HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. május 4., vasárnap 18:55
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 4., vasárnap 18:23
Nem.Ugyan olyan agyatlan eszement figura volt mint Nani.Ancelotti tette azzá,aki.Naniból is ki lehetne hozni vmi hasonlót,mert nem tehetségtelen futballista,ahogy DM sem volt az sose...Szerintem DM azért fegyelmezettebb és jobban védekezik mint Nani.(egyáltalán visszamegy..)
Majd meglátjuk.Bízok Conte döntésébenKép
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. május 4., vasárnap 18:20
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. május 4., vasárnap 17:59
Mata is szépen játszott 2 évig, de amit azután csinált az egy nagy nulla, jött Willian és még páran, szóval lefőtt neki a kávé és láthatjuk hogy bár a MU is nagy nulla idén, de Mata sem váltotta meg a világot odaát sem.pheco írta:Érdekes, hogy Mounak szinte mindig van valami vitája a játékosaival. Nem csoda, hogy Hazard kiakadt, 6 védővel játszani több, mint szánalmas. Nem a legjobb módon közölte Mouval a véleményét, ez tény, de olyan durva dolgot sem mondott. Mou ideje úgy néz ki lejárt. Egy nagy bevásárlással talán még 1-2 kupa leeshet nekik.
biztos vagyok benne, hogy jövőre fog is.Remy írta:de MOST váltania kell.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 4., vasárnap 17:58
Nyugi Mout nem szabad basztatni. Őt szeretik a játékosai. Valami nagyon megváltozott nála. Szerintem teljesen kikészítette az a 3 év, amit nálunk töltött.pheco írta:Érdekes, hogy Mounak szinte mindig van valami vitája a játékosaival. Nem csoda, hogy Hazard kiakadt, 6 védővel játszani több, mint szánalmas. Nem a legjobb módon közölte Mouval a véleményét, ez tény, de olyan durva dolgot sem mondott. Mou ideje úgy néz ki lejárt. Egy nagy bevásárlással talán még 1-2 kupa leeshet nekik.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. május 4., vasárnap 17:57
Szerintem DM azért fegyelmezettebb és jobban védekezik mint Nani.(egyáltalán visszamegy..)morientes írta:Én biztos vagyok benne hogy Conte nem véletlen szúrta ki...nézd ha DM-et ennyire átformálta Ancelotti,én már nem csodálkozom semmin...Igen,csak 352ben széleken védekezni se ártana. Baloson szerintem Asamoah okés,jobbosra meg én inákbb Alexist venném meg.De ennyiért meg lehet próbálni a portugált. (Mondjuk én eleve a felállásváltáson is elgondolkodnék a Juvénál Mer meg van a bajnokság,de sok a szenvedős győzelem (vagy X),ez volt igaz az ELben is. Én passzívnak érzem sajnos ezt.(Ugye emitt kellett vna még csatár Tevez mellett,megfelelő.)
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. május 4., vasárnap 17:55
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. május 4., vasárnap 17:50
azért megy a padra mert a médián keresztül üzenget mourinhonak.pheco írta:Kicsit gyengébben játszik már is menjen padra?
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 4., vasárnap 17:49
Nem fikázta senki ma,sőt....Özil ma szerintem nagyon jól játszott!Lehet fikázni őt,
Én biztos vagyok benne hogy Conte nem véletlen szúrta ki...nézd ha DM-et ennyire átformálta Ancelotti,én már nem csodálkozom semmin...Igen,csak 352ben széleken védekezni se ártana. Baloson szerintem Asamoah okés,jobbosra meg én inákbb Alexist venném meg.De ennyiért meg lehet próbálni a portugált. (Mondjuk én eleve a felállásváltáson is elgondolkodnék a Juvénál Mer meg van a bajnokság,de sok a szenvedős győzelem (vagy X),ez volt igaz az ELben is. Én passzívnak érzem sajnos ezt.(Ugye emitt kellett vna még csatár Tevez mellett,megfelelő.)
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. május 4., vasárnap 17:48
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. május 4., vasárnap 17:38
hetek óta formán kívül van/volt Hazard (a sérülése óta), a többiek akik kezdenek ma jobbak nála jelenleg. nincsen ebbe semmi extra, csak a média belemagyarázza.sentry írta:Egyértelműen a szócsatájuk eredménye. Mourinho szépen leamortizálja majd a Chelseat is.
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. május 4., vasárnap 17:24
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. május 4., vasárnap 16:59
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. május 4., vasárnap 16:56
Egyértelműen a szócsatájuk eredménye. Mourinho szépen leamortizálja majd a Chelseat is.Csabi írta:gyönyörű. mourinho nem szereti azokat, akik tudnak focizni: http://www.goal.com/en/news/9/england/2 ... ID=HP_BN_4
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. május 4., vasárnap 16:55
Igen,csak 352ben széleken védekezni se ártana. Baloson szerintem Asamoah okés,jobbosra meg én inákbb Alexist venném meg.De ennyiért meg lehet próbálni a portugált. (Mondjuk én eleve a felállásváltáson is elgondolkodnék a Juvénál Mer meg van a bajnokság,de sok a szenvedős győzelem (vagy X),ez volt igaz az ELben is. Én passzívnak érzem sajnos ezt.(Ugye emitt kellett vna még csatár Tevez mellett,megfelelő.)morientes írta:Mit lehet tudni...lehet hogy abban a 352-ben megtalálja a helyét a maestro...nyilván Conte kérésére megy,ha megy...De amúgy tényleg hülység Nanit megvenni. AZ 5 milla nem sok,de vszeg sokat nem fog jelenteni. Altán majd meglátjuk. Elia 2 lehet. Bár a neve miatt többet fog játszani 1-2 meccsnél.(Ha zebracsíkos lesz)
Mert hogy szóba hozták a valenciával is,ha jól emlèkszem...
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. május 4., vasárnap 16:52
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 4., vasárnap 16:44
Mit lehet tudni...lehet hogy abban a 352-ben megtalálja a helyét a maestro...nyilván Conte kérésére megy,ha megy...De amúgy tényleg hülység Nanit megvenni. AZ 5 milla nem sok,de vszeg sokat nem fog jelenteni. Altán majd meglátjuk. Elia 2 lehet. Bár a neve miatt többet fog játszani 1-2 meccsnél.(Ha zebracsíkos lesz)
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. május 4., vasárnap 16:29
Volt azért nem egy jó igazolás. Vidal,Pogba,Pirlo,Tevez,Asamoah..ziro4vr írta:tipikus juvés vétel lenne, felismerik a hiányposztot, erre kitöltik egy brutál hangulatemberrel, ai ráadásul védekezésben semmit nem ér, meccseket meg nem képes eldönteni, tehát nem illik oda semennyiresentry írta:![]()
Az komoly ha a Juve Nanival erősít.
Bár az össze parádés!
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 4., vasárnap 16:04
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. május 4., vasárnap 15:25
Megverve az Unitedet, Chelsea-t, X a City ellen és ősszel a Everton-City párost is verték!nmate írta:Azért a Sunderland nagyot küzdött az elmúlt 4 fordulóban, uccsó helyről jöttek fel.
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem