Hát ez óriási lesz, ha mégis marad.
De nem hiszem.
Colts vihetné, oda úgyis QB kell csak.
Már mennek a mémek, hogy ezt is visszahozza.
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. január 29., szombat 22:49
HozzászólásSzerző: poronty » 2022. január 29., szombat 22:30
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. január 29., szombat 21:37
Igazából tavaly visszavonulhatott volna, hát átment az NFCbe azt lesimázta onnan is az NFLtRemy írta: Annyira gyönyörű lett volna egy SB-vel visszavonulni, de hát így sem lehet panaszkodni. 2015-ben miatta kezdtem el NFL-t nézni. Ő volt az, aki miatt szerelmes lettem ebbe a csodálatos sportba. Köszi mindent GOAT!![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. január 29., szombat 21:00
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. január 29., szombat 20:41
HozzászólásSzerző: poronty » 2022. január 29., szombat 20:38
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. január 28., péntek 10:57
hülyegyerek "bringázásban nincsenek akkora pénzek"nmate írta:bringázásba nincsenek akkora pénz,
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 28., péntek 10:45
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. január 28., péntek 10:35
Kolumbiában pláne. Valószínűleg mondjuk évek óta ezt csinálják ott, egyszerűen csak bekövetkezett a baj.wZoLee7 írta:de a saját amatőr példámból kiindulva is tudom, hogy a gyorsan haladás és a forgalom nem barátok. Meg kell állni, előnyt kell adni, vagy elütnek
HozzászólásSzerző: babaking » 2022. január 28., péntek 10:30
Ezt én sem tudom. Elég nagy tempóra képesek ezekkel a gépekkel és kívülállóként nehéz felmérni a sebességet, illetve, hogy mekkora a a fékút, szóval nagyon óvatosan kell közlekedni, mert az autó nem fog látni/ azt fogja hinni még elfér. Itt most nem ez volt gondolom, de pont emiatt nem értem miért TTznek közútonwZoLee7 írta:Virsli gumin, van az 50 felett is akár, mire észreveszi sem kerüli el ha rossz pozícióban van. Mondjuk azt nem értem az INEOS részéről, hogy miért kell időfutamra forgalomban edzeni. Nem hiszem el, hogy nincs a világon olyan helyszín ahol nulla vagy minimális forgalom mellett lehet erre készülni. Nyilván innen könnyen vagyok marha okos ezt nem kell írnotok, de a saját amatőr példámból kiindulva is tudom, hogy a gyorsan haladás és a forgalom nem barátok. Meg kell állni, előnyt kell adni, vagy elütneknmate írta: Time trial pózban volt, nem vette észre, hogy a többiek jeleznek. Közlekedési baleset kvázi. Ilyenkor 40km/h+ sebesség is megvan síkon nekik simán. Nem kell sokat elbambulni, főleg ha egy keményebb edzés volt és a végén jársz már.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. január 28., péntek 10:03
Virsli gumin, van az 50 felett is akár, mire észreveszi sem kerüli el ha rossz pozícióban van. Mondjuk azt nem értem az INEOS részéről, hogy miért kell időfutamra forgalomban edzeni. Nem hiszem el, hogy nincs a világon olyan helyszín ahol nulla vagy minimális forgalom mellett lehet erre készülni. Nyilván innen könnyen vagyok marha okos ezt nem kell írnotok, de a saját amatőr példámból kiindulva is tudom, hogy a gyorsan haladás és a forgalom nem barátok. Meg kell állni, előnyt kell adni, vagy elütneknmate írta: Time trial pózban volt, nem vette észre, hogy a többiek jeleznek. Közlekedési baleset kvázi. Ilyenkor 40km/h+ sebesség is megvan síkon nekik simán. Nem kell sokat elbambulni, főleg ha egy keményebb edzés volt és a végén jársz már.
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. január 27., csütörtök 16:33
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. január 27., csütörtök 16:25
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. január 27., csütörtök 9:58
Kockázatos kijelentés mert náluk sosem lehet tudni, de ez könnyen lehet karrier vége is. Egy év kihagyás alsóhangon + rehab. Teljesen formánkívül az még egy elvesztegetett év. Az ineos nem fog várni, nem tudom milyen szerződése van, mikor jár le, de kétlem, hogy Ő még valaha győzelmekért fog tekerni komoly versenyen. Nagyon nagy kár érte, szimpatikus figura és tehetség.nmate írta: Bringa:
Egan Bernalt idén nem nézhetjük meg Magyarországon, az fix. Combcsont, térdkalács törött amikor nekiment egy busznak.
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. január 27., csütörtök 9:00
Elvileg besatuzott előtte a busz, a többiek meg tudtak állni vagy valahogy hirtelen kikerülni, ő nem.hehetheoriginal írta: hat ugye meg kéne tanulni potkerék nelkul bringazni vagy csak siman kikerulni a buszt.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. január 27., csütörtök 8:21
hat ugye meg kéne tanulni potkerék nelkul bringazni vagy csak siman kikerulni a buszt.nmate írta: Bringa:
Egan Bernalt idén nem nézhetjük meg Magyarországon, az fix. Combcsont, térdkalács törött amikor nekiment egy busznak.
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. január 25., kedd 9:20
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2022. január 24., hétfő 17:52
Béke vele. A többi körülmény lényegtelen.Remy írta:RIP.Elhunyt Csollány Szilveszter olimpiai bajnok tornász!![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. január 24., hétfő 17:51
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. január 24., hétfő 17:44
RIP.Elhunyt Csollány Szilveszter olimpiai bajnok tornász!
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem