja az elmúlt 20 év FPS termésének nagy részét.Remy írta: Ezt a retek szart. Imádom, hogy bármilyen új játék kijön, fix hulladék.![]()
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem