Errol lehet talalni cikket, vagy valami irast magyarul, esetleg angolul? Akar priviben is johet, az offot kerulendo.Realista24 írta:Mindamellett nem Pérez az egyedüli döntéshozó, de ez már egy mélyebb téma sokkal.
HozzászólásSzerző: Donát » 2018. december 13., csütörtök 12:54
Errol lehet talalni cikket, vagy valami irast magyarul, esetleg angolul? Akar priviben is johet, az offot kerulendo.Realista24 írta:Mindamellett nem Pérez az egyedüli döntéshozó, de ez már egy mélyebb téma sokkal.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. december 13., csütörtök 11:17
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2018. december 13., csütörtök 11:13
Tegnap amúgy nagy volt, ahogy Dybala gólját érvénytelenítetteCristiano Ronaldo:
2007: “Manchester will always be my home”
2010: “Madrid is where I want to play for the next 10 years then retire”
2013: "I will end my career at Real Madrid"
2018: “Juventus is a club that feels like family and has the best teammates I’ve played with”
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. december 10., hétfő 16:18
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. december 10., hétfő 16:16
Most mondjam azt, hogy csak jól esett felhozni ezeket a számokat?Realista24 írta:Annyira tudtam, hogy ezt fogod írnikiserik írta: Ha jól emlékszem 8 Bl címmel vette át a csapatot az öreg annó. A Barcának még mindig csak 5 van, de ezen nem fogunk össze veszni. Majd az idő megmutatja, hogy jó e vagy sem, ha valakinek ilyen hatalma van a klubnál.
![]()
De itt arra kell érteni, hogy nézd meg hogy igazolt más elnök, hogyan teszik a klubokat stabillá, stb.
Mindamellett nem Pérez az egyedüli döntéshozó, de ez már egy mélyebb téma sokkal.
HozzászólásSzerző: lestat » 2018. december 10., hétfő 16:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. december 10., hétfő 16:02
Annyira tudtam, hogy ezt fogod írnikiserik írta: Ha jól emlékszem 8 Bl címmel vette át a csapatot az öreg annó. A Barcának még mindig csak 5 van, de ezen nem fogunk össze veszni. Majd az idő megmutatja, hogy jó e vagy sem, ha valakinek ilyen hatalma van a klubnál.
HozzászólásSzerző: lestat » 2018. december 10., hétfő 15:59
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. december 10., hétfő 15:58
Ha jól emlékszem 8 Bl címmel vette át a csapatot az öreg annó. A Barcának még mindig csak 5 vanRealista24 írta:Perez apánk nélkül kevesebb BL címünk lenne, mint a Barcának.ui.: az meg jól hangzik, hogy nagyobb akart lenni a klubnál, de legalább neki ez nem sikerült, ellenben Perez apánk ezt már rég elérte.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. december 10., hétfő 15:54
Meg a bukott bl döntőklestat írta:petiamadridista írta:Mindig is köcsöggyerek volt CR7. Csak mivel évente 50 gólt vert Real mezben így elsiklottunk felette.
Nincs itt semmi újdonság.
Ne rontsd mar itt a szinvonalat.
Lehet nem egyezerteni azzal amit mond vagy tesz de a klub egyik legendajat kiskocsogozni mar sokadjara kurva gaz.
Majd az ido amugy szepen lecsillapitja a kedelyeket.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. december 10., hétfő 15:53
Hagyjad petit, megint elszállt az agya, pedig nem rég volt kirakva, ahogy most is ki lesz.lestat írta:petiamadridista írta:Mindig is köcsöggyerek volt CR7. Csak mivel évente 50 gólt vert Real mezben így elsiklottunk felette.
Ne rontsd mar itt a szinvonalat.
Lehet nem egyezerteni azzal amit mond vagy tesz de a klub egyik legendajat kiskocsogozni mar sokadjara kurva gaz.
Majd az ido amugy szepen lecsillapitja a kedelyeket.
HozzászólásSzerző: lestat » 2018. december 10., hétfő 15:52
petiamadridista írta:Mindig is köcsöggyerek volt CR7. Csak mivel évente 50 gólt vert Real mezben így elsiklottunk felette.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. december 10., hétfő 15:50
Perez apánk nélkül kevesebb BL címünk lenne, mint a Barcának.ui.: az meg jól hangzik, hogy nagyobb akart lenni a klubnál, de legalább neki ez nem sikerült, ellenben Perez apánk ezt már rég elérte.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. december 10., hétfő 15:49
Nyugi, CR miatt nem tiltatom ki magam még egyszerRealista24 írta: Egyrészt, alakítsál a stílusodon, mielőtt én alakítok.
Kettő: Ronaldo "This is the best group I've ever played with. Megemlítette vagy sem? Mindenki azt lát bele, amit akar, de biztos ezt sem úgy gondolta, meg a Marcelós részt sem.
Erre is kitértem. Igen. Lehet, hogy pont magát is bele értette, amúgy is itt sem úgy fogalmaz, hogy mint a korábbi csapataimnál, csapatomnál, csak mint máshol. dzsi által linkelt videón gyönyörűen ott a magyarázat. Az csak szurkolói ábránd, hogy a kedvenc 20-on pár emberünk és a stáb többi tagja mind egy nagy család és mindannyian barátok, összejárnak, hatalmas bulikat csapnak, stb. CR-t egy dolog érdekelte: a siker. Ezért is igazolt hozzánk, a világ legnagyobb és legprofibb csapatába. Bement dolgozni minden nap, többet melózott mint bárki, elvégezte a munkát és haza ment a családjához, barátaihoz. Persze 1-2 emberrel jóba lett (kb Marcelo, meg a portugálok), de ennyi. Most, hogy bekerült egy családiasabb csapathoz, idősebb is lett és többszörös apa, lehet, hogy másként látja a munkahelyi kapcsolatokat is.Realista24 írta:Kiseriknek még mindig.
Ez meg a világ vicce.
At Juventus we really feel like a team, unlike elsewhere where some players feel like they are better than others.
Hát pont ő az, aki nagyobb akart lenni még a klubnál is.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2018. december 10., hétfő 15:49
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. december 10., hétfő 15:48
Most elképzeltem ahogy benzema szétverte az öltözőszekrényt meccsek után,hogy nem lett meg ma sem a mesterhármas."Itt mindenki szerény, ha Dybala vagy Mandzukic nem szerez gólt, akkor is boldogok tudnak maradni” Ezen viszont nagyot mosolyogtam.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2018. december 10., hétfő 15:41
Ez meg..."Itt mindenki szerény, ha Dybala vagy Mandzukic nem szerez gólt, akkor is boldogok tudnak maradni” Ezen viszont nagyot mosolyogtam.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. december 10., hétfő 15:34
Na én ezt CR mondtam, de rendkívül korrektül. Gáz, amit művel és ahogyan.kiserik írta:Gyerekek, olyanok vagytok, mint a hisztis kis picsák.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. december 10., hétfő 15:29
Te meg a másik véglet. Ha Real mezeket égetne a Bernabeu előtt, akkor is teljes mellszélességgel kiálnál mellette, hogy há' de CR. És igen, ezekkel lerombolja a legenda státuszát. Szerencséje van, hogy a klub nem sározza.kiserik írta:Gyerekek, olyanok vagytok, mint a hisztis kis picsák.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2018. december 10., hétfő 15:24
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem