Ne már... ha az első eset lenne azt mondom oké, de Hierro,Raul,Guti és most iker is legendához méltatlanul távozik... Ez az eset még durvább mert még búcsúztatót se kért...wxyz írta:Ha Perezzel van a baj, a jobban védő Lopezt miért küldte el tavaly?
A top formában érkező Navas miért padozta végig az évet mögötte?
hehe említette a barcásokat egy másik topikban
Xavi például az utolsó nyilatkozatában képes volt kimondani, hogy azért távozik, mert már kevés a csapatba
Casillas ilyenre miért nem képes?
Lopez párti voltam és én is vártam már Iker távozását, de sokan irják,hogy a klubnál senki se nagyobb amivel egyet is értek xsak a bibi az,hogy a főgóré pont úgy nyomatja keveri a dolgokat,hogy mindenkinek le essen itt ő bizony nagyobb a klubnál így nálam bukott is az egész elmélet.
tök természetes,hogy egy régi motorosnak nagyobb beleszólása van a dolgokba, legyen az Iker Totti Maldini xavi Raul vagy bárki.A vezetőség dolga lenne az ilyen dolgokat úgy kezelni,hogy a csapat ne károsuljon és a legenda is megkapja a hozzá méltó törődést. Az én szememben Ancelotti menesztésével Perez végleg elbukott, ez a Casillas üg csak szög a koporsóba és akkor Ramosról még szót sem ejtettem...
Itt valami komolyabb ügyről van szó mint a zseton vagy a kezdőtagság ha valaki 25 év után nem akar elbúcsúzni a közönsègtől... És a nyakamat rá,hogy Cé és Ramos is ilyen körülmények között fog távozni.
Casillas is nyakig benne van a dolgokban,hibázott a Mourinho ügyven ahol maximálisan az edzőnek adok igazat, de akkor is ez a klub az ilyen játékosoktól lett ekkora,ha őket nem becsüljük meg az szégyen és pont. Fejétől bűzlik a hal ismét,pedig azthittem a 10iktől végre benől mindenki feje lágya.
Iker történelmünk legnagyobb kapusa, 10 éven át világelit volt, a legjobb.a végén magam is szidt mint a bokrot, de trófeákat iker Casillas miatt sose buktunk, még mindig az egyik legkissebb problémánk volt a kapus poszt mégha nem is volt már olyan stabil mint 12 évig.ebgem megviselt a dolog, nem a távozás miatt,azt vártam hanem a hogyanja az ami felszab.
Lehet itt Casillas nyakába varrni a dolgokat, de ő csak egy játékos, a vezetőség felelőssége,hogy úgy simítsa el a dolgokat,hogy senki se sérüljön, nem kavarni a szart elküldeni lopezt aztán ikerbek kezet csókolni maj következő évben őt is jól tarkónverni...
Ez wgy szégyenfolt a címeren, már bem az első perez számláján... De az élet megy tovább, a karszalag jó helyre került végre,lesz egy fiatal tehetséges kapusunk, szakmailag oké, erkölcsileg csúnyán beégtünk, az edzőnk és a legendánk távozott a hátsókapun, ez van. Jövőre nem számitok sok jóra de triplázást várok el az engem ért sérelmekért.