Ángel di María - 22
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Ángel di María - 22
James árán már egyszerűen fölösleges szerintem vitázni, sehol nem ér ennyit a srác, Bale se ért ennyit Perez papa szerelmes lett belé és minden áron idehozza, ismerjük... Akkor lenne problémám ezzel a 80 millás Hámesszel ,ha lenne olyan csapat rész ami nincs megoldva(mint mondjuk a Barcánál Suarez esetében), szerintem most mindenhol atomok vagyunk, ha jönne egy plusz Pogba az meg csak hab lenne a tortán.
James nem létszükség, de van potenciál a srácban, az ára nevetséges de semmit nem tehetünk ellene, Perez tudja mekkora a pénztárca mennyire is éri meg ez az egész, sokat szidtam régen de most bízok benne.A csapat stabil, anyagilag is és minőségben is (de cáfoljatok rám ha tévedek és valami hatalmas adóságban úszik a klub).
Di Maria meg menni akar, az ilyenek sosem jók ha maradnak, ha nem játszik sír, ha játszik és jól akkor fizetés emelést akar stb... Nekem is hiányozni fog , nagyon nagy részt vállalt a tavalyi szezonból, de erőn felül teljesített egy idegen poszton, mennyi az esély rá ,hogy szerződéssel a zsebében még egy ilyen embertelen szezont le tud hozni ?
James nem létszükség, de van potenciál a srácban, az ára nevetséges de semmit nem tehetünk ellene, Perez tudja mekkora a pénztárca mennyire is éri meg ez az egész, sokat szidtam régen de most bízok benne.A csapat stabil, anyagilag is és minőségben is (de cáfoljatok rám ha tévedek és valami hatalmas adóságban úszik a klub).
Di Maria meg menni akar, az ilyenek sosem jók ha maradnak, ha nem játszik sír, ha játszik és jól akkor fizetés emelést akar stb... Nekem is hiányozni fog , nagyon nagy részt vállalt a tavalyi szezonból, de erőn felül teljesített egy idegen poszton, mennyi az esély rá ,hogy szerződéssel a zsebében még egy ilyen embertelen szezont le tud hozni ?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
De, ezt nagyjából tudni lehet, hogy miért menne el.és dm meg miért el.
Nem mindegy, hogy 3,5 millió vagy 8 millió az éves fizud, és ha nem vagy Messi vagy Céronaldo, akkor bizony fenyegetőzhetsz, el leszel adva a vérbe.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Csak az a baj, hogy én még pletyka szinten sem látom nagyon felmerülni ezt a két nevet...ami nyilván nem jelent semmit, de azért annyit lehet sejteni, hogy nem zörög a haraszt ha ...MyStiQ írta:Nem látnám értelmetlennek James leigazolását, ahogyan abban sem vagyok biztos, hogy nem hozzuk el Pogbát vagy Vidalt...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha leegyszerűsíted, akkor itt ugyanez a gond.wZoLee7 írta:mert kell évente egy értelmetlennek látszó igazolás...Bale leigazolását sem tartottam logikusnak, most ezt sem...bár más Bale helyzete, mert ott Özil távozott, és hát az ő hozzáállása már eléggé szörnyű volt
Özilt a pénz motiválta, meg az ügynöke, nem a Real Madrid. Jött Bale, aki él-hal a Realért.
Di Maríáról ugyanaz mondható el, mint Özilről, kiegészítve annyival. hogy sokkal többet köszönhetünk neki, mint Özilnek. James elvileg már zacskóban madridista volt, meglátjuk.
Én nem vagyok James mellett, de ellene sem. Pláne úgy, hogy nem láttam sok meccsen játszani.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nem látnám értelmetlennek James leigazolását, ahogyan abban sem vagyok biztos, hogy nem hozzuk el Pogbát vagy Vidalt...
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
mert kell évente egy értelmetlennek látszó igazolás...Bale leigazolását sem tartottam logikusnak, most ezt sem...bár más Bale helyzete, mert ott Özil távozott, és hát az ő hozzáállása már eléggé szörnyű volt
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ki mondta hogy nem jon Pogba?dannen írta:valószínűleg ebben is van valami sajnos.Realista24 írta:Dannen:
Persze hogy sántít. Nézd meg a vb előtti es alatti nyilatkozatokat, DMet es Jameset, majd nézd meg mi megy most. Aztán add hozza Mendest es megkapod a végeredményt.
Szegeny DM is olyan butus, hogy ugy rángatják, ahogy akarjak.
viszont okés, jó, engedjük el di mariat. de akkor mi a francért nem pogba?? ugyanannyi pénzből hozhatnánk, mint jamest, neki is van marketing értéke és még a posztján is játszatna. ezt is válaszolja már meg valaki

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Dannen:
Persze hogy sántít. Nézd meg a vb előtti es alatti nyilatkozatokat, DMet es Jameset, majd nézd meg mi megy most. Aztán add hozza Mendest es megkapod a végeredményt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Engem CR is aggaszt, DM rendesen melózott sokszor helyette is, James nem fog annyit.hunmadridista írta:Én úgy érzem, hogy Hamesz nem fogja tudni pótolni DM futómennyiségét, robotolását és szerintem Perezék majd pont ezt fogják tőle elvárni, hogy töltse be a Di Maria után hagyott űrt...csak félek tőle, hogy fel fog borulni a középpálya egyensúlya miatta...nem hiába akarja Carlo is maradásra bírni...nagyon remélem, hogy nem lesz ezután egy újabb Makelelé "effektus"...
DM távozását taktikailag siratnám, pláne ha James érkezne helyette/érte és nem Pogba, vagy esetleg Vidal. Nem mondom, hogy lerombolunk ezzel mindent, de lehet a megalománia legyőzi a racionalitást most.
Nem illik.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Én úgy érzem, hogy Hamesz nem fogja tudni pótolni DM futómennyiségét, robotolását és szerintem Perezék majd pont ezt fogják tőle elvárni, hogy töltse be a Di Maria után hagyott űrt...csak félek tőle, hogy fel fog borulni a középpálya egyensúlya miatta...nem hiába akarja Carlo is maradásra bírni...nagyon remélem, hogy nem lesz ezután egy újabb Makelelé "effektus"...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kb minden hír errol szol, de sebaj...BlancoMark írta:És honnan tudjátok hogy nem DM jelezte, hogy mindenféleképpen távozni akar? Nem kenném rá egyből Perezékre, ki tudja mi van a háttérben.Anyaka írta:James megvétele szerintem csak Perez megalomániájának része lenne, semmi több. A jelenlegi középpályában egyedül Xabi szorul cserére, azon kívül a többi rendben van. Bár stabilabb lehetne, mert egy bajnokság megnyeréséhez állandó jó teljesítmény kell.
Carlo semmi esetben nem válna meg tole, de szegeny ugy érzi nincs megbecsulve.
El is morzsoltam egy konnycseppet.
Kívül tágasabb.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- BlancoMark
És honnan tudjátok hogy nem DM jelezte, hogy mindenféleképpen távozni akar? Nem kenném rá egyből Perezékre, ki tudja mi van a háttérben.Anyaka írta:James megvétele szerintem csak Perez megalomániájának része lenne, semmi több. A jelenlegi középpályában egyedül Xabi szorul cserére, azon kívül a többi rendben van. Bár stabilabb lehetne, mert egy bajnokság megnyeréséhez állandó jó teljesítmény kell.
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
James megvétele szerintem csak Perez megalomániájának része lenne, semmi több. A jelenlegi középpályában egyedül Xabi szorul cserére, azon kívül a többi rendben van. Bár stabilabb lehetne, mert egy bajnokság megnyeréséhez állandó jó teljesítmény kell.
- ___Samy___
konkrétan én már leszarom, hogy a mourinho érában mit műveltde az előző 3 évet sem szabad elfelejteni.
az a lényeg, hogy a carlo féle szerkezetbe nagyon is passzol, és vastagon benne volt, hogy megnyertük a tizediket
nem értem miért kell megbontani egy olyan középpályát, ami úgy néz ki, hogy beválni látszik...végre
vagy 12 éve erre várunk, hogy legyen értelmes középpályánk, erre egyből két új emberrel képzelitek el a jövő idényt, ami több, mint valószínű, hogy borítja a kényes egyensúlyt
engem hidegen hagy, hogy kinek a marketingje a nagyobb, ki most az ügyeletes kiskedvenc
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
én imádtam idén angelt, hatalmasakat játszott, igazi motor volt a pálya közepén, de az előző 3 évet sem szabad elfelejteni. pár meccsen kívül nagyon gyenge volt, talán a barca ellen villogott, amikor már rájött mourinho, hogy csak szét kell őket futni.
nem vagyok benne biztos, hogy rosszul járunk, ha kicseréljük jamesre. a futómennyiségét bőven lehet kompenzálni azzal, hogy már nem kell xabi helyett is mozognia, hiszen van kroos, james is képes bőven hasonló váratlanokat előhúzni a zsebből. ráadásul a kolumbiai is olyan sokoldalú arcnak tűnik, mint mariska barátunk.
ha már mennie kell, remélem egy 70-est sikerül legombolni a népekről.
nem vagyok benne biztos, hogy rosszul járunk, ha kicseréljük jamesre. a futómennyiségét bőven lehet kompenzálni azzal, hogy már nem kell xabi helyett is mozognia, hiszen van kroos, james is képes bőven hasonló váratlanokat előhúzni a zsebből. ráadásul a kolumbiai is olyan sokoldalú arcnak tűnik, mint mariska barátunk.
ha már mennie kell, remélem egy 70-est sikerül legombolni a népekről.

- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Valaki avasson már be hogy mire fel megint ez a nagy Di María utálat? Mit nyilatkozott? Kinek? Mikor?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Akkor igazából ezek után nem is kérdés, hogy mit kell lépnie a klubnak. Di Maria menni akar? Köszi szépen EZT az évet, de akkor inkább jöjjön James.Csabi írta: James reklámértéke BIZTOS, hogy sokkal nagyobb mint DM-é. A VB most úgy megnyomta, hogy még itt sincs, de a spanyolok már most imádják. Egy kis gólkirályi cím, egy kis jó játék, egy kis pityergés kieséskor. Ez kell az embereknek. Megkapták, innentől kezdve menni fognak a mezek.
Ráadásul a 10-es mezt fogja kapni, aminek + értéke van. kép

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
James reklámértéke BIZTOS, hogy sokkal nagyobb mint DM-é. A VB most úgy megnyomta, hogy még itt sincs, de a spanyolok már most imádják. Egy kis gólkirályi cím, egy kis jó játék, egy kis pityergés kieséskor. Ez kell az embereknek. Megkapták, innentől kezdve menni fognak a mezek.Remy írta:HA (!) minden igaz azért James reklámértéke jóval jobb, mint Di Mariaé. Dél-Amerikában például imádják a tagot. Azért ez nem kevés plusz pénzt hozhat be a konyhára. Oké drágább, meg több pénzt is keresne, de több pénzt is tud visszahozni. legalábbis ELVILEG.
Az már más kérdés, hogy sportszakmailag mennyire éri meg leigazolni.
Rosszul is játszott ahogy megkapta annak idején a magasabb fizetést.
Nem kell ôt ennyire védeni,mert azért csúnya dolog amit csinál.
Én James mellett vagyok,mert nem olyan szar ô mint ahogy itt írják egyesek.Elôre meg nincs ember Iscon kívül jelenleg.
Ez normális szerintetek?

Nem kell ôt ennyire védeni,mert azért csúnya dolog amit csinál.
Én James mellett vagyok,mert nem olyan szar ô mint ahogy itt írják egyesek.Elôre meg nincs ember Iscon kívül jelenleg.
Ez normális szerintetek?
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
HA (!) minden igaz azért James reklámértéke jóval jobb, mint Di Mariaé. Dél-Amerikában például imádják a tagot. Azért ez nem kevés plusz pénzt hozhat be a konyhára. Oké drágább, meg több pénzt is keresne, de több pénzt is tud visszahozni. legalábbis ELVILEG.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots