Asensiot azért hiányolom.Rabiosa írta: Egyedül Ramos került be a válogatott keretbe.

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2021. március 15., hétfő 15:47
Asensiot azért hiányolom.Rabiosa írta: Egyedül Ramos került be a válogatott keretbe.
HozzászólásSzerző: Jim » 2021. március 15., hétfő 13:46
még fel sem épült rendesenRabiosa írta:Egyedül Ramos került be a válogatott keretbe.
HozzászólásSzerző: Rabiosa » 2021. március 15., hétfő 13:20
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. március 15., hétfő 9:16
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. március 15., hétfő 0:40
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. március 14., vasárnap 22:07
HozzászólásSzerző: Steven » 2021. március 14., vasárnap 18:10
Az átütő erőt én se, de épp ezt mondom, hogy ha nem Löw lenne a kapitány akkor ezzel a kerettel lehetne alkotni, mert nem olyan rossz ez, csak a fikással elfáradt a dolog. Franciák jobbak most mindenkinél ez nem vitás, angoloknál egy rakat jó és tehetséges játékos van, de ismerjük őket... Németekben és az olaszokban van meg az a faktor, hogy bármilyen szar legyen a keretük mindig képesek meglepetésre.Remy írta:
Továbbra sem látom azt az átütő erőt, amit annó. Azért a németek mindig jók voltak keretügyileg, futball nagyhatalom, de ennél a garnitúránál a franciák szintekkel, de az angolok és a portugálok is jobbak.
Persze, hogy az mire lesz elég, az egy más történet. De nagyon meglepődnék, ha a németek akár csak döntőznének is a kövi 2 tornán. De még az elődöntő is nagy eredmény lenne.
HozzászólásSzerző: dennson » 2021. március 14., vasárnap 14:15
Az angolokra mindig. Aztán jön a Benny Hill zenéje.alexoxladjackoxi írta: Angolokra és a portugálokra lesz érdemes odafigyelni a gallokon kívül. Mármint keret alapján, aztán ki tudja.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2021. március 14., vasárnap 14:02
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. március 14., vasárnap 13:29
Továbbra sem látom azt az átütő erőt, amit annó. Azért a németek mindig jók voltak keretügyileg, futball nagyhatalom, de ennél a garnitúránál a franciák szintekkel, de az angolok és a portugálok is jobbak.Steven írta:Vannak hiányposztok nyilván, de nézd meg őket posztonként:Remy írta:
Ez a baromi erős keret miben nyilvánul meg? Szerintem pont, hogy iszonyat középszer ez a gárda a korábbi, 10 évvel ezelőtti gárdához.
kapu: itt nagyon nincs miről beszélni
védelem: itt a legnegygébbek, főleg a két szélső védő poszton, de középre Süle, Boateng, Hummels, Rüdiger, sor igen jól cseng.
középpályától szerintem bitang jók és nagy előnyt jelent nekik, hogy 2014-es vb-hez hasonlóan megint együtt játszik a Bayernben a válogatott gerince: Goretzka Kimmich - Sane Müller Gnabry -
két belső kp-ra: Goretzka (őt feljebb is tudja játszani a fikás) Kimmich, Gündogan, Kroos, (Neuhaus??)
támadó szekció: Müller, Sane, Gnabry, Reus, Werner, Havertz,
Ha Löw nem faszkodna és visszahívná a mellőzötteket, akkor elég ütőképes kezdőt tudna pályra dobni és van a padon is 4-5 ember aki megüti a kezdő szintjét)
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. március 14., vasárnap 13:23
HozzászólásSzerző: Steven » 2021. március 14., vasárnap 11:51
Vannak hiányposztok nyilván, de nézd meg őket posztonként:Remy írta:
Ez a baromi erős keret miben nyilvánul meg? Szerintem pont, hogy iszonyat középszer ez a gárda a korábbi, 10 évvel ezelőtti gárdához.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. március 14., vasárnap 11:32
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. március 14., vasárnap 11:10
Ez a baromi erős keret miben nyilvánul meg? Szerintem pont, hogy iszonyat középszer ez a gárda a korábbi, 10 évvel ezelőtti gárdához.Steven írta: Németeknek baromi erős keretük van most is, ha nem Löw lenne a kaptiány akkor lehetne velük számolni az eb-n, de így nem sok vizet fognak zavarni szerintem.
HozzászólásSzerző: Steven » 2021. március 14., vasárnap 9:13
HozzászólásSzerző: Steven » 2021. március 14., vasárnap 9:12
HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. március 9., kedd 12:12
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. március 9., kedd 12:09
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. március 9., kedd 11:22
Ketlem, szerintem Ragnick lesz a fo celpont. Nemetorszagban mindenhol elismerik, az o reformjai alol kerultek ki a mai fiatal edzok, o epitette fel a Leipziget es most epp nincs csapataRemy írta:Official. Joachim Löw will step down as German national team head coach after the Euros, one year before the end of his contract.Klopp rápróbál vajon?
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. március 9., kedd 11:17
Official. Joachim Löw will step down as German national team head coach after the Euros, one year before the end of his contract.
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem