HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2021. január 20., szerda 9:53
Akkor idénre Valverdének is hirtelen derogál a munka? Nem bújok edzésvideókat, a lényegi részbe meg bele sem láthatnánk ha akarnánk sem, de akármikor pályára kerül, felszántja keresztbe-hosszába. Biztosan nem rossz a hozzáállása, sőt. Mégis el lett felejtve Ő is. Persze, volt sérülése, de újra felépíteni nem így lehet valakit.
Militao esélyt sem kapott. Képességekre pedig nagyon jó alapanyag (persze ez szubjektív vélemény). Tud jobb oldali védőt is játszani, de a világtalan LV van erőltetve ott is.
Requilón sincs itt mert jogosan játszani akart, pedig szerintem Mendy sem egy akkora műsor. Hajt, lelkes, gyors, védekezésben jobb, mint a többi, de suta. Marceloról meg nem idén derült ki, hogy már nem szint. Pont jól kiegészítené egymást a spanyol és Mendy. És én nem vagyok szentimentális a legendák kapcsán. Becsüljük meg őket, de fogadják el, ha már a teljesítmény nem Real-kompatibilis.
Kovacic meg Llorrente, akiknek a távozásával nincs nagy bajom, pont akkor voltak itt, amikor a világ legjobbjai voltak a posztjukon, van ilyen. Annál meg tehetségesebbek, hogy évekig padozzanak. Utóbbi esetében mondjuk Isco helyett bármikor Őt marasztaltam volna.
Kubo, Brahim kérdőjelek még, szerintem egyik sem lesz meghatározó játékos, de kíváncsi leszek, hogy nyáron hogy alakul az Ő és a brazilok helyzete.
Ödegaardnak is igaza van. Elég egyértelmű hírek jöttek azzal kapcsolatban, hogy maradna kölcsönben. Ilyen korban játszania kell és a Sociedad pont jó szint. Viszonylag erős csapat, spanyol bajnokságban, minden adott volt, hogy tovább fejlődjön. Valaki visszarendelte, ha nem is mondtak neki semmit, akkor is számíthatott rá, hogy játszani is fog, ha már felrúgták az eredeti kölcsönszerződést. Ehhez képest vak Iscok meg teljesítmény nélküli Asensiok és LV-k nyomják orrvérzésig nulla teljesítményre úgy, hogy neki még beégetni sem volt ideje magát. A saját karrierje meg nyilván fontos neki, főleg, hogy kétségem sincs, hogy top klubok hívják. Ha ezzel rá lesz sütve, hogy nem való neki a Real, szerintem nyugodtan fog lefeküdni, főleg ha nálunk marad ez a kilátástalan valami ami jelenleg van. Közben meg elég rossz üzenetet közlünk minden lehetséges érkező felé.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)