Döntetlennél mi lenne amúgy? Nem igen értem mi történt a Castellon-Depor meccsen

3-3 lett összesítésben, jött a hosszabbítás, lett 1-1 gól és vége lett?

HozzászólásSzerző: ferni » 2023. június 11., vasárnap 21:51
HozzászólásSzerző: KovaLlos » 2023. június 11., vasárnap 21:42
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. június 11., vasárnap 21:40
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2023. június 11., vasárnap 21:39
Iker Bravo góljával már 4-4 összesítésbenToniKroos írta:https://www.youtube.com/watch?v=0pXmnvptzUkkrisz24 írta: Valahol nem lehet nézni amúgy?
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2023. június 11., vasárnap 20:31
https://www.youtube.com/watch?v=0pXmnvptzUkkrisz24 írta: Valahol nem lehet nézni amúgy?
HozzászólásSzerző: krisz24 » 2023. június 11., vasárnap 20:27
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. június 11., vasárnap 17:14
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2023. június 5., hétfő 20:45
Amúgy, ha jól láttam, eléggé csalóka a kép, amikora Barcánál a kezdő nagy része nem saját nevelés - máshonnan igazolták őket. A castillánál az uru Alvaro jött a Gironából és egy másik a Mallorcából. Ráadásul a barca kezdője sokkal idősebb - van 25 és 23 éves játékosuk is.realistahuni írta: Lehet röhögni a barcát de tegnap is az első 20 percben focizott a castilla, utána csak a labdakeresés ment.
Raul is lehet elgondolkodhatna hogy minek kell 5 védős felállás ha úgyis átjáróház az egész.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. június 4., vasárnap 11:13
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2023. június 4., vasárnap 8:34
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. június 3., szombat 23:11
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. június 3., szombat 22:57
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. június 3., szombat 21:52
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2023. június 3., szombat 21:21
Redditen olvastam hogy érdekes szitu lesz abban az esetben ha a Valladolid nyer holnap és a Celta nem nyer otthon a barca ellen. Ebben az esetben a Celta kiesik és a Celta B nem juthat fel. Azaz marad az Eldense vagy automatikus feljutás a kis clasico tovabbjutójánál.Babinho írta: Nico Paz góljával vezetünk is az osztályozó első meccsén.
Hogyan zajlik az osztályozó, hány ellenfelet kell legyűrni?
Jól látom hogy a barca után csak egyet, aki jelen pillanatban a celta b?
HozzászólásSzerző: Babinho » 2023. június 3., szombat 21:16
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2023. június 3., szombat 21:06
HozzászólásSzerző: untouchable » 2023. június 2., péntek 20:41
Szerintem, mert ők is tehetségesnek tartják, viszont ezen kívül sokminden tényleg nem szól mellette.Pad'em írta: Pár napos hír vele kapcsolatban, hogy a Lazio meg az Atalanta vinné kölcsönbe. Ahogy nézem a perceit meg hogy mit hozott a Gironában nem értem miért akarhatják, szinte tuti hogy ő is kidobott pénz volt.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. június 2., péntek 20:34
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2023. június 2., péntek 20:32
Szerintem az o eseteben a dortmundi 2 ev kolcson oriasi hiba. Akkoriban probaltam kovetni, de tobbnyire vagy a padon ult, vagy csak perceket kapott. Ebben a korban egy ilyen kultursokk es ennyire keves jatekido csunyan megtorheti es meg is torte a fejlodeset. Az idei szezonban nem lattam, de sokat volt serult es nem is jatszott sokat a Gironaban. A kovi szezon kulcsfontossagu lehet a karrierjeben, kell neki talalni egy megfelelo csapatot, ahol tud eleget jatszani es akkor elvalik, hogy lesz-e belole valami.untouchable írta: Reinierrel is jó lenne kezdeni valamit, mert nem volt olcsó és amikor érkezett, akkor nézegettem róla hosszabb videókat, ahol én konkrétan a legtehetségesebbnek tartottam a Reinier, Rodry, Vini trióból. Nem tudom mi mehetett ennyire félre nála, mert én akkoriban azt láttam, hogy jó felépítésű, gyors, technikás és érett játékos, egyedül a posztja volt kérdéses számomra, mert James és Isco féle poszton játszott akkoriban, ami már akkor sem létezett, amikor ők itt játszottak.
Tud valaki róla valamit, mi a gond vele és mi a terv vele kapcsolatban?
HozzászólásSzerző: untouchable » 2023. június 2., péntek 20:11
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem