de erre az esély 0
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. március 16., hétfő 12:40
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. március 13., péntek 20:54
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. március 13., péntek 20:51
HozzászólásSzerző: cart » 2015. március 13., péntek 20:48
HozzászólásSzerző: miro » 2015. március 13., péntek 20:47
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. március 13., péntek 20:46
tucsoki írta:RMFC azt te sem gondolod, hogy ha pl. egy játékos ökölbe szorított kézzel ütő mozdulatot tesz, de megállítja 20cm-el a másik arca előtt, akkor az pályára való, és ne szóljon senki semmit, mert nem volt szabálytalan...
A szándékosságot kell megvizsgálni elsősorban, sok esetnél kellene mérlegelni majd annak fényében ítélni. Bár van mikor eldönthetetlen, mint pl. ebben a szituban. Igaz, én hajlok arra, hogy nem akart egy teljesen egyértelmű röplabdás tizit összehozni, csak le akarta nyomni a magasra ugró Chelsea játékost, ha már elfejelni kevés esélye volt.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. március 13., péntek 20:40
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. március 13., péntek 20:25
köszönöm.R.M.C.F írta:dzsi91 írta:nekem akarok full retard lenni(), de magát a kontaktok a kéz és a labda között én se látom,pedig megnéztem már sokszor.Mondjuk ha bíró lennék már a mozdulatért fújom a tizit,mert így nem nyújtózkodnak még a mennyei megyeiben sem a védők.
Szval sztem ezt bármelyik bíró befújta volna,de lehet,hogy tényleg nem ért labdát a kéz.
De nincs olyan, hogy a mozdulatért befújod, a kéz akkor kéz ha akadályozza a labda útját,a játék folytonosságát,ha elakarja ütni,de nem éri el,az a kutyát sem kell hogy érdekelje,mert az nem kéz. Ha bal lúdtalppal odarúgok az ellenfél felé,de nem találom el,luftot rúgok,az nem szabálytalan,hiába vörös a fej és dől belőlem a "megöllektegeci"......
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. március 13., péntek 20:24
dzsi91 írta:nekem akarok full retard lenni(), de magát a kontaktok a kéz és a labda között én se látom,pedig megnéztem már sokszor.Mondjuk ha bíró lennék már a mozdulatért fújom a tizit,mert így nem nyújtózkodnak még a mennyei megyeiben sem a védők.
Szval sztem ezt bármelyik bíró befújta volna,de lehet,hogy tényleg nem ért labdát a kéz.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 13., péntek 10:55
Özilnek is megvoltde azért megvan a képessége,
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. március 13., péntek 10:42
Ennyire azért még nem írnám le Mourinhot, 52 éves, szerintem fog ő még meglepetés(eke)t okozni BL-ben is, a bajnokságokat tekintve pedig már elég szép eredményei vannak. Amit az Interrel lenyomott anno, az nem volt véletlen azért, az akkori játékosállománya köröket ver szerintem a mostani Chelseare. Oscar amióta átjött Európába 2 Juve elleni meccsen kívűl teljesen tucat, Costaról mindent elmond, hogy gól nélküli az idei BL-ben, Hazardban én speciel semmi átütőerőt nem láttam a két PSG elleni meccsen. Terryék is szépen benyelték mind a három fejest, erre azt hiszem senki nem számított, ja és Fabregas sem hozta a híres őszi formáját. Persze ettől függetlenül bőven Mourinho a legnagyobb hibás, mert neki van szabadkeze az igazolásoknál és a taktikánál is. Most megnyeri a PL-t, kap még egy évet Abramovicstól, aztán valószinüleg lelécel Londonból. Nem volt nekem sem szimpatikus soha, főleg amikor erőltette a KHÖD-öt, de azért megvan a képessége, én egyelőre nem írnám le még.Ha Mourinho most kapott volna ki így először, még lehetne bízni a stílus újragondolásában, de így, hogy négyszer sem értette meg, mit hibázik ilyenkor, ez alighanem így marad az idők végezetéig.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. március 13., péntek 8:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 13., péntek 7:29
Ez olyan, mint a tavalyi Bayern erősebb a Realnal Matt féle elemzés?erősebb csapat esett ki
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2015. március 13., péntek 1:36
De az, h valaki kézzel el akarja ütni ( biztos vagyok benne, h nem akarta és én azt se látom, h hozzá ért volna) a labdát, de nem sikerül neki, az nem ugyan az, mint, hogy egy utána rúgásért a szándékot büntetve befújom azt. Ha valaki nem kezezett, hiába akart azért nem jár semmi szerintem. Szóval itt, ha nem volt kéz akkor kamu volt, nyújtózkodhat ő akárhogy. De szerintem csak pont rossz szögből látjuk, tuti, h a bíró nem fújta volna be ilyen simán, ha ennyire véleményes lenne.dzsi91 írta:Mondjuk ha bíró lennék már a mozdulatért fújom a tizit,mert így nem nyújtózkodnak még a mennyei megyeiben sem a védők.Szval sztem ezt bármelyik bíró befújta volna,de lehet,hogy tényleg nem ért labdát a kéz.
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2015. március 12., csütörtök 23:55
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. március 12., csütörtök 23:51
dzsi91 írta:nekem akarok full retard lenni(), de magát a kontaktok a kéz és a labda között én se látom,pedig megnéztem már sokszor.Mondjuk ha bíró lennék már a mozdulatért fújom a tizit,mert így nem nyújtózkodnak még a mennyei megyeiben sem a védők.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. március 12., csütörtök 23:44
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. március 12., csütörtök 23:29
4. thiagosilva kezezése kamu.
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. március 12., csütörtök 23:07
doncsontos írta:http://vignette2.wikia.nocookie.net/mon ... 0212003602hehe írta: 4. thiagosilva kezezése kamu.
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2015. március 12., csütörtök 23:06
http://vignette2.wikia.nocookie.net/mon ... 0212003602hehe írta: 4. thiagosilva kezezése kamu.
Jelenlévő fórumozók: 137 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem