Vinícius Junior - 7
Re: Vinícius Junior - 7
Remelem a valenciat is megba@
- BlancoMark
Ez tetszik, lapozhatunk is felolem.ELSiete írta: Bocsánatot kért közleményben.
-
ELSiete
- Kedvenc játékosaid: Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Bocsánatot kért közleményben.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
lehet rajta vitazni, sok jo teljesitmeny volt, de tamadasban o jelentette a kulonbseget a bal szelen. minden veszelyes helyzet szinte tole, miatta indult. szerintem.Realista24 írta:Nem o volt a legjobb.ha fel oraval a vege elott, 30 perccel! a vege elott lehozod a csapatod adott meccsen legjobb jatekosat.
mindegy, a lenyeg most, hogy a kutya valencia ellen kell a 3 pont, mert csak akkor van a barca elleninek ertelme.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem o volt a legjobb.ha fel oraval a vege elott, 30 perccel! a vege elott lehozod a csapatod adott meccsen legjobb jatekosat.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Az egyenlethez tegyuk hozza azt is, hogykiserik írta: Nem akartam beleszólni, de egy valamit mindenki kifelejt az egyenletből. Vini idén 13 meccsből csak 4 meccsen játszott 80 percnél többet (3-at végig). Gyakorlatilag vagy a 70. körül lecseréli Alonso (ez volt a 6. alkalom), vagy csak csereként száll be (eddig 3-szor). Ez elég nagy váltás azután, hogy évekig az egyik legtöbbet koptatott játékosunk volt. És talán a meccsen azt érezhette, hogy ennek gyakorlatilag már semmi köze a teljesítményéhez, mert az kifejezetten jó volt a meccsen, és volt nála fáradtabb támadó is fent.
Ez nem mentegetés, csak 1 plusz információ.
09.20 77 perc
09.23. 90perc
09.27. 90 perc
10.04 90 perc
10.10 79 perc a valogatottnal- Del Koreaban
10.14 57 perc a valogatottnal Japanban.
10.19. 35 perc
A Barca ellen az elso felido 45+7 percig tartott, szoval ha ugy vesszuk, szinte megvolt a 80 perce. Ha hozzateszem, hogy 53%-os pontosaggal passzolt, es melle mar nem is vedekezett, akkor tovabbra sem latom a problemat.
Összessegeben van egy bo keretunk, van 60-70 meccsunk az evben, nem volt eloszezon + a valogatott meccsek, sok utazassal, es az edzo cserel, tobbszor raadasul idoben es jol, alkalmazkodik a jatek kepehez, ugy ahogy o azt jonak latja.
Es akkor jon Vinicius, aki az elozo evekben is boven lehozott ugy 15-20 meccset, hogy mar lent volt a 80. perc elott, vagy a padrol be sem allt, es elkezd puffogni.
Csak gratulalni tudok neki
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
teny, hogy biztos, hogy azert szedte ossze magat, mert rendszeresen lecsereltek, vagy epp a padon kezdett. ez edzobanal pluszpont.R. Carlos írta:Plusz információ az tény, de igazolja Alonsot rendesen az, hogy így került ismét jó formába. Amikor rommá használták szar volt. Szóval ez a teljesítmény nagyban köszönhető annak is, amit az edzői stáb hozzátesz a játékához a saját ötleteivel. Ebből következik, hogy befoghatja Vini és nem viselkedhet így, valamint az is, hogy a viselkedéséért szankció járna.kiserik írta: Nem akartam beleszólni, de egy valamit mindenki kifelejt az egyenletből. Vini idén 13 meccsből csak 4 meccsen játszott 80 percnél többet (3-at végig). Gyakorlatilag vagy a 70. körül lecseréli Alonso (ez volt a 6. alkalom), vagy csak csereként száll be (eddig 3-szor). Ez elég nagy váltás azután, hogy évekig az egyik legtöbbet koptatott játékosunk volt. És talán a meccsen azt érezhette, hogy ennek gyakorlatilag már semmi köze a teljesítményéhez, mert az kifejezetten jó volt a meccsen, és volt nála fáradtabb támadó is fent.
viszont, amikor eleri a csucsformat, es pont a legnagyobb meccsen jatszik tarthatatlanul, akkor ott az gecinagy fail az edzotol, ha fel oraval a vege elott, 30 perccel! a vege elott lehozod a csapatod adott meccsen legjobb jatekosat.
de lepjunk tovabb sztem, edzoba is megkapta, ami jart neki, el lett kuldve bajusz alatt a bus kurvaanyjaba az egeszen biztos, binicius is megkapta a szurkoloktol, mediatol, hogy ezt nem igy kellett volna, mindenki orul, lapozzunk.
thereisonly1ronaldo
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
TT-ben mondta a Kemenes Szabolcs "szerintetek van bárki a csapaton belül, aki meglepődött kicsit is ezen a hisztin?dzsi91 írta: Mondjuk megbüntetni nem tudom miért kéne. Hisztizett egy kört és lesétált. Nincs ebben semmi láttunk már ilyet max nem ennyire teátrálisat. Ha nem jött volna le max akkor büntetném. Túl van ez fújva mint minden szerintem a kutyát nem érdekli csapaton belül ez még Vinit se.
Le se szarják már szerintem.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- hehetheoriginal
nem kell elviselni, de akkor adjak el.Galacticos írta:Tehat mindenki viselje el hogy vinicius olyan amilyen, de o nem viseli el hogy 20 perccel a vege elott lekapjak?hehetheoriginal írta: az binicius milyensege, egyenisege, o ilyen, a klub tudja, ismeri.
szoval azert buntetni a kecsket, mert megeszi a kaposztat, az eleg dilettans viselkedes lenne.
Ertem hogy mirol beszelsz, de ez akkor lenne jogos ha koran lehozza.
ennyi ev alatt se tudtak hatni ra, vagy valtoztatni rajta, innentol nem a jatekos a hibas, ha ilyen ordenaresag tortenik.
thereisonly1ronaldo
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Plusz információ az tény, de igazolja Alonsot rendesen az, hogy így került ismét jó formába. Amikor rommá használták szar volt. Szóval ez a teljesítmény nagyban köszönhető annak is, amit az edzői stáb hozzátesz a játékához a saját ötleteivel. Ebből következik, hogy befoghatja Vini és nem viselkedhet így, valamint az is, hogy a viselkedéséért szankció járna.kiserik írta: Nem akartam beleszólni, de egy valamit mindenki kifelejt az egyenletből. Vini idén 13 meccsből csak 4 meccsen játszott 80 percnél többet (3-at végig). Gyakorlatilag vagy a 70. körül lecseréli Alonso (ez volt a 6. alkalom), vagy csak csereként száll be (eddig 3-szor). Ez elég nagy váltás azután, hogy évekig az egyik legtöbbet koptatott játékosunk volt. És talán a meccsen azt érezhette, hogy ennek gyakorlatilag már semmi köze a teljesítményéhez, mert az kifejezetten jó volt a meccsen, és volt nála fáradtabb támadó is fent.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
Nem akartam beleszólni, de egy valamit mindenki kifelejt az egyenletből. Vini idén 13 meccsből csak 4 meccsen játszott 80 percnél többet (3-at végig). Gyakorlatilag vagy a 70. körül lecseréli Alonso (ez volt a 6. alkalom), vagy csak csereként száll be (eddig 3-szor). Ez elég nagy váltás azután, hogy évekig az egyik legtöbbet koptatott játékosunk volt. És talán a meccsen azt érezhette, hogy ennek gyakorlatilag már semmi köze a teljesítményéhez, mert az kifejezetten jó volt a meccsen, és volt nála fáradtabb támadó is fent.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- Galacticos
Tehat mindenki viselje el hogy vinicius olyan amilyen, de o nem viseli el hogy 20 perccel a vege elott lekapjak?hehetheoriginal írta: az binicius milyensege, egyenisege, o ilyen, a klub tudja, ismeri.
szoval azert buntetni a kecsket, mert megeszi a kaposztat, az eleg dilettans viselkedes lenne.
Ertem hogy mirol beszelsz, de ez akkor lenne jogos ha koran lehozza.
- hehetheoriginal
az binicius milyensege, egyenisege, o ilyen, a klub tudja, ismeri.sértődött gyerekként nem rohant be soha az öltözőbe.
erre mondtam, hogy aki sportolt es elt mar at ilyet, az tudja mirol van szo, mirol beszelunk itt toni tesomsszal.
thereisonly1ronaldo
-
Ursus
Kroos is megszólalt a lecserélése ügyében. Nagyjából ugyanazt mondja el amit hehe is, hogy ha top teljesítményt adsz le a meccsen akkor nem örülsz ha lecserélnek, ő sem örült ilyen helyzetben ha lekapták a pályáról de azért hozzátette, hogy sértődött gyerekként nem rohant be soha az öltözőbe.
Egy biztos ez az egész nem nézett ki jól, főleg mint a csapat egyik csapatkapitánya. Xabi esetében a döntés valamilyen szinten őt igazolta, ezt a meccset neki mindenképpen meg kellett nyernie és szerintem a csapat nagy része kifingott a meccs végére ezért is kapott le mindenkit Vinit,Bellinghamet,Mbappet. Főleg az első félidőben nagyon nagy intenzitással jászottunk amit nagyon kevésszer láthatunk. Továbbra se hagyjuk figyelmen kívül, hogy előszezon nélkül mentünk bele konkrétan ebbe a szezonba.
Egy biztos ez az egész nem nézett ki jól, főleg mint a csapat egyik csapatkapitánya. Xabi esetében a döntés valamilyen szinten őt igazolta, ezt a meccset neki mindenképpen meg kellett nyernie és szerintem a csapat nagy része kifingott a meccs végére ezért is kapott le mindenkit Vinit,Bellinghamet,Mbappet. Főleg az első félidőben nagyon nagy intenzitással jászottunk amit nagyon kevésszer láthatunk. Továbbra se hagyjuk figyelmen kívül, hogy előszezon nélkül mentünk bele konkrétan ebbe a szezonba.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mondjuk megbüntetni nem tudom miért kéne. Hisztizett egy kört és lesétált. Nincs ebben semmi láttunk már ilyet max nem ennyire teátrálisat. Ha nem jött volna le max akkor büntetném. Túl van ez fújva mint minden szerintem a kutyát nem érdekli csapaton belül ez még Vinit se.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Komoly meccse volt na, 0 gól, 0 gólpassz...
- zsírosdeszka
- Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
“ pláne kurva ritka, hogy 1-1 játékos ennyire szinte kilépjen a saját testéből és földöntúli produktumot rakjon ki az asztalra”
Naaaaaa. Kilépett a testéből és földöntúli produktum? Tesó…adj már nekem is abból amit tegnap délután szívtál.
Értem mit szeretnél, de nem Dinho volt ott 2006-ban a Bernabeuban. Jól játszott, kicsit meglepő volt, de érthető.
Naaaaaa. Kilépett a testéből és földöntúli produktum? Tesó…adj már nekem is abból amit tegnap délután szívtál.
Értem mit szeretnél, de nem Dinho volt ott 2006-ban a Bernabeuban. Jól játszott, kicsit meglepő volt, de érthető.
Ki kéne próbálni Camát a helyére, aztán duzzoghat amennyit akar.Pad'em írta: Ez se rossz![]()
Vinícius feels that the status he has earned is not being respected.
He is seriously considering leaving, although, as is logical, the initial anger he felt after being substituted has already cooled down.
@As_MarcoRuiz
Ha ez valid az elég szomorú. Majd még Xabinak kell magyarázkodnia…Pad'em írta: CONFIRMED: Real Madrid is NOT considering fining or taking any action against Vini Jr. under any circumstance.
The club views Vini Jr.’s reaction as a response to a technical decision that not only the player, but almost no one at the Bernabéu expected. @marca
Remélem még meg is dícsérjük.
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Na látom trustmebro és kebaboshalib nem aludt egész este, mert az igazgatósággal meg Vinivel diskuráltak az érzéseikről
Jól nyomta tegnap
Jól nyomta tegnap