Mit tettél? Hozni fogja.Toti írta:beszarok. phil taylor fog megszopatni.. hat menjen a picsaba.

Szerencsejátékok
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Szerencsejátékok
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
beszarok. phil taylor fog megszopatni.. hat menjen a picsaba.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
SAS +2.0
GSW -17.5
Orlando +1.0
Washington +5.0
Első három két-két unit, utóbbi fél.
GSW -17.5
Orlando +1.0
Washington +5.0
Első három két-két unit, utóbbi fél.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Kötés:
Alatt 195.5 DET Pistons @ ORL Magic @ 1.83
Felett 206.5 TOR Raptors @ POR Trail Blazers @ 1.80
Toronto szerintem erős, könnyen megfoghatják a Portlandet, viszont sok pontos meccsre számítok, így egyelőre azt játszom csak meg. szerk: Aldridge is elég valószínű, hogy visszatér, ez csak erősíti a sok pontos meccses tippemet, viszont a Portland is kívánatosabb így már.
Detroit nagy formában, de ki tudja mennyire konstans ez nekik. Fontolgattam, de az undert leszámítva passzolom.
Spurs ha feljebb menne kicsit, máris húznám. A nyuggerek képesek bármire, 2,3 körüli oddsot megérnének Parker hiányában is.
Nuggetset nézegettem még, de az odds szerintem ott nincs összhangban a kockázattal.
Alatt 195.5 DET Pistons @ ORL Magic @ 1.83
Felett 206.5 TOR Raptors @ POR Trail Blazers @ 1.80
Toronto szerintem erős, könnyen megfoghatják a Portlandet, viszont sok pontos meccsre számítok, így egyelőre azt játszom csak meg. szerk: Aldridge is elég valószínű, hogy visszatér, ez csak erősíti a sok pontos meccses tippemet, viszont a Portland is kívánatosabb így már.
Detroit nagy formában, de ki tudja mennyire konstans ez nekik. Fontolgattam, de az undert leszámítva passzolom.
Spurs ha feljebb menne kicsit, máris húznám. A nyuggerek képesek bármire, 2,3 körüli oddsot megérnének Parker hiányában is.
Nuggetset nézegettem még, de az odds szerintem ott nincs összhangban a kockázattal.
Mavs -4.5
Orlando-Detroit under 195
Ennyi.
Orlando-Detroit under 195
Ennyi.
Tegnap 0-1, a Bulls 20-szal is ment, 17 mezőnydobást hagytak ki zsinórban.
Mára első körben Blazers -2.5, de még csak most kezdek cappelni.
Mára első körben Blazers -2.5, de még csak most kezdek cappelni.
Cavs +3,5
Mavs -4,5
Blazers -2,5
Mavs -4,5
Blazers -2,5
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
- nmate
Ugyan azt amit tegnap leírtam. Gólokra érdemesebb fogadni, mert ahogy megy előre a meccs, már 2 perc után is felmegy az odds. Ismét legombolom a betetateeemadrid írta:sok ötletem nincs arra a meccsre, úgyhogy ne féljetek megosztani majd ti miket raktok.

- ateeemadrid
én is néztem, utóbbi időben nagyon bőkezűek a betnél, liverpool arsenalon is volt, manchester poolon is, tegnap is, +ezen a meccsen is lesz.Toti írta:csütörtökön ismét lehet veretni a kockázatmentes élőfogadást a stoke - mu meccsre, hasonlóan a tegnapihoz.
mondjuk ennél 3esélyesebb meccset nagyon elképzelni sem tudok, +gólokra is elég nagy lutri fogadni.
sok ötletem nincs arra a meccsre, úgyhogy ne féljetek megosztani majd ti miket raktok.

És ebbe egyébként nem kötnek bele?Múltkor nekem is később írták jóvá, vagy egy órával rá. Megkapod, ne aggódj. Nekem az élőfogadásom nyert, azzal kaszáltam így 4200-at.
csütörtökön ismét lehet veretni a kockázatmentes élőfogadást a stoke - mu meccsre, hasonlóan a tegnapihoz.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
1-1, de amivel igazán rá****tam, élőben félidőben 81 összpont után megraktam a Hornets 84,5 és total 183.5 undert, erre 17 pont különbségből a Hornets (!) hosszabbításra hozza, ahol 32 pont után mindkét underem elúszik természetesen, bráfó.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- nmate
Kings beleköpött a levesbe, amúgy igen ráéreztem tegnap. Ma lesz egy adag meccs, lehet cappelni.
Amúgy Bulls tipikus public bet lett
Amúgy Bulls tipikus public bet lett

targytalan. visszakaptam.
hnaptol (mától) visszatérek a 3 esemenyes szelvenyekre vmint 1,5 over taktikahoz.
mondjuk ez majd csutortoktol lesz jo angol bajnokikkal.
hnaptol (mától) visszatérek a 3 esemenyes szelvenyekre vmint 1,5 over taktikahoz.
mondjuk ez majd csutortoktol lesz jo angol bajnokikkal.
baszták visszaadni a pénzt. félek, h azert mert egyenlegbe jelenleg kifizetheto penzem nincs , csak bonusz penz. es mivel ez az elo fogadas is abbol ment lehet azert.
reggel rairok az irodara.
reggel rairok az irodara.
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Rohadtul nem értek az NHL-hez, de éjfélre ment a St.Louis, Winnipeg páros

- nmate
Múltkor nekem is később írták jóvá, vagy egy órával rá. Megkapod, ne aggódj. Nekem az élőfogadásom nyert, azzal kaszáltam így 4200-at.
NBA:
SAC Kings +2.0 @ 1.90
IND Pacers +9.5 @ 1.44
2-es gyűjtő
Bucks még külön szelvényen, de nem biztos, hogy leokézom.
NBA:
SAC Kings +2.0 @ 1.90
IND Pacers +9.5 @ 1.44
2-es gyűjtő
Bucks még külön szelvényen, de nem biztos, hogy leokézom.
en nem kaptam vissza a lóvét.

- nmate
Egy gól kell még a Pool meccsen és +4200 kockázatmentesen. 
Erre Sterling kapufa

Erre Sterling kapufa

Pool meccsre meccs előtt ment egy Swansea +0.5, +1.0 2-es oddsért, a meccs képét nézve meg inkább egy 2-1-es végeredményt raktam 7.00-ért, szal lehet, hogy duplán szopok, de ingyen fogadásnak mindenképpen magas odds-ot akartam megjátszani. 
NBA:
Bucks +3.0
SAC +2.0
és egy gyűjtő fél egységgel:
Bucks +3.0
SAC +2.0
Wizards +4.0
Bulls ML

NBA:
Bucks +3.0
SAC +2.0
és egy gyűjtő fél egységgel:
Bucks +3.0
SAC +2.0
Wizards +4.0
Bulls ML
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid