Iker Casillas

A Real Madrid egykori nagyjai.

Eladnád vagy megtartanád?

A szavazás 2015. április 7., kedd 15:27-kor befejeződött.

Eladnám
66
80%
Megtartanám
16
20%

Szavazatok száma: 82

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Iker Casillas - 1

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. július 12., vasárnap 21:49

wxyz írta:Ha Perezzel van a baj, a jobban védő Lopezt miért küldte el tavaly?
A top formában érkező Navas miért padozta végig az évet mögötte?

hehe említette a barcásokat egy másik topikban
Xavi például az utolsó nyilatkozatában képes volt kimondani, hogy azért távozik, mert már kevés a csapatba
Casillas ilyenre miért nem képes?
Ne már... ha az első eset lenne azt mondom oké, de Hierro,Raul,Guti és most iker is legendához méltatlanul távozik... Ez az eset még durvább mert még búcsúztatót se kért...

Lopez párti voltam és én is vártam már Iker távozását, de sokan irják,hogy a klubnál senki se nagyobb amivel egyet is értek xsak a bibi az,hogy a főgóré pont úgy nyomatja keveri a dolgokat,hogy mindenkinek le essen itt ő bizony nagyobb a klubnál így nálam bukott is az egész elmélet.

tök természetes,hogy egy régi motorosnak nagyobb beleszólása van a dolgokba, legyen az Iker Totti Maldini xavi Raul vagy bárki.A vezetőség dolga lenne az ilyen dolgokat úgy kezelni,hogy a csapat ne károsuljon és a legenda is megkapja a hozzá méltó törődést. Az én szememben Ancelotti menesztésével Perez végleg elbukott, ez a Casillas üg csak szög a koporsóba és akkor Ramosról még szót sem ejtettem...

Itt valami komolyabb ügyről van szó mint a zseton vagy a kezdőtagság ha valaki 25 év után nem akar elbúcsúzni a közönsègtől... És a nyakamat rá,hogy Cé és Ramos is ilyen körülmények között fog távozni.

Casillas is nyakig benne van a dolgokban,hibázott a Mourinho ügyven ahol maximálisan az edzőnek adok igazat, de akkor is ez a klub az ilyen játékosoktól lett ekkora,ha őket nem becsüljük meg az szégyen és pont. Fejétől bűzlik a hal ismét,pedig azthittem a 10iktől végre benől mindenki feje lágya.

Iker történelmünk legnagyobb kapusa, 10 éven át világelit volt, a legjobb.a végén magam is szidt mint a bokrot, de trófeákat iker Casillas miatt sose buktunk, még mindig az egyik legkissebb problémánk volt a kapus poszt mégha nem is volt már olyan stabil mint 12 évig.ebgem megviselt a dolog, nem a távozás miatt,azt vártam hanem a hogyanja az ami felszab.

Lehet itt Casillas nyakába varrni a dolgokat, de ő csak egy játékos, a vezetőség felelőssége,hogy úgy simítsa el a dolgokat,hogy senki se sérüljön, nem kavarni a szart elküldeni lopezt aztán ikerbek kezet csókolni maj következő évben őt is jól tarkónverni...

Ez wgy szégyenfolt a címeren, már bem az első perez számláján... De az élet megy tovább, a karszalag jó helyre került végre,lesz egy fiatal tehetséges kapusunk, szakmailag oké, erkölcsileg csúnyán beégtünk, az edzőnk és a legendánk távozott a hátsókapun, ez van. Jövőre nem számitok sok jóra de triplázást várok el az engem ért sérelmekért. :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. július 12., vasárnap 20:23

ennyivel búcsúzom

köszönöm! :salute:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2015. július 12., vasárnap 18:31

viszlát kapitány, nagy legenda :salute:

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2015. július 12., vasárnap 18:19

Köszönünk Mindent Iker! Akár hogyan is lett vége, te örökre Real Madrid Legenda maradsz! Viszlát Kapitány!:(

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2015. július 12., vasárnap 17:41

eReMA írta:Nem szeretnék vitázni, mert már én sem követeltem kezdőbe egy ideje, de azért Buffon megvan? Mintha ő BL döntőzött volna, i think...
Buffon teljesen más kategória, meg szerintem jobb kapus is jelenleg mint Iker.
Remy írta:Csak sajtótájékoztató volt, vagy volt valami búcsúztató is a stadionban?
elvileg ő nem akarta a búcsúztatót.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 12., vasárnap 17:37

Csak sajtótájékoztató volt, vagy volt valami búcsúztató is a stadionban?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

eReMA
Kedvenc játékosaid: 4

HozzászólásSzerző: eReMA » 2015. július 12., vasárnap 16:42

De azért tegyük kezdőbe, mert Legenda, a legendát mindenhol játszatják, ameddig kéri...persze, csak nem egy olyan csapatban, ahol Bl-t akarnak nyerni.
Nem szeretnék vitázni, mert már én sem követeltem kezdőbe egy ideje, de azért Buffon megvan? Mintha ő BL döntőzött volna, i think... :mrgreen:
“Játssz nyugodtan!” - Puskás

The time on the clock is etched on our memories, 92:48.

El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. július 12., vasárnap 16:14

Ha Perezzel van a baj, a jobban védő Lopezt miért küldte el tavaly?
A top formában érkező Navas miért padozta végig az évet mögötte?

hehe említette a barcásokat egy másik topikban
Xavi például az utolsó nyilatkozatában képes volt kimondani, hogy azért távozik, mert már kevés a csapatba
Casillas ilyenre miért nem képes?

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2015. július 12., vasárnap 16:06

Kerlon írta: Most jött el az amikor tud hozni egy felkapott kapust és egyből kifúrja a klubikont. Nem a kezdőből, a Real Madridból.
Madridból a média fúrta őt ki. Minden meccsen Casillas-t mutatták, ha tapsolták, ha fütyülték, ha Lopez védett, ha potyázott. Az újságokban a rossz Peréz, meg Mou, a facebookon a sok agymenő Casillasozik, jönnek a nyilatkozatok, hogy miért nincs kezdőben. Közben az uccsó 2 évben pár meccset leszámítva köszönőviszonyban sem volt egy Realba való kapussal. De azért tegyük kezdőbe, mert Legenda, a legendát mindenhol játszatják, ameddig kéri...persze, csak nem egy olyan csapatban, ahol Bl-t akarnak nyerni. Igen, letehettük volna a padra, hogy aztán Gea nyakába zúduljon minden, ami Casillas-szal kapcsolatos, a nyilatkozatok, hogy Casilllas jobb, szurkolók, maga Iker, minden... Ez így nem megy, és ennek lehet pont maga Iker az oka. Nem lehetett kiálni a média elé, és mondani, hogy tudja, hogy lejárt az ideje, ezért fogadják el a helyzetet, és ne piszkálják Gea-t? Vagy még mindig ott van az, hogy lehet ő akart el menni. Senki nem várhatja el a Realtól, Peréztől, az edzőtől, Ikertől, hogy ilyen helyzetbe betonbiztos 1-es legyen. Jön egy jobb, oké. Casillas választhat, pad vagy out. Ő ezt választotta, de még most is a rossz Madrid, meg Peréz. Azt meg tényleg nehéz elhinni, hogy Peréz utálta, elüldözte, főleg, hogy nem engedi el nagy csapatba, blablabla... Tavaly is megtartottuk, amikor már nem érdemelt kezdőtagságot, kitettük Lopezt, aki szintén legalább padot érdemelt volna, de őt is ugyanúgy kidobtuk, hogy Neki jó legyen, visszahozták őt padlóról a Mou-éra után, 25 évig ápolták, bíztak benne. Nem ő a Real Madrid, a klub sokkal nagyobb, mint bármelyik legenda, és ha nekünk az válik a javunkra, hogy más lesz a kapus, akkor megfelelő tisztelet jelenlétében ezt közölni kell vele és a Madridistákkal. Sokszor mondják, hogy egyszezonos játékos, vagy egy meccseből él...ez ugyan olyan. Azért, mert 25 évig nálunk játszott, és abból 15 évben a világ legjobbja volt a posztján, sőt a valaha élt legnagyobb kapus,stb., attól még nincs garantálva, hogy örökre ő lesz a kapus.

Szerintem teljesen normális a helyzet, ami van. Nem hiszem, hogy kidobtuk. Hoztuk Gea-t, és akkor ő eldönthette, hogy az egész világ előtt vállalja a cserepadot, vagy megy... Megadtuk volna neki a búcsúmeccset a Bernabeuban, a búcsúztatót, de ő nem akarta, és ezt tiszteletben kell tartanunk, úgy, mint az egész helyzetet, Iker és a klub döntését is egyaránt, ha nem, akkor ezzel nem csak a klubot ócsároljuk, hanem magát A LEGENDÁT is.
ITT VOLT AZ IDEJE - igazából ez a válasz minden kérdésre.

MINDEN TISZTELETEM IKER, VÁRUNK VISSZA!!! GRACIAS!!!

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2015. július 12., vasárnap 16:00

VanillaSky írta:
csak azt nem értik meg, hogy ezzel a csapat teljesítményét basszák agyon.
Azt kéne felfogni, hogy a csapat teljesítményét egy szarházi, egy személyben bassza agyon évek óta, ezt tette első ámokfutása alatt is. Persze valahogy visszakúszott miután először eltakarodott, remélem 1-2 év múlva örökre eltűnik!
azon nem tudsz változtatni, az öltözőben meg nincs helye széthúzásnak és irigységnek.
A világon pedig csak a Barca az egyetlen csapat, ahol mindenki puszi, mindenki bratyi és mindenki tesó. Amúgy ilyen nem létezik.
a messi vs edző dolgokon kívül ott kínosan vigyáznak arra, hogy ha van is gebasz, semmiképp se tudódjon ki, mert az ilyen cafatokra cápaként repül a sok dagadt szőrös spanyol újságíró..
Kép
Kép
Kép

eReMA

HozzászólásSzerző: eReMA » 2015. július 12., vasárnap 15:57

primrose írta: Biztos vagyok benne, hogy nem ok nélkül kezdte ki őt az edző, hiszen akkoriban még Iker volt a no.1 kapus a világon, ugyan kinek lett volna érdeke a csapat kárára ezt megbontania?
Lopez korszakban pedig valóban nem fogadta el Iker a padot, baromi rossz volt nézni a fancsali pofáját, úgy tett mintha nem is kamerázták volna, vagy nem készültek volna fotók róla abban az időben. Álszent volt. És az sem véletlen, hogy az olyan játékosok, mint Arbeloa, vagy Xabi Alonso, nincsenek róla túl jó véleménnyel, vagy hogy volt időszak amikor Ronaldoval sem volt jó a viszonya.
Okkal vagy ok nélkül, nem fogjuk tudni. Mindamellet, hogy kellett Mourinho ide, olyan szinten nem illett az egész klubhoz, hogy az valami hihetetlen. Ráadásul simán elképzelem, hogy a konfliktus egyszerűen Mou farokméregetése és egyben erődemonstrációja volt. Kivel mással, mint egy ikonnal? Mou pedig egy hiú és nárcisztikus személyiség.
Amúgy pedig nekem is fancsali képem lenne a padon, ha tudnám, hogy nem feltétlen (!) a teljesítmény számít a kezdőnél, hanem csak egy f@sz akar példát statuálni és ha történetesen jobb lennék, akkor sem játszanék.

A világon pedig csak a Barca az egyetlen csapat, ahol mindenki puszi, mindenki bratyi és mindenki tesó. Amúgy ilyen nem létezik.

El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga

Buitre
Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño

HozzászólásSzerző: Buitre » 2015. július 12., vasárnap 15:55

VanillaSky írta:Azt kéne felfogni
és ez most hogy jön ide? a kettő nem zárja ki egymást...

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. július 12., vasárnap 15:42

Azt kéne felfogni, hogy a csapat teljesítményét egy szarházi, egy személyben bassza agyon évek óta, ezt tette első ámokfutása alatt is. Persze valahogy visszakúszott miután először eltakarodott, remélem 1-2 év múlva örökre eltűnik!

primrose
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: primrose » 2015. július 12., vasárnap 15:41

eReMA írta:
Rasta írta:Nekem a sajtótájékoztatóból az első perc a legbeszédesebb. Azokat az érzelmeket nem lehet megjátszani.
Egyetértek...! A " rohadt alma a kosárban". Na persze. Közben meg térdig gázoltunk szegény Mou könnyeiben.
Iker már akkor a madriddal álmodott, mikor azt sem tudta a világ, hogy ki az a JM, és még akkor is a madriddal álmodik majd, mikor Mourinho már azt is elfelejti, hogy valaha volt itt edző.

Kizártnak tartom, hogy a játéklehetőség vagy a pénz miatt döntött így. Az is sokat elmond, hogy nem kért a búcsúztatóból és szerintem az sem véletlen, hogy egyedül ült a sajtótájékoztatón. Kiutálták. Mou elkezdte és egy világ folytatta.

A teljesítményével pedig bőven befejezhette volna itt, akár kevesebb szereppel. Szerintem magától vállalta volna, ahogy a Lopez korszakban is elfogadta.
Ami történt, nem ok nélkül történt. Én is sajnálom, hogy így alakult, de igazából pont azért, mert én tényleg azt hittem, hogy van egy igazi feddhetetlen emberünk és Mou érkezésével kiderült, hogy mégsem. Lehet, hogy igaza van RMCF-nek abban, hogy már előtte is lehettek vele gondok, de ugyebár amit az ember nem lát és hall, az nem is fáj. Aztán Mouval borult minden, és kicsit más megvilágításba került Iker. Biztos vagyok benne, hogy nem ok nélkül kezdte ki őt az edző, hiszen akkoriban még Iker volt a no.1 kapus a világon, ugyan kinek lett volna érdeke a csapat kárára ezt megbontania?
Lopez korszakban pedig valóban nem fogadta el Iker a padot, baromi rossz volt nézni a fancsali pofáját, úgy tett mintha nem is kamerázták volna, vagy nem készültek volna fotók róla abban az időben. Álszent volt. És az sem véletlen, hogy az olyan játékosok, mint Arbeloa, vagy Xabi Alonso, nincsenek róla túl jó véleménnyel, vagy hogy volt időszak amikor Ronaldoval sem volt jó a viszonya.
But he is a good boy...

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 12., vasárnap 15:35

hehe honnét veszed, hogy ez pont így van? Nem mondom, hogy hibátlan Casillas, de amit látni lehetett rajta a sajtótájékoztatón az nem az, hogy végre eltakarodhatok. Perezből meg már bőven ki lehet nézni, hogy aki szálka a szemében, azt eltakarítja. Most jött el az amikor tud hozni egy felkapott kapust és egyből kifúrja a klubikont. Nem a kezdőből, a Real Madridból. ÚGY(!), hogy az új edző elvileg felméri az első hetekben a keretet és után dönt a kérdéses játékosok sorsáról.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2015. július 12., vasárnap 15:20

mikor fogadta el casillas a padot?
ti hol voltatok az elmúlt pár évben?
amikor a bús fancsali képét kellett nézni a padon, miközben ment a meccs?

már eleve az öltözői hangulatot, az esetleges széthúzást és a média találgatásait és támadásait megelőzzük ezzel, hogy elmegy, túl sok figyelmet von el.
sohasem tudott volna ember módjára emelt fővel nem elsőszámú kapus lenni itt.
ugyanez volt raulnál is.
Kép
Kép
Kép

eReMA

HozzászólásSzerző: eReMA » 2015. július 12., vasárnap 15:17

Rasta írta:Nekem a sajtótájékoztatóból az első perc a legbeszédesebb. Azokat az érzelmeket nem lehet megjátszani.
Egyetértek...! A " rohadt alma a kosárban". Na persze. Közben meg térdig gázoltunk szegény Mou könnyeiben.
Iker már akkor a madriddal álmodott, mikor azt sem tudta a világ, hogy ki az a JM, és még akkor is a madriddal álmodik majd, mikor Mourinho már azt is elfelejti, hogy valaha volt itt edző.

Kizártnak tartom, hogy a játéklehetőség vagy a pénz miatt döntött így. Az is sokat elmond, hogy nem kért a búcsúztatóból és szerintem az sem véletlen, hogy egyedül ült a sajtótájékoztatón. Kiutálták. Mou elkezdte és egy világ folytatta.

A teljesítményével pedig bőven befejezhette volna itt, akár kevesebb szereppel. Szerintem magától vállalta volna, ahogy a Lopez korszakban is elfogadta.

shoota

HozzászólásSzerző: shoota » 2015. július 12., vasárnap 15:17

M1Ö írta:Na hát azt hiszem lehet sztornózni azt, amit írtam a kommentáld a hírek topicba, hogy egyelőre nem igazán érzem át ezt az egészet. Hát kajak elsírtam magam ezen a videón. :-(
Tegnap én sem voltam annyira ledöbbenve, de basszus, ma ezt a videót látva nálam is eltört a mécses és tudatosult bennem, hogy mi van, egy korszak lezárult..ég veled kapitány :'( :salute:

Rasta
Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic

HozzászólásSzerző: Rasta » 2015. július 12., vasárnap 15:01

Nekem a sajtótájékoztatóból az első perc a legbeszédesebb. Azokat az érzelmeket nem lehet megjátszani. Az a legérthetetlenebb az egészben, hogy miért hagyták teljesen egyedül egy ilyen helyzetben? Persze lehet, hogy ő kérte, de akkor is furcsa...
Mindenesetre:

¡Gracias y hasta siempre Iker y Madrid!

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. július 12., vasárnap 13:57

https://www.youtube.com/watch?v=F8mYBv5 ... e=youtu.be

Na hát azt hiszem lehet sztornózni azt, amit írtam a kommentáld a hírek topicba, hogy egyelőre nem igazán érzem át ezt az egészet. Hát kajak elsírtam magam ezen a videón. :-( ejjj, pedig szép lett volna ha innen vonul vissza. Csak hát nem egyszerű sztori ez. Minden esetre remélem még jó pár évig védeni fog és sikeres lesz Portugáliában is, meg talán majd Amerikába.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Vissza: