told fel a képeket a soccergaming fórumának mezcsinálós topikjába, hátha lesz egy őrült aki megcsináljaMarci77 írta:De fsza lenne,ha lennenek FifabanMindenki ezeket tolna. (meg a neonokat + en full feketeket)

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. július 23., szerda 9:33
told fel a képeket a soccergaming fórumának mezcsinálós topikjába, hátha lesz egy őrült aki megcsináljaMarci77 írta:De fsza lenne,ha lennenek FifabanMindenki ezeket tolna. (meg a neonokat + en full feketeket)
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. július 23., szerda 1:53
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. július 22., kedd 23:45
és a CD Lugo sörös meg polipos meze?Csabi írta:nem.
más: https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hph ... 9633_o.jpg
egyik alsó spanyol ligás csapat meze.![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: TBone » 2014. július 22., kedd 23:35
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 22., kedd 23:25
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2014. július 22., kedd 23:14
Ez ám az igazi úriemberek klubja, nem a szaros Real Madrid.Csabi írta:más: https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hph ... 9633_o.jpg
egyik alsó spanyol ligás csapat meze.
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. július 22., kedd 23:13
you just got served.Csabi írta:nem.
más: https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hph ... 9633_o.jpg
egyik alsó spanyol ligás csapat meze.![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. július 22., kedd 23:11
HozzászólásSzerző: revolver » 2014. július 22., kedd 11:03
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 22., kedd 10:58
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 22., kedd 10:53
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. július 21., hétfő 22:42
Engem is riogattak, hogy hú meg háá lesz a hallgatás felsőfokon Rigó utcán, aztán közben meg full egyszerű volt, én külön nem is készültem rá. Egyébként meg szerintem az a legtisztább, ha keresel egy különtanárt, aki főleg a Rigó utcaira van ráállva és neki tuti vannak. Esetleg ezt próbáltad már?Ferencváros írta:Origo féle angol nyelvvizsgára, tudnátok linkelni online oldalakat, amikkel feltudok készülni a magnóra? Mert google semmi értelmeset nem dob ki.
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. július 21., hétfő 17:59
HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. július 20., vasárnap 20:59
Hiszem ha látom, probáljuk már ki ezen a csodás vasárnap estén.Realista24 írta:Nézd, ami hivatalos, annak a címében ott van mindig, hogy hivatalos. A többi kattintásvadász cím, facebookra.
Khedira elment...(a felesége szerint), így gondoltad?
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. július 20., vasárnap 20:56
Realista24 írta:Khedira elment...(a felesége szerint),
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 20., vasárnap 20:55
Nézd, ami hivatalos, annak a címében ott van mindig, hogy hivatalos. A többi kattintásvadász cím, facebookra.DavieS írta:Én csak egy javaslatot/észrevételt/akármit szeretnék közölni a fejeseknek(R24![]()
)
Ezekkel a hatásvadász akármilyen rövidhír címekkel kezdjünk már valamit, mert amikor már sorra úgy jelennek meg a hírek, hogy Khedira elment, aztán megnyitja az ember és látja, hogy a Punto meg a La Sexta vagy a Blikk szerint.....![]()
Akkor legyen az, hogy Khedira aláírt a Kiskegyed szerint...
Lehet kapom a figyit, de azé' beírtam
HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. július 20., vasárnap 20:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 20., vasárnap 20:28
Mi a fuckért nem engem kérdezel, he?Pipita írta:Srácok, van köztetek ügyvéd, vagy legalább valaki aki annak tanul?
Az van, hogy 18-án repültem volna haza Malagából, de eőlször mondták, hogy későünk egy órát, mert betegeskedik a pilóta, most vizsgálják az orvosok...aztán egy óra múlva bejelentették, hogy elmarad a repülés, mert fáj a szeme és nem tudja elvezetni a gépet. Mondjuk az is érdekes hogy cserepilóta miért nincs, de a lényeg az, hogy bevezényelt a lufthansa kb 150 embert egy hotelbe, és aznap ez volt minden amit csináltak. Másnap reggel 7.15-kor visszavittek minket a reptérre, ús akkor kezdték el intézni a 150 ember dolgát egyesével, úgy, hogy két ember volt az irodában, meg még 2 a check-in pultnál, és értem én hogy idegesek voltak ők is, de olyan rohadt bunkók voltak, semmit nem segítettek. Na mindegy, szóval úgy volt a jegyünk, hogy müncheni átszállással, és Münchenből reggel 11-kor, délután háromkor meg este 10-kor száll gépt Pestre. Na, ők szépen nyomtattak is reggel 8-kor egy olyan jegyet a 4 magyarnak, hogy este 6-kor indultunk volna Malagából (azaz verhettük volna a pöcsünket 10 órán keresztül a terminálon, nem is értem, hogy gondolták), úgy, hogy közben a müncheni járat alig volt félig, de bejelentették nekünk, hogy nincs rajta hely. Majd azt is mondták, hogy a három órás München-BP gép is fullos. Na felhívtuk a német központot, ott megmondták, hogy bizony a münchecbe tartó gépen még bőven, és a pesti gépen s van még 10 szabad hely, mi pedig 4-en voltunk szóval elég kellett volna hogy legyen. Ezután mondtuk a nőnek, hogy beszéltünk a társasággal, tegyék át a jegyünket korábbanra, mert nem akarunk 10 órát elveszteni az életünkből a semmire, de megint azt mondták, hogy sajnálják, nem tudnak segíteni, ez van, ez a legjobb opciónk, ezt adta nekik a PORTÓI központ. Szóval a spanyolok a portugáloktól kértek segítséget a magyarok Németországon keresztül való hazajutásában.
Na mindegy, ezután megint felhívtuk a német központot és nagy nehezen ők telefonon keresztül átírták a jegyeket és még nehezebben hazajutottunk délután fél5-re, este 11 helyett.
Bocsi a hosszú sztoriért, kérdésem csak annyi lenne, hogy van-e esélyem egy k*rvanagy kárpótlási díjat leakasztani a mocskos friccekről?
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. július 20., vasárnap 14:02
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem