ateeemadrid írta:
dzsi91 írta:
Bíztató amit Xabi csinál leverkusenben de azért ez a messiás várás szerintem egy kicsit túlzó vele kapcsolatban.Sztem örüljünk ha tartja Carlo szintjét ha érkezik de azért ez teljesen más világ mint egy német közép-felső csapat.
Én alapból Carlo párti vagyok, de sztem Xabinál már azért odáig lennék, hogy végre normális focink lenne. Eredményekben lehet kevés lenne, de egy kis jó focira nagyon rá lennék már izgulva, kis túlzással talán Mou idejében voltak utoljára szórakoztató meccseink.
Nekem azok voltak az igazan szorakoztato meccsek, amikor CR palyara lepett. Mindig benne volt, hogy villan valami zsenialisat, lehetett tudni, hogy barmi tortenik, o nyerni akar, ha 5-0 volt akkor is hajtott mint az allat, foleg amikor szetkontraztunk mindenkit, de labdatartasban is zsenik voltunk. Aztan Benzema Aranylabdas eve es a BL meneteles is oriasi volt, minden meccset izgatottan vartam. Azok kivul nekem sotlan a jatekunk, bar abszolut Ancelotti parti vagyok, azert az oreg Carlo meg mindig az eredmenyt reszesiti elonyben, a szep futball nem erdekli
Hogy ne offoljak, az utobbi idoben jelentosen javult Fede jateka, a kozeppalya jobb oldalan illetve a vonal mellett Carvajjal eleg jol muzsikal, a kp kozepen nem erzem annyira dominansnak, illetve a gyorsasagat is jobban ki tudja hasznalni, egyik leggyorsabb jatekosunk a csapatban.