Azért ne cseszd már le őket, mert bejutottak a döntőbe. Remélhetőleg sérülés nélkül...lesliejr írta:...

Real Madrid vs. Barcelona
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
-
Ronaldinho utolsó évében láttam utoljára ennyire flegma, nagyképű csapatot. Második félidőben már csak az órát néztük, miközben a Bayern rúgott kettőt. Ilyen Müllerekkel rúgatunk gólt, aki a meccs előtti kézfogásnál rá se néz Messi-re és csak odadugja a kezét a nagyképűje.
Ki lehet kapni az Allianz-ba 3-2-re, csak nem így. Szórtuk előre a labdákat vaktában mint egy angol kiesőjelölt. Jézusom, ez mi volt.
Még, hogy nem bízzák el magukat. Ma csak a mezeket vittük fel. Meg se izzadtunk. Rakitic haja a cserénél ilyen száraz idén még nem volt.
Na de az biztos, hogy a holnapi meccs hajtósabb, izgibb lesz.
...tegyük hozzá, ha ma Valdés véd, már a félidőre ledolgozzák a hátrányukat... Ter-Stegen egy állat.
Ki lehet kapni az Allianz-ba 3-2-re, csak nem így. Szórtuk előre a labdákat vaktában mint egy angol kiesőjelölt. Jézusom, ez mi volt.

Na de az biztos, hogy a holnapi meccs hajtósabb, izgibb lesz.

...tegyük hozzá, ha ma Valdés véd, már a félidőre ledolgozzák a hátrányukat... Ter-Stegen egy állat.
Jogos, a simánt leveszem a végéről.mocsok írta:azok az idők rég elmúltak már mikor simán vernek minket ezek a..szóval a barca.

Most hirtelen pont a tavalyi 3-4 jutott eszemebe.

- mocsok
jó hát én most úgy állok hozzá, hogy az ellenfél nem balfasz.Sierra írta:Hát ja, de látod még se olyan egyszerű nekik gólt rúgni. Vagy a szerencse mellettük van, vagy balfaszok a támadók (El Clásico) vagy szimplán el se jutnak a helyzetig az ellenfelek.
nyilván anélkül nem fog nyerni ellenük senki, ha a támadók 5 méterről nem tudnak gólt lőni. vagy hogy egy két percig fekvő piké mellett nem bírják elvinni. de helyzetig egyébként nem egy nagy kihiívás eljutni ellenük.
hát istenem. egy müller-lewa duo ki tudja őket játszani.
azok az idők rég elmúltak már mikor simán vernek minket ezek a..szóval a barca.Sierra írta:Emlékszem csomószor ebben bíztunk, hogy a védelem úgyis szar nekik, xyz nem is a posztján fog játszani, a cserehátvéd még szarabb, mint a kezdő, aztán legtöbbször megvertek minket simán. Sajnos nem ezeken a dolgokon múlnak.
Hát ja, de látod még se olyan egyszerű nekik gólt rúgni. Vagy a szerencse mellettük van, vagy balfaszok a támadók (El Clásico) vagy szimplán el se jutnak a helyzetig az ellenfelek.mocsok írta:azért az megnyugtató, hogy bár az msn nagy formában van, de ez a barca védelem iszonyat kevés.
és az se hiszem, hogy hosszútávú lesz hogy a támadóhármas egyszerre van csúcsformában.
Emlékszem csomószor ebben bíztunk, hogy a védelem úgyis szar nekik, xyz nem is a posztján fog játszani, a cserehátvéd még szarabb, mint a kezdő, aztán legtöbbször megvertek minket simán. Sajnos nem ezeken a dolgokon múlnak.
- mocsok
hát néha balenek is kijöhet a lépés.ziro4vr írta:Nem kell abban lenniük, amúgy is ott van bennük a random villanás/gól. Elég ha Messi jó, akkor a másik kettő félig nyert helyzetben van. Nálunk meg aztán várhatunk mondjuk egy Bale villanást, ha van is, max a labdaszedő srácnak lesz tőle keményebb napja.
azért ha a képességeket nézzük nem akkora balfasz ő. (csak nem passzolnak neki

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem kell abban lenniük, amúgy is ott van bennük a random villanás/gól. Elég ha Messi jó, akkor a másik kettő félig nyert helyzetben van. Nálunk meg aztán várhatunk mondjuk egy Bale villanást, ha van is, max a labdaszedő srácnak lesz tőle keményebb napja.mocsok írta:azért az megnyugtató, hogy bár az msn nagy formában van, de ez a barca védelem iszonyat kevés.
és az se hiszem, hogy hosszútávú lesz hogy a támadóhármas egyszerre van csúcsformában.
Nem illik.
- mocsok
azért az megnyugtató, hogy bár az msn nagy formában van, de ez a barca védelem iszonyat kevés.
Szerintem meg nincsenek sokkal a többiek felett.ArjenMagicRobben írta:Guardiola nem fog a Cityhez menni úgy hogy egy angol szinten fullos Chelsea ellen kell versenyezzen. Annál sokkal gyávább ő.![]()
Amúgy a City nem lenne olyan rossz, csak az ilyen Milner, Demichelis féléket el kellene takarítani onnan. De szerintem bármit is csinál a többi csapat a Chelsea behúzza jövőre is a bajnokságot, sokkal a többiek felett vannak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Redondo, CR, R9, Kroos, Modric, Marcelo, Varane, Sergio
(Szerintem) A nyáron elmegy, lesz alkotói szabadság majd átveszi a spanyol válogatott irányítását egy-két éven belül.ArjenMagicRobben írta:Guardiola nem fog a Cityhez menni úgy hogy egy angol szinten fullos Chelsea ellen kell versenyezzen. Annál sokkal gyávább ő.![]()
Amúgy a City nem lenne olyan rossz, csak az ilyen Milner, Demichelis féléket el kellene takarítani onnan. De szerintem bármit is csinál a többi csapat a Chelsea behúzza jövőre is a bajnokságot, sokkal a többiek felett vannak.
Erre akár pénzt is mernék tenni.
-
Guardiola nem fog a Cityhez menni úgy hogy egy angol szinten fullos Chelsea ellen kell versenyezzen. Annál sokkal gyávább ő.

Én kíváncsi vagyok arra a másik 9 centerre, aki megközelíti vagy egy szinten van Suarezzel.csababarca írta:Suárez meg lehet jó befejező, nálunk nem az, lásd BM elleni meccs...meg úgy kompletten a barcás pályafutása eddig nem erről árulkodik. De ő is top 10 a posztján mondjuk, szerintem ezt se vitatják sokan.
Sajnos erről Barcelonában leszokott, de a fickó a régi iskola centere, aki megkapja a zsugát és csak a kaput látja. Nagyon jó indulattal tudok pár hasonló kvalitású centert mondani: Lewa, RvP, Ibra, mostanában CR.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Tök felesleges amúgy erről beszélni, alkotói szabira megy ahol feltalálja a focit. Újra.

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
lesliejr írta:Játékosként is intelligens volt, jól látott a pályán, Cruyff mindig mondta, hogy a meghosszabbított jobbkeze. Ebből kiindulva nem hülye ember, sikerei is voltak, csak szerelmes a Barca játékába.R.M.C.F írta:Miből? Szerintem pep tud bármit is másképpen?
Meglátjuk. Nagyon kíváncsi lennék mit tudna egy Angol csapattal. Ha ott is kikezdik, akkor sorry, neked/nektek volt igazatok.
Egy edzőnél NEM SZÁMíT milyen volt labdarúgóként.Semmilyen kimutatható arányosság sincsen az okos focista és az okos edző között a labdarúgás világában.....Ha marad a stilusa edzőként,az pusztán a véletlen műve,ha intelligencia terén több volt benne mint a többiben az oké,fontos,de mivel 100%osan más felkészültség,tudás,emberi érték kell egy jó edzőnek,igy az amilyen focistaként volt,nem számit.
Ellenben ez egy hihető dolog.....és sokan ezt igy is látják. Nem megyek messze nálunk schuster.....azért igazolták le,mert LENYILATKOZTÁK,mert focistaként a szép focit mutatta be.......le is igazolták. Azt még véletlenül sem nézték meg,hogy a getaféval 38 meccsen 38 gólt szerzett,és kizárólag echte kontra focit játszatott. Semmi mást.
Nesze neked.

Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Azért az túlzás, a csapat magja adott, van pár játékos akire nincs szükség, őket el kell küldeni, foltozni a réseketdannen írta:angliában lenne neki kihívás bőven, lehet, hogy pénze lenne a citynél, de ott egy teljesen új csapatot kell építeni gyakorlatilag. nagyon kíváncsi lennék, akaromtucsoki írta:elenleg pedig ismét egy olyan klubhoz tart, ahol a némi vérfrissítéssel (és feneketlen pénztárcával...) jó csapatot lehet kovácsolni, csak azt egy Getafe-szintű edző nem tudta véghez vinni.
Hozzátenném még, hogy az egész City alulteljesített idén, pl. Kompany-nak ennyire csúfos szezonja nem tudom mikor volt.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nemár.Most várjunk még 1-2 évet hogy végre igazunk legyen?lesliejr írta:Játékosként is intelligens volt, jól látott a pályán, Cruyff mindig mondta, hogy a meghosszabbított jobbkeze. Ebből kiindulva nem hülye ember, sikerei is voltak, csak szerelmes a Barca játékába.R.M.C.F írta:Miből? Szerintem pep tud bármit is másképpen?
Meglátjuk. Nagyon kíváncsi lennék mit tudna egy Angol csapattal. Ha ott is kikezdik, akkor sorry, neked/nektek volt igazatok.

Angliában,a futóbolondok hazájában pofozógéppé válhat a City egy tiki-takával,hát ott a csapatok 70%a kontrákból létezik.
De kétlem,hogy oda menne,fél Mourinhotol mint a tűztől.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Guardiola - aki forradalmasította, reformálta a futballt
-, pályafutása során eddig 2 olyan csapatnál edzősködött, ahol a játékoskeret, gazdasági helyzet, és minden más a nagyon szűk elithez tartozik. Arról nem beszélve, hogy a szerencsés épp kifogott egy Xavi-Iniesta-Messi triót, de ezt inkább nem is feszegetem. Jelenleg pedig ismét egy olyan klubhoz tart, ahol némi vérfrissítéssel (és feneketlen pénztárcával...) jó csapatot lehet kovácsolni, csak azt egy Getafe-szintű edző nem tudta véghez vinni.
Ha igaz, akkor sok sikert neki a City-nél, de én nagyon-nagyon szurkolok annak, hogy egyszer csak fele annyit elérjen szerényebb csapatoknál mint a sokat köpködött Mourinho.

Ha igaz, akkor sok sikert neki a City-nél, de én nagyon-nagyon szurkolok annak, hogy egyszer csak fele annyit elérjen szerényebb csapatoknál mint a sokat köpködött Mourinho.
-
Játékosként is intelligens volt, jól látott a pályán, Cruyff mindig mondta, hogy a meghosszabbított jobbkeze. Ebből kiindulva nem hülye ember, sikerei is voltak, csak szerelmes a Barca játékába.R.M.C.F írta:Miből? Szerintem pep tud bármit is másképpen?
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
44 évesen már késő tanulni új dolgokat?R.M.C.F írta:Miből? Szerintem pep tud bármit is másképpen?Ha nem enged belőle,
Lehet igen, nem tudom, de azért még változhat.
Azért nem egy hülye, biztos tudna mást is játszatni.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Miből? Szerintem pep tud bármit is másképpen?Ha nem enged belőle,

Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.