HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. január 2., csütörtök 22:07
Real Madrid were confident enough to call Liverpool because they know that Trent Alexander-Arnold wants them. @MarioCortegana
BREAKING: Real Madrid are now READY to pay €25m for Trent Alexander-Arnold THIS month. @marca
Azt írják Carlo is Januárban akarja őt és szorgalmazza a leigazolását.
Nem látom amúgy, hogy miért maradna ott Trent. Értem, hogy gyerekkori klubja, ott nevelkedett, de évek óta elvannak maradva a Citytol. Idén persze fordult a kocka, van egy jó edzőjük, aki életet lehelt a keretbe, a City is kipukkadni látszik, bár ha nem büntetik meg őket, akkor jövőre szerintem visszakerülnek a trónra. A BL pedig továbbra is lutri, azt mondani, hogy ők a legesélyesebbek, badarság. Van Dijk és Salah is kifutoban, nálunk évekig megvan a kezdő 11 magja, a nagy haverja Jude is itt játszik, meghát a Real Madrid az Real Madrid, itt azért baromi nagy nevekkel focizhat kedvére. A jelek szerint a fizu is jobb lenne, szóval hülyeség lenne a biztos kényelemben maradni, de ő tudja. Én nem rajongok érte, de valaki kell, aki tud szabadot lőni és Carvajalt pótolja. Az sem rossz, ha kpn bevethető.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”