jézusom.. és pont Gerrard.... ekkora hibát

Gerrardnak túl kell tennie ezen magát és felrázni a csapatát, kemény lesz...

1 pont kell nekik minimum, különben a City kezében lesz a bajnokság.
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. április 27., vasárnap 15:54
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. április 27., vasárnap 15:49
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. április 27., vasárnap 15:10
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. április 27., vasárnap 15:05
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 27., vasárnap 14:58
az a chelsea védelem..cole vs sterling, kb mint a bartra vs bale, bár ugye tudjuk hogy csak hagyta magát a katalán'shutterisland írta:mignolet - flanagan,skrtel,sakho,johnson - allen,leiva,gerrard - coutinho,sterling,suarez
schwarzer - cole,kalas,ivanovic,azpili - mikel,matic,lampard - schürrle,salah,ba
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. április 27., vasárnap 14:34
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. április 27., vasárnap 12:42
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 26., szombat 20:05
morientes írta:A manchesternél nem az edző kérdés a kérdés....hanem igazolni kell nekik "modern " labdarugokat....legfőképp a középpályára.Mert Rooney meg RvP (márha nem sérült),valamint Degea a kapuban,az nem elég...
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 26., szombat 19:53
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 26., szombat 19:49
ziro4vr írta:Korábban kellett volna, a BL-ben legalább be tudta volna cserélni magát a rekordért.L.Miki írta:Jól áll Giggsnek ez az edző szerep...
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 26., szombat 19:47
Korábban kellett volna, a BL-ben legalább be tudta volna cserélni magát a rekordért.L.Miki írta:Jól áll Giggsnek ez az edző szerep...
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. április 26., szombat 18:27
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 26., szombat 17:42
Hát szerintem Benderrel nem sokra mentek. Nem rossz játékos, de szerintem Ramsey, Arteta, Wilshere bőven üti Bendert képességekben és játéktudásban is. Klasszis csatár meg nem jön ki 30-35-ből, ahogy BBeno is írta. Az Arsenalnak szerintem egy befejező csatárra és egy szélsőre lenne mindkettőre a klasszis fajtából (Suarez Bale lenne a tuti, de hát mindkettőről lemaradtatok), a többi poszt rendben van. De ilyen meccs eldöntő figurák nélkül semmit sem ér az Arsenal veretes kp sora.alexoxladjackoxi írta:A csatár 30-35-ből megvan, szűrő 20-ból kijön (Lars Bender), + lehet, hogy a távozókból is befolyik egy pár milla. Marad még 20. "Akciósan" hozunk egy idős, tapasztalt kapust, Vermaelent és Sagnát pedig itt tartjuk. Egyébiránt ez még mindig jobb, mint amennyit a Liverpool kap. A minap olvastam, hogy Rodgersnek 60 millió áll a rendelkezésére erősíteni, ráadásul úgy, hogy ők még bajnokok is lesznek(?).BBarni írta:Hát szerintem 70 milla nem olyan sok ha tényleg ennyi lesz!Alapból kell hozni egy klasszis csatárt, na az már kb 30-ról kezdődik...ha Sagna megy akkor kell egy jobbhátvéd is, hoznék egy igazi labdaszerző vkp-t is, szóval nem olyan sok ez a 70 és ezek még csak legszükségesebbek!
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 26., szombat 17:12
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 26., szombat 16:41
Naaaa....azért ott taktikailag is rendben van a dolog,nem csak arról szól hogy akkor Suarez vagy Sturridge megoldja...Például ez a Liverpool féle nagyon direkt és célratörő foci is csődöt mond a BL-ben egy komolyabb német vagy spanyol csapat ellen én azt mondom. Simán visszaadhatjuk azt a 4-0-át ha összekerülünk velük jövőre. >:]
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 26., szombat 16:28
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. április 26., szombat 15:39
Semmivel nem gyengébb a spanyol bajnokság, sőt, ezt a bazdelőre angol focit egy okosabb spanyol csapat egy kis ésszel simán leveri. Nem hiába vannak ott EL-ben és BL-ben is mindig ott a végén a spanyol csapatok, ráadásul a Realon és a barcán kívűl a többiek jóval alacsonyabb költségvetésből mint az angolok. Egyedül a murinnyó féle beparkolom a buszt taktika veszi fel a versenyt az európai élcsapatokkal, a többi felejtős. Például ez a Liverpool féle nagyon direkt és célratörő foci is csődöt mond a BL-ben egy komolyabb német vagy spanyol csapat ellen én azt mondom. Simán visszaadhatjuk azt a 4-0-át ha összekerülünk velük jövőre.Megnéztem az öngólokat. Komolyan mondom, ilyen balfvédők, hogy lehetnek PL szintű csapatban?
Nem értem. Mindig megy a hülye vita, hogy spanyol vagy angol liga a legerősebb. De valami elképesztő nyomorékoskodások mennek a PLben. Azt aláírom, hogy az iram nagy/nagyobb - bár ezt valamelyik topikban beszéltük, hogy a kamera közelsége miatt sokkal nagyobbnak tűnik mint máshol, és azt sem tartom kizártnak hogy direkt van! - de valami elképesztő primitív hibákat vétenek, és számomra két csapat (Arsenal és Pool) játékán kívül a többi kifejezetten irritál. Ész nélküli futás. (B_szd előre fuss utána, ívő'ld be! a mottó)
No nem flame-et akarok generálni, csak ez már régóta érett bennem. Remélem nem sértettem meg senkit.
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. április 26., szombat 15:17
Megnéztem az öngólokat. Komolyan mondom, ilyen balfmorientes írta:Két öngólal vezet a soton....naná hogy az evertonra fogadtam...![]()
Ez a Michael Oliver meg egy idióta...
HozzászólásSzerző: szbence » 2014. április 26., szombat 15:15
Egyik angol bíró rosszabb mint a másik...morientes írta:Ez a Michael Oliver meg egy idióta...
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 26., szombat 15:10
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem