Fasza... Beégetem magam egy kis hírnévért

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 1., péntek 13:13
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 1., péntek 13:11
Géci írta:Túl sokat nem mert az baromi erős cucchehe írta:ki tudja egy long ájlendért aznap hány fac volt már a markában.![]()
. Lenyomtam vagy 4-et tavaly, de azt se tudtam hol vagyok
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. augusztus 1., péntek 13:09
sírok.Géci írta:Túl sokat nem mert az baromi erős cucchehe írta:ki tudja egy long ájlendért aznap hány fac volt már a markában.![]()
. Lenyomtam vagy 4-et tavaly, de azt se tudtam hol vagyok
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 1., péntek 13:09
Túl sokat nem mert az baromi erős cucchehe írta:ki tudja egy long ájlendért aznap hány fac volt már a markában.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 1., péntek 13:05
Igen és szerencsére még értékes lányok sincsenek kihalóban, de már nagyon küzdeni kell értük.MyStiQ írta:Egyrészt Lacinak igazat adok. Másrészt: kurvát keresel vagy értékes Nőt? Utóbbiért tenni is kell. NE általánosítsatok!
Igen, így van.Realista24 írta:Nézd, akivel megtehetik, az meg is érdemli.Kerlon írta:Nem a kocsmás kurvákról van szó, max a felkapottak romkocsmásokról, hanem azokról, akik azt figyelik, hogy milyen vastag a buksza, aztán a bódult áldozatot jól lehúzzák, max megdugatják magukat már, ha merevségre tudják bírni az ittas áldozat falloszát.Szégyen, ami megy manapság, de szerintem a nők többet tehetnek erről és lényegében, ezért lettünk kényelmesebbek.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. augusztus 1., péntek 13:00
én szigorúan csak futtatni vagyok hajlandó ezeket, még a végén elkapok valami szart.Géci írta:Valakinek velük is kell foglalkozni. Hehe majd elcsípi őket a kocsmába RMCF-elKerlon írta:Nem, ez a kurvákra meg az ingyenélő ribancokra. Jó legyen: azokra is.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 1., péntek 12:58
MyStiQ írta: Utóbbiért tenni is kell. NE általánosítsatok!
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. augusztus 1., péntek 12:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 1., péntek 12:53
Nézd, akivel megtehetik, az meg is érdemli.Kerlon írta:Nem a kocsmás kurvákról van szó, max a felkapottak romkocsmásokról, hanem azokról, akik azt figyelik, hogy milyen vastag a buksza, aztán a bódult áldozatot jól lehúzzák, max megdugatják magukat már, ha merevségre tudják bírni az ittas áldozat falloszát.Szégyen, ami megy manapság, de szerintem a nők többet tehetnek erről és lényegében, ezért lettünk kényelmesebbek.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 1., péntek 12:49
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 1., péntek 12:42
Valakinek velük is kell foglalkozni. Hehe majd elcsípi őket a kocsmába RMCF-elKerlon írta:Nem, ez a kurvákra meg az ingyenélő ribancokra. Jó legyen: azokra is.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 1., péntek 12:40
Nem, ez a kurvákra meg az ingyenélő ribancokra. Jó legyen: azokra is.MyStiQ írta:Ez mondjuk inkább a Férfiakra nézve szégyen, nem gondolod?Discoba is lassan a csaj szedi fel a pasit, meg az is rakja meg.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 1., péntek 12:39
De!! Természetesen! Csak arra írtam, hogy sokszor csodálkozva nézelődök mik mennek mostanság. Pedig még én is 25 múltam...MyStiQ írta:Ez mondjuk inkább a Férfiakra nézve szégyen, nem gondolod?Discoba is lassan a csaj szedi fel a pasit, meg az is rakja meg.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. augusztus 1., péntek 12:37
Zsoc írta:A fórumozási szokásaidról, meg a sok kisebb irritáló dolgaidból nem mindig ez jön le, szóval én csak hazamennék még kicsit.
HozzászólásSzerző: Zsoc » 2014. augusztus 1., péntek 12:36
A fórumozási szokásaidról, meg a sok kisebb irritáló dolgaidból nem mindig ez jön le, szóval én csak hazamennék még kicsit.miVida írta:Igen valóban nem az emberiség 100%-ának van szüksége a katonaságra, mert otthon is megnevelik (így jártam én)
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. augusztus 1., péntek 12:36
Ez mondjuk inkább a Férfiakra nézve szégyen, nem gondolod?Discoba is lassan a csaj szedi fel a pasit, meg az is rakja meg.
HozzászólásSzerző: pátkán » 2014. augusztus 1., péntek 12:30
Meg lehet választani a barátokat is..Ferencváros írta:és mindegyik megállás nélkül 14-15 éves kora óta cigizik. Szinte minden hétvégén berúgnak.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 1., péntek 12:28
Jól van már Csoki Icesoadroli írta:jól megbüntetném őketFerencváros írta:És a tizenéves kis picsákkal, ribancokkal mit csinálnátok?
Érdekes mert amúgy a kimutatások alapján elvileg több csaj dohányzik, iszik már. Discoba is lassan a csaj szedi fel a pasit, meg az is rakja meg. Érdekes világot élünk. Itthon általánosba olyanok mennek, hogy kimennek "pisilni" óráról aztán megy a kufirc a budin, mert hát akkor menő vagy... Nálunk még az volt a menő akinek már jött valami a kukacbólFerencváros írta:És a tizenéves kis picsákkal, ribancokkal mit csinálnátok? Nekik is sorkatonaság?
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem