realistahuni írta:
Megérdemelné pedig, hogy ott rohadjon el de sajnos amilyen tragédia a felhozatal klasszisokból nem tehetjük meg, hogy nem szállunk majd újra harcba érte.
Annyira nem tudok azonosulni ezzel a felfogással, hogy az hihetetlen.
Én általában a kritikusabbak között vagyok amikor a csapat jatékáról meg a spanyol bajnokságban/kupában nyújtott teljesítményről van szó.
De vagyunk mi meg a bayern akik normálisak maradtak az elitből, legalábbis az en szememben.
Ennyire nem vagyunk győzelmi kényszerben, hogy be kelljen csicskulni a legnagyobb pénzéhes patkánynak aki focipályára lépett.
Nekem nem kell mondani én abszolút rühellem a gyereket, amikor a vb alatt szopkodták itt, hogy jajj szegény mesterhármassal sem nyert akkor is írtam, hogy ne felejtsük el, hogy arcon csulázott minket fél éve.
Viszont kelleni fog klasszis támadó, csak egy Real Madrid vagyunk, szép ez az irány, hogy 16 éves gyerekeket veszünk akik vagy beválnak vagy nem, de 1 max 2 év és se Benzema, se Modric, se Kroos. Bajban leszünk ha Vini lesz az első számú támadó vezérhím.
Nem kell becsicskulni. Ő csicskult be ezzel, hogy ott maradt, aztán azóta is lenyilatkozza, hogy azért még mindig a Real az álma meg PSG rendezvényen telón nézi a meccsünket. Egy igazi kis hülyegyerek, akire olyan politikai meg nemzeti nyomás nehezedett, amit nem tudott kezelni. 3 év múlva talán menni fog neki. Viszont úgy tud focizni ahogy senki más, nekünk meg a legjobbak kellenek. Sajnos.
Tenni kell egy ajánlatot 24 nyarán aztán ha januarban jönni akar akkor előszerződés olyan kötbérrel ami Katar GDP-je. Ha nem akkor csókolom, 30 évesen már senkinek nem fog kelleni. Utolsó lehetősége lesz a valódi futball karrierre. A bemutatásán majd kicsit öklendezünk meg egy gyengéd füttyszót is kaphatna aztán majd pár gól után megenyhülünk.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"