Én vagyok/voltam itt talán a legnagyobb védelmezője és továbbra is alltime kedvenc játékosom de ahogy lépett az cink és ahogy komunikál vagy éppen nem komunikál távozása óta az is cink,teljesen mind1 ,hogy az anyja ügynöke fia vagy a perezmaffia hatására teszi.Nyerjen egy bl-t ott is 6 év alatt,legyen ő a futball 23asa de utólag bánni fogja,mert gyanítom,hogy erre a 9 évre lesz a legbüszkébb és baszni fogja a csőrét ha sokan majd Raúlt vagy Distefano-t mondják a madridisták közül már csakazértis ha rákérdeznek.
Én nem fogom mert nincs harag,de attól még egy kis oltogatás belefér,jelenleg a juve 7eséről van szó.
Néhányan kicsit túl érzékenyek erre a Cr témára.Én fogok tudni örülni neki,ha ott is célba ér de röhögni is tudok majd amikor nem megy el bale aranylabda átadására
Ahhoz meg,hogy visszavonultassunk egy mezszámot minimum annyi azért kéne,hogy ne surranjon már ki a hátsó ajtón amíg a többiek nyaralnak.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams