Olvass vissza, én a Barcát akartam akkor is ellenfélnek, és leginkább a Juvét akartam elkerülni. Pont azért, amiket Dzsi leírt. Juve stílusa nagyon közel áll az Atma stílusához, nem véletlen, hogy szenvedünk ellenük. Mondjuk én előzetesen az Atmától jobban féltem, mint a Juvétól, mert az Atmának ez presztízskérdés, de a Juve meg taktikailag felkészültebb, alkalmasabb többféle futball játszására.De nektek mindig az a nehezebb, akit a Real kap, érdekes, a sorsolás alatt és után senkitől nem olvastam, hogy a Juve-t akarja elkerülni, mindenki azt írta, hogy kapja csak a Barca a Bayern-t, rendezzék le egymást, ti meg ellesztek az olaszokkal.

Real Madrid vs. Barcelona
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
De ő független,csak nem szereti a Real MadridotDe ő Barcás, és megy a szekér. Persze, amúgy is ezt írná.
.

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
De ő Barcás, és megy a szekér. Persze, amúgy is ezt írná.nmate írta:Ja, de ha nem egészséges a csapat, akkor inkább jöjjön a kevésbé erős ellenfél először, aztán valahogy erőből csak be lehet húzni A döntőre pedig felépülnek a kulcsembereid és erősebb csapattal mehetsz fel a pályára. Én így gondolkozok.Anyaka írta:Aki szereti a kihívást, az nem a gyenge ellenfelet akarja
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
En a Bayern szerettem volna a sorsolasnal, le is irtam a topicban. A sok serult meg Pep szemelye miatt oket akartam. Ancelotti megette volna a kopaszt vacsira egy pohar bor meg egy doboz cigi melle, mint tavaly. Ribery es Robben nelkul meg fooooleg.VanillaSky írta:Azért a BL topikban a szavazást magasan a Juve nyerte, papíron is meg kívánalmak szintjén is. Ott akkor az állandó hozzászólók rejtőzködő szavazók voltak? Vagy mi történt? A Madridnak a Juve elleni esetleges kiesés blama. Nem magyarázható semmivel!Míg mi kaptunk egy Atletcio-Juve párost akik bár papíron nem mutatnak olyan jól,de mégis az ő stílusuk ami nem fekszik a 2 spanyolnak,
A Juve-t azert nem szerettem volna amit dzsi irt, egyszeruen nem jo nekunk ilyen fegyelmezetten vedekezo csapat ellen jatszani. Nem fekszik. nem izlik. Ok, erosebbek vagyunk es illik kicsapni oket ha szenvedve is, de az Atma is kinkeserves volt, nem akartam meg egy ilyen fordulot, erre megkaptuk.
A Barcat azert nem akartam mert a tokom tele van mar a clasicokkal, minel kevesebb van annal jobban orulok.
Kicsit csaloka most ez az odavagos eredmeny. Mi idegenben szenvedtunk a bunker ellen, szarul is ment, meg is szivtuk, de meg hatra a hazai meccs. A Barca brillirozott a leamortizalt, szarul menedzselt, serultekkel teli Bayern ellen, es otthon eldontotte a parharcot. Eros a Barca, de azert figyeljunk oda, mert ez a ket meccs kisse torzitja a kepet az eroviszonyokrol. Sokan meg mar majdnem odaadjak a Barcanak a BL serleget.
A sorsolasrol annyit, hogy mikor eljott az a kor hogy mar kaphatjuk az Atmat is, akkor csak annyit kertem, hogy oket ne, amugy felolem barki. Lehet Barca Bayern Chelsea is zsinorba cask a matrac ne. Mert a mi csapatunknak a teljes mezonybol ok voltak a legkemenyebb ellenfel. Szoval igen, a sorsolasunkat nem csak a Barcaera, de barkiere elcsereltem volna aki elkeruli az Atmat...
Meg annyit, hogy en kozel sem vagyok megelegedve azzal amit Ancelotti muvel (szerintem miatta nem nyertunk tavaly bajnoksagot, meg ha iden bukjuk az is az o sara), de most in Carlo I trust, mert azert kupasorozatban nagy kope az oreg. Es ha tuljutunk a Juven, akkor egy kielezett kuzdelemre szamitok a dontoben ami billenhet barmerre. Csak jussunk be.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ja, de ha nem egészséges a csapat, akkor inkább jöjjön a kevésbé erős ellenfél először, aztán valahogy erőből csak be lehet húzni A döntőre pedig felépülnek a kulcsembereid és erősebb csapattal mehetsz fel a pályára. Én így gondolkozok.Anyaka írta:Aki szereti a kihívást, az nem a gyenge ellenfelet akarja
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
[quote="Anyaka"] Az megint más kérdés, hogy döntőt nem buktak ebben a században.
[quote]
Mi sem, ja és Casillas soha nem kapott ki semmilyen kupadöntőben.
+Bale minden Bl döntőn győztes gólt lőtt amin szerepelt.
[quote]
Mi sem, ja és Casillas soha nem kapott ki semmilyen kupadöntőben.

+Bale minden Bl döntőn győztes gólt lőtt amin szerepelt.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Pont, hogy nem. Sokszor Ibra hátráltatja őket.MesQueUnClub írta:PSG-nek pont ugyan az a gyerekbetegsége, mint a Reálnak vagy Barcának, vedd ki Ibrát és szenvednek.. CR/Messi kiesése ugyan az kb. City átlag életkora meg kb 30 év.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Az hozzá tartozik az igazsághoz, hogy 2005-6 óta (körülbelül) mindig az nyeri a BL-t, aki megveri a Barcelonát. Egyetlen kivétel tavaly. Valószínűleg véletlen az egész.
Szóval még van esély megvernie egy csapatnak a döntőben. Az megint más kérdés, hogy döntőt nem buktak ebben a században.
nmate:
Aki szereti a kihívást, az nem a gyenge ellenfelet akarja. A dicsőséget is inkább el lehet érni nagy küzdelmekkel, mintha például egy Schalke, Porto, Monaco vonalon döntőzne valaki. Sok ilyen ember van. Meg nézőként is jobban kedvelem a párharcot, mint egy sima labdázgatást. Én a szavazáson Real-Barca-ra nyomtam. De a döntőre is ugyanezt szeretném. A Juve nem jó ellenfél, megint egy unalmas MU-Barca féle döntőt nézni nem szeretnék.
Szóval még van esély megvernie egy csapatnak a döntőben. Az megint más kérdés, hogy döntőt nem buktak ebben a században.
nmate:
Aki szereti a kihívást, az nem a gyenge ellenfelet akarja. A dicsőséget is inkább el lehet érni nagy küzdelmekkel, mintha például egy Schalke, Porto, Monaco vonalon döntőzne valaki. Sok ilyen ember van. Meg nézőként is jobban kedvelem a párharcot, mint egy sima labdázgatást. Én a szavazáson Real-Barca-ra nyomtam. De a döntőre is ugyanezt szeretném. A Juve nem jó ellenfél, megint egy unalmas MU-Barca féle döntőt nézni nem szeretnék.
- nmate
Ki az a hülye, aki a két erősebb csapat közül kérne egyet?lesliejr írta:De nektek mindig az a nehezebb, akit a Real kap, érdekes, a sorsolás alatt és után senkitől nem olvastam, hogy a Juve-t akarja elkerülni, mindenki azt írta, hogy kapja csak a Barca a Bayern-t, rendezzék le egymást, ti meg ellesztek az olaszokkal.

Amúgy a legtöbb ember írta is, hogy ez sem lesz könnyű. Pl. jómagam. viewtopic.php?f=9&t=53&start=680#p467411
-
Azért a BL topikban a szavazást magasan a Juve nyerte, papíron is meg kívánalmak szintjén is. Ott akkor az állandó hozzászólók rejtőzködő szavazók voltak? Vagy mi történt? A Madridnak a Juve elleni esetleges kiesés blama. Nem magyarázható semmivel!Míg mi kaptunk egy Atletcio-Juve párost akik bár papíron nem mutatnak olyan jól,de mégis az ő stílusuk ami nem fekszik a 2 spanyolnak,
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Pár emberrel sokszor olyan értelmetlen vitázni, hogy nem is értem miért kezdtem neki. Hol írtam olyat, hogy a City jobb csapat nálatok vagy alapból gondotok lett volna velük? Sehol. De kiragadtok egy sort és mint egy ragadozó ugratok rá, mert állandóan keresitek, mibe lehet belekötni.
Azt írtam, hogy abban a periódusban, mikor a Schalke-val játszottatok, gondok lehettek volna az angolok elleni továbbjutással. Hazai pályán benyelni 4 gólt egy lúzer német csapattól nem épp azt mutatta, hogy ott akkor toppon lennétek. Nem arról beszéltem, hogy ha holnap meccselnétek az angolokkal.
De nektek mindig az a nehezebb, akit a Real kap, érdekes, a sorsolás alatt és után senkitől nem olvastam, hogy a Juve-t akarja elkerülni, mindenki azt írta, hogy kapja csak a Barca a Bayern-t, rendezzék le egymást, ti meg ellesztek az olaszokkal.
Felhoztátok az Atlético-t példaként, mi év elején 3-ból 3x lenyomtuk őket 9 gólt berámolva, ti abban az időben 4-et kaptatok tőlük, szóval azt gondolom volt annak alapja, hogy azt írtam, ha a Schalke-nál erősebbet kaptok (és náluk csak erősebbet lehetett szinte), akkor gondok lehettek volna a továbbjutással (így is meleg volt a vége). Egy időszakban 2x 4-et benyelni nem azt mutatja, hogy egy csapat képes elbánni bárkivel. Teljesen mindegy, hogy formahanyatlás és/vagy sérülések miatt. Az első körben szerencsétek volt, hogy a németeket hozta a sors.
De ezt az egész makkolást nem én hoztam fel, csak reagáltam arra, hogy itt már általános vélekedés, hogy nekünk milyen könnyű utunk volt. Nem tudom kiket kellett volna kapnunk, hogy nehezebb legyen. Jah tudom, Chelsea és ha őket is kiejtettük volna, akkor meg az lenne, hogy bezzeg ha a PSG-t......na mindegy.
Azt írtam, hogy abban a periódusban, mikor a Schalke-val játszottatok, gondok lehettek volna az angolok elleni továbbjutással. Hazai pályán benyelni 4 gólt egy lúzer német csapattól nem épp azt mutatta, hogy ott akkor toppon lennétek. Nem arról beszéltem, hogy ha holnap meccselnétek az angolokkal.
De nektek mindig az a nehezebb, akit a Real kap, érdekes, a sorsolás alatt és után senkitől nem olvastam, hogy a Juve-t akarja elkerülni, mindenki azt írta, hogy kapja csak a Barca a Bayern-t, rendezzék le egymást, ti meg ellesztek az olaszokkal.
Felhoztátok az Atlético-t példaként, mi év elején 3-ból 3x lenyomtuk őket 9 gólt berámolva, ti abban az időben 4-et kaptatok tőlük, szóval azt gondolom volt annak alapja, hogy azt írtam, ha a Schalke-nál erősebbet kaptok (és náluk csak erősebbet lehetett szinte), akkor gondok lehettek volna a továbbjutással (így is meleg volt a vége). Egy időszakban 2x 4-et benyelni nem azt mutatja, hogy egy csapat képes elbánni bárkivel. Teljesen mindegy, hogy formahanyatlás és/vagy sérülések miatt. Az első körben szerencsétek volt, hogy a németeket hozta a sors.
De ezt az egész makkolást nem én hoztam fel, csak reagáltam arra, hogy itt már általános vélekedés, hogy nekünk milyen könnyű utunk volt. Nem tudom kiket kellett volna kapnunk, hogy nehezebb legyen. Jah tudom, Chelsea és ha őket is kiejtettük volna, akkor meg az lenne, hogy bezzeg ha a PSG-t......na mindegy.

- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
PSG-nek pont ugyan az a gyerekbetegsége, mint a Reálnak vagy Barcának, vedd ki Ibrát és szenvednek.. CR/Messi kiesése ugyan az kb. City átlag életkora meg kb 30 év.

♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
dzsi hsz-ét adom én is, hozzátéve, hogy a PSG azért fejlődött szerintem, és szintet lépett, bár más kérdés, hogy még mindig kevés. Illetve a City továbbra is egy világi lúzer csapat marad (és lesz) már évek óta, összevásárolt lelketlen zsoldoscsapat edző nélkül.
Aki a topcsapatok közül nem képes kiejteni őket 2 meccsen, az nézhet magába. Fejben rettenet gyenge banda a BL-hez, meg úgy általánosságban is. Nevek alapján gyönyörűen hangzik, de amúgy szart sem érnek.
Ezzel nem a Barca érdemét akarom kisebbíteni, de kezeljük helyén a dolgokat.
Aki a topcsapatok közül nem képes kiejteni őket 2 meccsen, az nézhet magába. Fejben rettenet gyenge banda a BL-hez, meg úgy általánosságban is. Nevek alapján gyönyörűen hangzik, de amúgy szart sem érnek.
Ezzel nem a Barca érdemét akarom kisebbíteni, de kezeljük helyén a dolgokat.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Egy az egyben adom.dzsi91 írta:Azt kéne megérteni,hogy itt nem a papírt kell nézni ki erős ki gyenge.
Atletico-Chelsea-Inter-Bayern Ez a 4 csapat tudott igazán rágós falat lenni a 2 spanyol óriásnak az elmúlt években, ebből a Bayern összehozott egy nagyon erős csapatot heynkess alatt akik tényleg támadó focival is letudták gyűrni a Real-t és a Barcát. A maradék 3ban mi a közös? Az atom bunker, csak ez lehet az ellenszer ellenük,mert ők képesek elrontani a spanyolok játékát, képesek küzdeni taktikusan védekezni, elvenni a klasszisok kedvéd az élettől is.
Egy top csapatnak számító de támadó felfogású csapat 10ből 8szor alul maradna a Real-Barca 2őssel szemben, mert focizni azt jobban tudnak mindenkinél, ezért gyakran belemennek ezek a támadó szellemű csapatok,hogy egy számukra stílus idegen védekezőbb focit játsszanak amiből jó sosem sül ki mert nincsenek meg erre a focira az embereik és nem is érzik jól magukat ebben.
A Barca megkapta a City-PSG-Bayern triót.Névre nagyot szólnak de innen valós veszélyt csak a bayern rejtegetne számunkra és a Barca számára is de ők meg ugye meg tizedelődtek így láthattuk,hogy tegnap rákényszerültek arra,hogy egy számukra idegenebb védekezőbb focit játszanak, nem is ízlett nekik.
Míg mi kaptunk egy Atletcio-Juve párost akik bár papíron nem mutatnak olyan jól,de mégis az ő stílusuk ami nem fekszik a 2 spanyolnak, persze így is kijöhet a klasszis különbség(ki is fog jönni) de egy támadó szellemű csapat ellen sokkal komfortosan mozgunk mi is és a Barca is.
Szóval ha megkapom előre a barca és a real sorsolását,gondolkodás nélkül a Barcáét választom, főként az Atletico miatt.De ettől még a barca megérdemelten döntőzik, csak szerintem a mi utunk a nehezebb a döntőig és ha ott leszünk a döntőben valószínüleg az a műsor fog menni,hogy a barca végigverte európát mi meg bekínlódtuk magunkat egy atletico meg juventus ellen.(amit egyáltalán nem bánok, nagyon örülnék az underdog szerepnek, csak legyünk már ott)
Jó, érted, 5-0-ás vezetésnél ha Nacho enged egyet, egye-fene...nmate írta:Jó, hát aki ezt így gondolja azzal nem lehet mit kezdeni, bár tény abban a formában nem lett volna egy sima Real siker az is fixtucsoki írta:, de ez nem az eurobarca, ne adja már be hogy a City velünk elbánt volna, viszont ők megcsinálták....
GyomorforgatóFőleg a jó öreg Aguero ellen Nachonak.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Azt kéne megérteni,hogy itt nem a papírt kell nézni ki erős ki gyenge.
Atletico-Chelsea-Inter-Bayern Ez a 4 csapat tudott igazán rágós falat lenni a 2 spanyol óriásnak az elmúlt években, ebből a Bayern összehozott egy nagyon erős csapatot heynkess alatt akik tényleg támadó focival is letudták gyűrni a Real-t és a Barcát. A maradék 3ban mi a közös? Az atom bunker, csak ez lehet az ellenszer ellenük,mert ők képesek elrontani a spanyolok játékát, képesek küzdeni taktikusan védekezni, elvenni a klasszisok kedvéd az élettől is.
Egy top csapatnak számító de támadó felfogású csapat 10ből 8szor alul maradna a Real-Barca 2őssel szemben, mert focizni azt jobban tudnak mindenkinél, ezért gyakran belemennek ezek a támadó szellemű csapatok,hogy egy számukra stílus idegen védekezőbb focit játsszanak amiből jó sosem sül ki mert nincsenek meg erre a focira az embereik és nem is érzik jól magukat ebben.
A Barca megkapta a City-PSG-Bayern triót.Névre nagyot szólnak de innen valós veszélyt csak a bayern rejtegetne számunkra és a Barca számára is de ők meg ugye meg tizedelődtek így láthattuk,hogy tegnap rákényszerültek arra,hogy egy számukra idegenebb védekezőbb focit játszanak, nem is ízlett nekik.
Míg mi kaptunk egy Atletcio-Juve párost akik bár papíron nem mutatnak olyan jól,de mégis az ő stílusuk ami nem fekszik a 2 spanyolnak, persze így is kijöhet a klasszis különbség(ki is fog jönni) de egy támadó szellemű csapat ellen sokkal komfortosan mozgunk mi is és a Barca is.
Szóval ha megkapom előre a barca és a real sorsolását,gondolkodás nélkül a Barcáét választom, főként az Atletico miatt.De ettől még a barca megérdemelten döntőzik, csak szerintem a mi utunk a nehezebb a döntőig és ha ott leszünk a döntőben valószínüleg az a műsor fog menni,hogy a barca végigverte európát mi meg bekínlódtuk magunkat egy atletico meg juventus ellen.(amit egyáltalán nem bánok, nagyon örülnék az underdog szerepnek, csak legyünk már ott
)
Szóval ha megkapom előre a barca és a real sorsolását,gondolkodás nélkül a Barcáét választom, főként az Atletico miatt.De ettől még a barca megérdemelten döntőzik, csak szerintem a mi utunk a nehezebb a döntőig és ha ott leszünk a döntőben valószínüleg az a műsor fog menni,hogy a barca végigverte európát mi meg bekínlódtuk magunkat egy atletico meg juventus ellen.(amit egyáltalán nem bánok, nagyon örülnék az underdog szerepnek, csak legyünk már ott

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- nmate
Jó, hát aki ezt így gondolja azzal nem lehet mit kezdeni, bár tény abban a formában nem lett volna egy sima Real siker az is fixtucsoki írta:, de ez nem az eurobarca, ne adja már be hogy a City velünk elbánt volna, viszont ők megcsinálták....
Gyomorforgató

Az erős-gyenge ellenféllel kapcsolatban is egyetértünk, és szálljanak el maguktól, mert valóban jól játszanak, de ez nem az eurobarca, ne adja már be hogy a City velünk elbánt volna, viszont ők megcsinálták....nmate írta:Van miért. Mi is elszálltunk az október-novemberi forma miatt.rashidm írta:Kicsit elszálltak ismét.
Gyomorforgató
- nmate
Van miért. Mi is elszálltunk az október-novemberi forma miatt.rashidm írta:Kicsit elszálltak ismét.
Barcánál ami remek idén, az a formaidőzítés. Meg az MSN összeszokott. Többi maradt a régi.
Tavaly azért voltunk jók tavasszal, mert év elején volt sok a sérült, Illarra ősszel nyomott jó pár meccset, Xabi apó későn tért vissza, nem volt kifacsarva. Modric és Bale a legjobb formájukat tavaszra érték el, szintén fittek voltak. DM 2 évenkénti fél évig tartó remek periódusa pont oda esett. + CR még (magához képest) gyengén is jó volt. Röviden, tömören. Minden a formaidőzítésen és fejbeli fittségen múlik, idén pedig ebben a Barca van csúcson a tavasszal.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
És tényleg... a Cityből is hiányzott Yaya...realistahuni írta:Idén mondjuk a barca összes fontos meccsén legalább egy, de sokszor több meghatározó játékos hiányzott az ellenféltől. De mártírkodjatok tovább...

A sorsoláshoz pedig. Tavaly a Dortmund és a Bayern is nehezebb feladat volt, mint idén ez a papíron jó, de a sérültek és eltiltottak miatt hiányos PSG vagy Bayern.
De mindegy is. Bejutunk a döntőbe és nyerünk. a többi már csak történelem.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots