ericco írta:Kirúgták Moyest, a MU részvényei egyből emelkedtek 6%-ot
Abra vette meg azokat.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 24., csütörtök 0:31
ericco írta:Kirúgták Moyest, a MU részvényei egyből emelkedtek 6%-ot
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. április 23., szerda 17:27
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. április 23., szerda 11:03
Méltoság lehet, hogy kevés volt benne, de egyébként ésszerű volt. A maradék meccs már olymindegy, Giggs is megteszi, amit kell. Februárban még azért volt BL, még volt tétje a meccseknek, még ott összekaphatta volna a csapatot.Abszolút egyetértek. Mondjuk azt nem értem, hogy miért kellett 3 meccsel a vége előtt kirúgni, miért nem lehetett még ezt a 3-at méltósággal megvárni.
Amúgy februárban ki kellett volna rúgni, ha nem akartak adni neki még egy évet. Így csak a klubbal basztak ki, hogy eddig vártak.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 23., szerda 10:25
Ez azert nem teljesen igaz...A Telegraph úgy tudja, José Mourinho feláldozza a PL-t, hogy csapata minden erejével a Bajnokok Ligájára tudjon koncentrálni. Ennek érdekében Mourinho engedélyt fog kérni Abramovicstól, hogy a vasárnapi, Liverpool elleni idegenbeli bajnokira tartalékos kezdőcsapatot küldhessen pályára, így kulcsemberei pihentebbek lehetnek a jövő szerdai BL-visszavágóra.
„Nem dönthetek egyedül – idézi a Telegraph Mourinhót az ügy kapcsán. – Egy ilyen döntés meghozatalához meg kell hallgatnom a klub véleményét is. Én csak a menedzser vagyok. Úgy érzem, a felelősség nem az enyém, hanem azé, aki péntek vagy szombat helyett vasárnapra rakta a Liverpool elleni bajnokit.”
„Egyedüli, még versenyben lévő csapatként Angliát képviseljük a nemzetközi porondon. Spanyolország minden feltételt biztosított a BL-ben és El-ben szereplő gárdáinak. Szívem szerint azokat szerepeltetném vasárnap, akik a szerdai BL-mérkőzésen nem fognak játszani. De Roman és a vezetőség felettem áll, nekem pedig kötelességem követni a döntésüket” – nyilatkozta Mourinho.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 22., kedd 16:31
Reális áron ennyit érnek. Ha a 3 távozik, és ennél olcsóbban, akkor áron alul mentek el. 100 milla a 3-ért, és akkor nagy üzletet csináltunk...Coentrao+Khedira+Morata pakkot nekik 70-80 millkoert.
Abszolút egyetértek. Mondjuk azt nem értem, hogy miért kellett 3 meccsel a vége előtt kirúgni, miért nem lehetett még ezt a 3-at méltósággal megvárni.Varhato volt, ugyanakkoren vagy mar korabban kirugtsm volna, vagy adtam volna neki jovo telig idot.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 22., kedd 16:26
Azért én még odaraknám Rooney-t,RvP-t meg tán Januzajt is azért...De Gea, Mata...en oket erzem kezdoszintunek a MU-ba...eleg sovany..
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. április 22., kedd 13:47
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 22., kedd 12:58
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. április 22., kedd 12:57
CSak ideiglenesen, más választás nem nagyon volt szerintem. Érthető döntés, nagyon lesüllyedt az Mu és ezt persze nem engedhetik meg. Nagyon kíváncsi vagyok a végleges utódra. Az Nso egy szavazáson még Ancelottit is oda vette, mint esélyes jelölt az Mu vezetésére...tubatibi írta:Giggs lesz az edzo?![]()
Sajat magat ulteti a padra. :Đ
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. április 22., kedd 12:14
HozzászólásSzerző: sucre » 2014. április 22., kedd 10:48
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. április 22., kedd 10:27
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 22., kedd 10:26
hehe írta:ryan geeks
HozzászólásSzerző: szilamer » 2014. április 22., kedd 10:25
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. április 22., kedd 10:22
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. április 22., kedd 10:20
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. április 22., kedd 9:58
Örülhetnek az MU-sok.TéOeM írta:Manchester United: David Moyes távozik a klubtól - hivatalos
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... os-2330615
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 22., kedd 9:55
Kicsit sem lep meg... Borzalmas éve volt a MU-nak. Viszont baromi kíváncsi vagyok, hogy ki lesz az új edző.TéOeM írta:Manchester United: David Moyes távozik a klubtól - hivatalos
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... os-2330615
HozzászólásSzerző: TéOeM » 2014. április 22., kedd 9:46
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. április 22., kedd 7:57
Kiteszel 6 olyan embert, akik azért sokat játszottak, ebből 3-at a tartalékokból pótolnál? Annak sok haszna nem lenne, főleg rövidtávon nem.Caraway írta:Érkezőnek kéne egy balhátvéd(Shaw nagyon drága ennyiért, majd meglátjuk ki érkezik ide), egy középpályás, aki képes hátulról is irányítani(akár Kroos, akár más), és egy szélső(Lallananak örülnék, Reus szerintem esélytelen). Ez három ember, plusz felhoznám a tartalékokból Keanet, Lingardot és Powellt, plusz visszajönne Zaha. Aki nem tudná, Keane KH, Lingard szélső/ktk, Powell kk és Zaha szélső.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem