hát én azthittem még ezen a szép naponMARKING06 írta: Az AS (spanyol sportújság) azt gondolja, hogy még ezen a héten megválik Baletől a Real Madrid.![]()

HozzászólásSzerző: Toti » 2019. július 22., hétfő 14:49
hát én azthittem még ezen a szép naponMARKING06 írta: Az AS (spanyol sportújság) azt gondolja, hogy még ezen a héten megválik Baletől a Real Madrid.![]()
HozzászólásSzerző: Babinho » 2019. július 22., hétfő 14:42
A heti 1 millió barátok közt is 52 millió egy évben, de ki számoljaKerlon írta:Azért kemény megterhelné a kasszájukat, ha egyben ki kellene fizetni 100-150 milliót. Így meg "csak" évi 30-40 millióról van szó, gondolom.Fenoo írta: A kínai vonalat erősíti, hogy a Jiang Suning elkezdte követni Bale-t instán és heti 1 milliós fizetésről írnak.
Fizetésre van pénz de átigazolásra nincs? Tudom, hogy az átigazolás díj 100%-át be kell fizetni adónak de akkor is furcsa.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. július 22., hétfő 14:38
Azért kemény megterhelné a kasszájukat, ha egyben ki kellene fizetni 100-150 milliót. Így meg "csak" évi 30-40 millióról van szó, gondolom.Fenoo írta: A kínai vonalat erősíti, hogy a Jiang Suning elkezdte követni Bale-t instán és heti 1 milliós fizetésről írnak.
Fizetésre van pénz de átigazolásra nincs? Tudom, hogy az átigazolás díj 100%-át be kell fizetni adónak de akkor is furcsa.
HozzászólásSzerző: MARKING06 » 2019. július 22., hétfő 14:28
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2019. július 22., hétfő 13:57
HozzászólásSzerző: Berti » 2019. július 22., hétfő 13:51
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2019. július 22., hétfő 13:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. július 22., hétfő 13:06
Ez Benő forrásaziro4vr írta: Először hotdogos most kínai diák, R24 hálózata igazán kiterjedt.![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. július 22., hétfő 12:01
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. július 22., hétfő 11:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. július 22., hétfő 9:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. július 22., hétfő 9:20
Nem akartad beégetni magad.BBeno írta:ujat meg nem akartam irni.Berti írta: De amúgy ezeknél a random hírbeböfögéseknél nem ártana egy forrást megjelölni legalább.
Azért nem mindegy, hogy ki állítja..
Btw szerintem Kína lesz belőle. Nincs olyan idióta topcsapat akinek kéne ennyi pénzért.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. július 22., hétfő 9:17
legtöbbször szoktam. itt lemaradt. raadasul par percre ra kiirta hogy fake video volt de addigra nem tudtam mar szerkeszteni. ujat meg nem akartam irni. ennyi a nagy tortenet. amugy meg olyan mindegy ki irja. marca as mind kamuzik.Berti írta: De amúgy ezeknél a random hírbeböfögéseknél nem ártana egy forrást megjelölni legalább.
Btw szerintem Kína lesz belőle. Nincs olyan idióta topcsapat akinek kéne ennyi pénzért.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. július 22., hétfő 9:11
Ez volt a forrás:Berti írta: De amúgy ezeknél a random hírbeböfögéseknél nem ártana egy forrást megjelölni legalább.
HozzászólásSzerző: Berti » 2019. július 22., hétfő 8:58
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. július 22., hétfő 8:46
Fake news drága barátom. Csekkold újra.BBeno írta: Bale arrived in Nanjing and he will be the new reinforcement of Jiangsu Suning (the shareholder of which also owns Inter)
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. július 22., hétfő 7:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. július 22., hétfő 6:56
És mit fog fizetniCsabi írta: az as és a marca is lehozta a béla -> kína. a legjobban fizető játékos lesz, a real madrid pedig nem sokat fog látni belőle anyagilag, mivel a kínaiaknak az átigazolás összegét be kell fizetniük az állam kasszájába is. meglepő fordulat előfordulhat, de nem valószínű.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2019. július 22., hétfő 6:53
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. július 22., hétfő 6:22
az ramos.A real madrid legjobban kereso jatekosa, aki tokeletes korban van elmegy kinaba levezetni![]()
még mindig ramos az.Kivancsi lennek mivel magyarazzak ezt a Bale szimpatizansok. Senkinek nem kell bazzeg... senkinek... A Real legjobban kereso jatekosa.
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem